fbpx

1 OP 1 COACHING

Creëer samen met mij in 6 weken jouw Waanzinnige Weggever...

Zodat potentiële klanten zich massaal aanmelden voor jouw mailinglijst. 

→ Voor echte aanpakkers en nuchtere vrouwelijke coaches &
online ondernemers die staan te trappelen om hun bereik te vergroten.

Je wilt op een eenvoudige manier je ideale klant bereiken, zodat je een fanbase opbouwt die staat te trappelen om met JOU samen te werken, alleen...

als vrouwelijke coach of online ondernemer ervaar je vaak deze problemen:

Je doet zo stinkend je best. Je bent zichtbaar op de Socials en toch voel je je soms net een struisvogel die doelloos rondstruint. Je post je suf, maar het levert je niks concreets op: geen volgers, klanten of überhaupt omzet.

Het loopt gewoon niet zoals je voor ogen hebt, want:

 • Op dit moment heb je nog geen leuke weggever, omdat je geen idee hebt wat je zoal kan delen.
 • Je mailinglijst groeit voor geen ene meter met potentiële klanten die je vertrouwen winnen en enthousiast worden van je producten.
 • Je bouwt geen persoonlijke relatie op met je ideale klant wat jou geen klanten en verkopen oplevert.

Je hebt het gevoel dat je maar blijft aanrommelen op Social Media, zonder écht resultaat. Je hebt wel klanten, maar dit mogen er absoluut meer zijn.

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Je wilt niets liever dat zoveel mogelijk mensen helpen met waar jij retegoed in bent. Alleen, zoals het nu gaat lijkt het wel alsof je vastgezogen zit in de modder en geen stap verder komt.

→  Eigenlijk doe je nu letterlijk maar 'wat'. 

Het opbouwen van een mailinglijst is onmisbaar voor je bedrijf. Dat zul je van elke ondernemer horen die al een tijdje bezig is. 

Je kunt vandaag de dag niet vertrouwen op de Social Media kanalen. Ze veranderen continu het algoritme en je berichten worden steeds minder getoond.

De gouden tijden waarin betaald adverteren nog voor iedereen was weggelegd, zijn allang voorbij. Je moet tegenwoordig een behoorlijk budget hebben wil je een goede conversie scoren.

Of stel, zoals laatst, Facebook en Instagram zijn niet meer bereikbaar. Dan is het beter dat je als ondernemer niet of nergens van afhankelijk bent. Zodat je altijd wanneer het jou uitkomt je doelgroep kunt benaderen. 

→ Je voelt aan alles dat je NU echt klaar bent voor verandering, alleen het probleem is dat je geen idee hebt waar te beginnen...  

Hoe zou het voor je zijn als we daar verandering in brengen?

Dat je eenvoudig in contact komt met je doelgroep, zodat jij ze moeiteloos weet te overtuigen om met JOU zaken te doen?

Dan is het -eerst!- belangrijk dat je een persoonlijke relatie opbouwt, je ideale klant aan je bindt en hiermee een online vriendschap aangaat. Dit zorgt voor vertrouwen en dat ze beseffen dat JIJ de expert bent die ze verder kan helpen.

Dit maak het aantrekken van de juiste klanten én het verkopen van je diensten of producten daarna véél makkelijker! Dit komt omdat je ideale klant je al kent en je hoeft jezelf hierdoor niet meer te verkopen. Bye bye moeilijke salesgesprekken!

Daarom is het hebben van een waanzinnige weggever zó belangrijk! Dit is dé manier om connectie te maken en geef je jouw ideale klant de mogelijkheid je op een leuke manier te leren kennen.

En weet: vertrouwen, verkoopt ;)

Stel je eens voor...


 • Dat je een mooie weggever hebt die dagelijks gedownload wordt.

 • Dat je gratis weggever al een oplossing bevat voor het probleem van jouw ideale klant.

 • Dat je mailinglijst continue groeit met potentiële klanten die je vertrouwen en enthousiast zijn over je diensten en-/ of producten. 

 • Dat je op een eenvoudige manier je doelgroep bereikt, zodat je een fanbase opbouwt die staat te trappelen om met JOU samen te werken. 

 • Dat je door een e-mailadres rijker, je ideale klant eenvoudig bereikt via hun mailbox. Zónder dat je afhankelijk bent van het algoritme van een social media platform.

Mariska Huijnen van TopGemerkt (v)

Ik was er kotsmisselijk van..

Hi, mijn naam is Mariska. Als HSP-er omschrijf ik mezelf als een intuïtieve, directe, energieke en nuchtere dodo!

Bij de start van mijn onderneming in 2017 startte ik meteen met het opzetten van een klantreis voor mijn bedrijf. Ik bouwde een super systeem die mij rust, overzicht, focus en vrijheid kon bieden.

Ik gaf duizenden euro's uit aan een funnel marketing traject inclusief businesscoach om een funnel op te bouwen. Er was één groot probleem: er werd niet gekeken naar wie ik was en wat ik wilde en welke strategie bij mij paste. Het voelde aan als een -one-size-fits-all- formule, maar ja niet iedereen past een yogapanty.

En het domme was, dat ik mij heb laten overhalen en daardoor een traject aanging wat totaal niet bij mij paste. Ik werd niet gezien en gehoord en de funnel werkte voor geen ene meter. Puur omdat mijn eigen energie er niet opzat.

Door mijn jarenlange ervaring met het werken met salesfunnels ben ik tot de conclusie gekomen dat elk bedrijf een andere klantreis en strategie nodig heeft wat vooral bij jou als ondernemer past.

Ik begon er meer in te verdiepen. Waarbij ik in de tussentijd verschillende e-books, challenges, masterclasses en trainingen heb gecreëerd. Waarmee ik zowel betaald als organisch veel mensen hebt bereikt. Hierdoor heb ik duizenden e-mailadressen op mijn mailinglijst verzameld.

En, door het creëren van deze funnel stuur ik wekelijks een e-mail en verkoop ik mijn online trainingen en coachingstrajecten. Ook als ik weer een masterclass organiseer hoef ik af en toe maar een mail te sturen en hoppa 70 man melden zich direct aan. Zonder er te veel moeite voor te doen of (te)veel geld te investeren.

Om die reden heb ik met mijn kennis een stappenplan bedacht die flexibel aan te passen is op wat bij jouw bedrijf past op een eigen, leuke en haalbare manier. Zodat marketing en al dat creatieve of technische geneuzel (weer) een feestje wordt.

Zodat je met jouw vibe en energie écht de tofste klanten aantrekt, meer omzet genereert én vanuit passie en plezier optimaal geniet van de vrijheid die het ondernemerschap je te bieden heeft.

Liefs Mariska van TopGemerkt

Focus on the journey, 
not the destination

Laten we SAMEN in 6 weken jouw Waanzinnige Weggever creëren die massaal aangevraagd wordt!


In 6 weken begeleid en coach ik je stap voor stap HOE je een Waanzinnige Weggever creëert waarmee jouw mailinglijst groeit met potentiële klanten die je vertrouwen winnen en enthousiast worden van je diensten en-/of producten.


→  We gaan aan de slag met het opzetten, (her)bedenken en uitwerken van jouw ‘waanzinnige weggever’, zodat deze naadloos aansluit bij de behoefte van je klant.


→ Je krijgt mijn kant-en-klaar e-book template in Canva, waarmee je eenvoudig je tekst en afbeeldingen vervangt en dit jou een hoop creatief uitzoekwerk scheelt.


→  Je start vandaag nog met het verzamelen van je (eerste) 1000 kwalitatieve e-mailadressen op je mailinglijst. Waarmee jij eenvoudig in contact komt met je ideale klant en je een doorlopende klantenstroom oplevert. Met gemak, moeiteloos en vanuit persoonlijke verbinding.


→  Daarnaast geef ik je praktische inspiratie, concrete ideeën waarmee je zelf kunt implementeren.Tijdens dit 1-1 persoonlijke Waanzinnige Weggever coachingtraject zijn mijn oogballen alleen op jou gericht.

Als ervaren klantreis reisleider help ik je met het opzetten van jouw Waanzinnige Weggever. Absoluut ééntje die 150% bij jou en je bedrijfsdoelen past en zeker géén one-size-fits-all aanpak!

Zodat potentiële klanten met JOU (incl. je vibe, energie, doen en laten, tone-of-voice) kunnen kennismaken.

Ik help je er stap voor stap doorheen, zodat je precies weet wat je moet doen. Het bespaart je heel veel tijd, omdat je het niet meer zelf hoeft uit te zoeken.


Een vraag voor jou: hoe voel je je nu? 


Wat heb jij deze week gedaan om je bereik te vergroten? Had je er grip op of vloog deze week weer als een malle voorbij, zonder dat je concrete stappen hebt gemaakt?

Veel mensen vragen me: wanneer is het slim om mij aan te melden voor het Waanzinnige Weggever coachingtraject?  

Mijn (eerlijke) antwoord?

Als je met jouw passie waar je retegoed in bent, op een leuke en haalbare manier je poen wilt verdienen en écht het verschil wilt maken in de wereld! Zodat je jouw kennis en ervaring op een speelse, laagdrempelige en persoonlijke manier deelt met je potentiële klant, waardoor ze écht jouw energie voelen en graag met je willen samenwerken.

Om een succesvol bedrijf te runnen, laat je het niet aan het toeval over. Je neemt de leiding en verantwoordelijkheid voor je eigen succes en groei.

Ben je er klaar voor om persoonlijke verbinding te maken, je bereik te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken? Nu heb je twee keuzes:

❌ Blijf je liever zelf alles uitzoeken? Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!

✔️ Of ga je voor verandering zodat je zorgt voor meer klanten, omzet en vrijheid?

Aantal enthousiaste reacties:

Josien Westveer - referentie - vTopGemerkt

Josien Westveer

OlieMama.nl

Dankzij Mariska staat er nu een top e-book en is de hele technische kant die daarbij komt kijken ook op de rit, ik kan het echt aanraden om met Mariska in zee te gaan. Ze luistert goed, neemt de tijd en geeft je de tools die nodig zijn in jou speciefieke situatie.

Monique Balk - referentie -v TopGemerkt

Monique Balk

Monivita.nl

Met hulp van Mariska is het gelukt om eindelijk een superleuke weggever neer te zetten: een 3-daagse mini-training Grip op je Suikerdip. Samen hebben we gebrainstormd: hoe maak ik het leuk voor de lezer en is de inhoud boeiend? Ik dacht dat ik dat zelf nooit kon, want het technische gedeelte hield mij altijd tegen. Dankzij Mariska heb ik het zelfvertrouwen gekregen om dit stap voor stap neer te zetten. TOP service van TOPgemerkt!

Ingrid Seraarens

Ing's Bizz

Topmeid! Gedreven, enthousiast, professioneel to the point en geen blad voor haar mond. Ze kan er als geen ander voor zorgen dat jijzelf in actie komt en geeft advies waar je iets aan hebt! Het feit dat je altijd bij haar terecht kan, is goud waard.

Dit is wat het Waanzinnige Weggever Traject je oplevert:

 • Je hebt een waanzinnige weggever staan die naadloos aansluit bij de behoefte van je ideale klant.
 • Je hebt door middel van mijn kant-en-klaar e-book Canva template in een handomdraai een super tof visueel e-book staan dat jou een hoop tijd en creatief uitzoekwerk scheelt.
 • Je mailinglijst groeit dagelijks met potentiële klanten die je vertrouwen winnen en enthousiast worden van je diensten en-/of producten.
 • Je werkt aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met je ideale klant, zodat ze sneller staan te trappelen om met JOU samen te werken.
 • Je weet hoe je NU kunt starten met het verzamelen van jouw (eerste) 1000 kwalitatieve e-mailadressen op je mailinglijst.

Het Waanzinnige Weggever Traject is geschikt voor jou als...

1. je op dit moment nog geen weggever hebt omdat je werkelijk geen idee hebt wat voor weggever bij jou en je bedrijf past en je hierdoor geen mailinglijst opbouwt.

2. je op dit moment wél een weggever hebt, maar die nu in de kast ligt te verstoffen of toe is aan een opfrisbeurt, omdat het niet het gewenste resultaat oplevert.

En..

 • je de beslissing hebt genomen in actie te komen
 • je inziet dat het opbouwen van een persoonlijke relatie belangrijk is voor vertrouwen en meer verkopen
 • je het spuugzat bent om maar online aan te rommelen en losse flodders te schieten, zonder écht resultaat
 • je jouw bereik wilt vergroten, je fanbase wilt laten groeien en meer klanten wilt
 • je echt staat te trappelen om impact te maken en je kennis met zoveel mogelijk mensen te delen
 • je weet dat als je een succesvol bedrijf wilt runnen, je de leiding en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen groei en succes

Even alle pluspunten op een rij:

 • 24/5 WhatsApp support voor al je vragen en feedback  -- je eigen ervaren reisleider aan je zijde
 • Tussendoor 24/5 onbeperkt feedback support voor al je ideeën en uitwerkingen
 • Accountiblity: ik ben je stok achter de deur!
 • Kant-en-klaar e-book template dat jou véél tijd oplevert en het zelf niet meer hoeft te verzinnen
 • BONUS: Online Canva Training: van Beginner naar Canva Master (t.w.v. €147,-)
  Leer hoe je zelf supersnel en simpel al je eigen professionele marketing en communicatie uitingen kan vormgeven voor je eigen bedrijf. Denk aan: e-books, social post, website en video.

En, bekijk al super toffe voorbeelden...

Ebook In 3 stapppen Essensiele Olieën snappen -mockup _ Oliemama

Gratis e-book over Essentiële Oliën snappen van OlieMama.nl

Gratis e-book inclusief community van Stichting Organisatie Leren (SOL)

Gratis e-book van Viraeda.nl (Team & Talent coaching)

3 daagse mini training - Grip op je Suikerdip _ MoniVita

Gratis 3 daagse mini training van Monivita.nl (Voeding & Hormoon coaching)Kijk wat het Yvonne heeft gebracht

Wat een energie en toewijding heeft Mariska! Nu heb ik mijn e-book uitgebracht en ben gestart met e-mailmarketing. Superblij mee!

- Yvonne Verhulsdonk Fotografie -


READY TO TRAVEL?


Hoe ziet het Waanzinnige Weggever 
traject er praktisch uit?

 • Kick-Off Call
  In deze online Zoom kick-off call (90 min) schetsen wij een duidelijk beeld van jou, je bedrijf en jouw bedrijfsdoelen. Zodat we vanuit hier een passend productaanbod en waanzinnige weggever kunnen samenstellen. 
 • 6 weken persoonlijke begeleiding & coaching
  Na de Kick-Off call hebben wij 2 extra vervolg sessies om de 2/3 weken (60 min). Ik zorg dat je de juiste focus hebt, bespreken we de genomen stappen en geef ik je opdrachten mee voor de komende weken.
 • Onbeperkt feedback
  Theorie en kennis is pas waardevol als je ook TOEPAST. Door te DOEN. Dan is het ook zo fijn als je daar meteen feedback op ontvangt, niet waar? Dus stuur me je ideeën, uitwerkingen of e-book opzet en ik geef je mijn eerlijke, opbouwende feedback. Zodat je meteen doorpakt en groei ervaart.
 • WhatsApp Support
  Tussen de coaching sessies door ben ik 24/5 per week bereikbaar voor al je vragen en feedback via Whatsapp. Ik ben jou stok achter de deur!
 • De sessies zijn
  ★ Transparant, Open & Persoonlijk (TOPgemerkt)
  100% intuïtief
  ★ Praktisch, concreet en online
  ★ Geheel op jouw tempo en op maat voor jou
  ★ Gefocust op oplossingen en groei
  ★ Antwoord op al je vragen
  ★ 1-op-1 aandacht voor jou en je bedrijf

 • BONUS 1 - Online Canva Training (t.w.v. €147)
  - Van Beginner naar Canva Master! 

  Leer hoe je zelf supersnel en simpel al je eigen professionele marketing en communicatie uitingen kan vormgeven voor je eigen bedrijf. Denk aan: e-books, social post, website en video.


TOP MARIS, WAT IS DE INVESTERING?

Wil jij met mij samenwerken? Dan plannen we eerst een vrijblijvend Zoom-matchcall in.

Het doel van dit gesprek is om jou verder te helpen naar de volgende stap in je bedrijf, soms komt hier een samenwerking uit als het klikt aan beide kanten.

Het kan best zijn dat ik niet de juiste persoon ben om jou verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan. Bij een positief gesprek en wederzijdse klik zeg ik: waag de sprong en let's travel! Prijzen zijn exclusief BTW. 


👉 € 475 ex. btw (of 2 x € 250)


De investering is 2 termijnen van 250 euro, excl BTW. Je kunt ook in één keer betalen; dan krijg je €50 korting en betaal je €475.

Heb je interesse? Plan dan direct je matchcall met mij in.


Hoe Anette het heeft ervaren:

De aanstekelijke energie van Mariska is zó motiverend! Zij maakt er niet háár ding van, maar laat jou helemaal jezelf zijn.

- Anette Hoogeboom | Zelfyoga & Eindexamenyoga -

faq

Voor wie is dit traject?

Dit traject is bedoeld voor jou als echte aanpakker en nuchtere vrouwelijke coach of online ondernemer die écht staat te trappelen om met jouw kennis meer mensen te bereiken en hiermee zoveel mogelijk mensen verder helpen!


Je verkoopt een dienst en bent op zoek naar een doorlopende stroom aan klanten. 


Het is zeer geschikt voor jou als het het spuugzat bent om maar online aan te rommelen en losse flodders te schieten! Je weet dat als je een succesvol bedrijf wilt runnen, je het niet aan het toeval overlaat. Je neemt de leiding en verantwoordelijkheid voor je eigen succes en groei.


Wat gaan we doen tijdens het 6 weken traject?

We zorgen voor focus in de tent!


Weten waar je voor staat en wat je wilt uitstralen en vooral voor WIE je het doet. Zodat we hierbij kunnen nadenken over een passend productaanbod en daarmee een geschikte weggever kunnen opzetten die naadloos aansluit bij jouw doelgroep.


Zodat je NU kan starten met het verzamelen van je (eerste) 1000 kwalitatieve e-mailadressen op je mailinglijst dat jou klanten en verkopen oplevert.


Daarnaast geef ik je praktische inspiratie, concrete ideeën waarmee je zelf kunt implementeren.


Wat is de investering?

De investering is 2 termijnen van 250 euro, excl BTW. Je kunt ook in één keer betalen; dan krijg je €50 korting en betaal je €475.


*Prijzen zijn exclusief BTW.

Hoe kan ik me aanmelden en hoe werkt het?

Wil jij met mij samenwerken? Hoe gaat het dan te werk?


#1 - ZOOM-CALL

We plannen eerst een vrijblijvend matchcall per Zoom. Het doel van dit gesprek is om jou verder te helpen naar de volgende stap in je bedrijf, soms komt hier een samenwerking uit als het klikt aan beide kanten. Het kan best zijn dat ik niet de juiste persoon ben om jou verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan. Bij een positief gesprek en wederzijdse klik zeg ik: waag de sprong en let's travel to YOUR destination!


#2 - EEN MATCH! EN NU?

Bij een positieve indruk en klik zijn we een match! Dan kunnen we gemotiveerd aan de slag, zonder gedoe en met de juiste dosis energie. Ik geef jou per e-mail de mogelijkheid om de betaling van het traject in orde te maken. Keuze voor eenmalige betaling of in termijnen mogelijk. Daarnaast krijg je ook meteen de factuur voor je eigen administratie.


#3 -  PLAN KICK-OFF CALL

Yes, ready to TRAVEL! Via e-mail ontvang je de bevestiging van je aanmelding. In deze e-mail vind je ook de Calendly-link om meteen met mij je eerste kick-off call in te plannen van 90 min. KIJK, KIES en KICK-OFF! ;)

Maris, waarom ben jij dé persoon om mij verder te helpen?

Toen ik mijn bedrijf startte in 2017 ben ik meteen begonnen met het opzetten van een eigen klantreis voor mijn bedrijf. Want ik wilde een systeem dat voor mij werkte en mij focus, rust en vrijheid opleverde. Zo heb ik als HSP-er en multipassionate ondernemer altijd één rode draad gezien in wat ik opzette: salesfunnels! 

Ik gaf duizenden euro's uit aan een funnel marketing traject inclusief businesscoach om een funnel op te bouwen. Alleen was er één groot probleem: er werd niet gekeken naar wie ik was en wat ik wilde en welke strategie bij mij paste. Het voelde aan als een -one-size-fits-all- formule, maar ja niet iedereen past een yogapanty.

En het domme was, dat ik mij heb laten overhalen en daardoor een traject aanging wat totaal niet bij mij paste. Ik werd niet gezien en gehoord en de funnel werkte voor geen ene meter. Puur omdat mijn eigen energie er niet opzat.

Door mijn jarenlange ervaring met het werken met salesfunnels ben ik tot de conclusie gekomen dat elk bedrijf een andere klantreis en strategie nodig heeft wat vooral bij jou als ondernemer past.

Zo heb ik zelf verschillende e-books, challenges, masterclasses en trainingen gecreëerd. Waarmee ik zowel betaald als organisch veel mensen hebt bereikt. Hierdoor heb ik duizenden e-mailadressen op mijn mailinglijst verzameld.

Door het creëren van mijn eigen klantreis en deze te vertalen naar een winstgevende salesfunnel verkoop ik eenvoudig mijn online trainingen en coachingtrajecten. Ook al zit ik heerlijk zaterdagavond op de bank mijn favoriete Netflix serie te kijken. 

En dat gun ik jou ook!

Kan ik gelijk starten?

Na een positieve matchcall kan je direct starten.
Na de betaling ontvang je in de deelname bevestiging direct de Calendly-link om direct je kick-off sessie te plannen.
Jij bepaalt hoe, waar en wanneer je je koffers pakt om naar jouw favoriete bestemming te vliegen ;)

Ik twijfel of het wat voor mij is?

In dit geval zeg ik als je nog twijfelt: doen! 

Je bent nog steeds op deze pagina en helemaal onderaan de FAQ beland. Dat is niet zonder reden. Als je jezelf nog moet overtuigen of je het waard bent of dat je het allemaal wel kan? YES JE BENT HET WAARD (OM IN JEZELF EN BEDRIJF TE INVESTEREN) EN HOPSAKEE GO FOR IT!

LET'S TRAVEL!

Investeren in jezelf betekent ook een commitment aangaan. Een commitment om je doel te gaan behalen. En soms hebben we als mens nu net even dat zetje nodig. 

Heb je vragen mail (mariska@topgemerkt.nl) mij gerust of plan je matchcall in!

Ik twijfel nog steeds...

Dat kan! Want eerlijk is eerlijk. Het traject is niét voor iedereen geschikt.

Heb je onbeantwoorde vragen? Laat het mij weten. Blijf in ieder geval niet met je vragen zitten. Ik help je ze graag te beantwoorden. Zo kunnen we samen beslissen of dit traject wel of niet iets voor je is.

Bij vragen: mail mij via mariska@topgemerkt.nl of plan je matchcall in!

Er klaar voor om OP TE VALLEN met jouw Waanzinnige Weggever? 

Voor een groeiende mailinglijst, een persoonlijke relatie met je ideale klant en meer verkopen?

>