fbpx

10-14 januari 2022

Waanzinnige
Weggever Week

Creëer in 5 dagen jouw gratis e-book, checklist, video training of masterclass, zodat potentiële klanten zich massaal aanmelden voor jouw mailinglijst.

→ Geschikt voor vrouwelijke kennisondernemers die nog geen weggever hebben of een nieuwe weggever willen creëren. Je beseft dat je een weggever nodig hebt om in verbinding te komen met je potentiële klanten.

Wil jij graag jouw kennis met je toekomstige klanten delen? Alleen, vind je een tof e-book of andere weggever opzetten lastig en kan je daarbij wel wat hulp gebruiken?


Je weet wat een weggever inhoudt en dat het hebben ervan belangrijk is voor je bedrijf. Namelijk een gratis waarde-cadeau die je weggeeft in ruil voor het ontvangen van een naam en e-mailadres.

Maar eerlijk: je hebt nog geen weggever!

Dit komt omdat je werkelijk géén idee hebt wat je zoal kan delen met je ideale klant. Of je hebt wel honderd ideeën, maar het concreet maken lukt je niet.

→ Groot gevolg: je weggever komt er niet of op deze manier nóóit af.

Het kan ook zijn dat je al wel een weggever hebt, maar deze nu geen downloads of aanvragen oplevert. 

Super zonde! Ik zie zoveel ondernemers ploeteren met hun weggever. 

Dit stagneert je in de groei van je eigen mailinglijst!

Door het slim inzetten van je weggever, laat jij jouw mailinglijst explosief groeien. Heb je nog geen mailinglijst? Geen nood!

Tijdens de Waanzinnige Weggever Week neem ik je stap voor stap mee met het bedenken van jouw Waanzinnige Weggever, zodat je een mailinglijst opbouwt die klanten aantrekt

Je mailinglijst is namelijk de enige manier om je klanten rechtstreeks te bereiken, want mensen kijken sneller in hun mailbox!

Want Facebook volgers zijn leuk en Instagram likes zijn hartstikke tof. Maar als je net als laatst een flinke Social Media storing hebt, ben je mooi de Sjaak!

En door het beperkende algoritme mag je hopen dat je nog getoond wordt.

Mensen die zich (lees: bewust) inschrijven op jouw mailinglijst zijn al meer geïnteresseerd in jou, je bedrijf en diensten. Dat maakt het verkopen van je aanbod daarna véél (ge)makkelijker.

Ze zijn al 'warmer' dan een nieuwe bezoeker die op jouw Instagram pagina komt neuzen en je net 3 seconden geleden is gaan volgen.

Alleen, hoe zorg je ervoor dat men zich massaal aanmeldt voor jouw mailinglijst?

Doe daarom mee met de Waanzinnige Weggever Week van 10-14 januari 2022 en ontdek hoe jij een professioneel en gelikt e-book, checklist of video training creëert waar je potentiële klanten razend enthousiast over zijn!


Ik begrijp je helemaal...

Toen ik 4 jaar geleden begon met mijn bedrijf had ik nog 0 mensen op mijn mailinglijst! Laat staan dat ik wist waar ik mijn eerste klanten vandaan moest halen.

Ik creëerde een e-book als eerste weggever. Deze werd boven verwachting goed gedownload.

Vrij snel daarna lanceerde ik een 5 daagse Instagram Challenge. Er deden gewoon 120 enthousiaste deelnemers mee -- en dat voor mijn eerste challenge EVER. Holimoli WHOW, dit was echt te gek! Ik kreeg zoveel toffe reacties en veel nieuwe klanten erbij.

In de tussentijd heb ik nog meer e-books, challenges, masterclasses en online trainingen ontwikkeld. Waarmee ik zowel betaald als organisch veel mensen hebt bereikt. Binnen no time had ik meer dan 1000 mensen op mijn mailinglijst en maakte ik een vliegende start met mijn bedrijf..


En dit is natuurlijk óók mogelijk voor jou...Stel je voor dat je..

 • een killer van een weggever hebt die dagelijks gedownload wordt;
 • mailinglijst continue groeit met potentiële klanten die je vertrouwen en enthousiast zijn over je diensten en-/ of producten;
 • een fanbase opbouwt die staat te trappelen om met JOU samen te werken.

De oplossing?

  Doe mee met de Waanzinnige Weggever Week en creëer in 5 dagen een killer van een Weggever, zodat je razendsnel start met het verzamelen van jouw (eerste) 1000 kwalitatieve e-mailadressen op je mailinglijst!

Mariska Huijnen van TopGemerkt (v)

Ik was er kotsmisselijk van..

Hi, mijn naam is Mariska.

Trotse nuchtere dodo, mega direct & eerlijk, strategische denker, funnel freak, HSP-er, intuïtief en hoge dosis energie

Als ervaren klantreis reisleider help ik nuchtere, echte aanpakkers en intuïtieve vrouwelijke kennisondernemers met het opzetten van een persoonlijke en verbindende klantreis die we met plezier vertalen naar een winstgevende salesfunnel die 150% bij jou past!

Ik leer je alle stappen, systemen en strategieën die hiervoor nodig zijn. Zodat je vooral met een hoge energie en vanuit fun en flow de juiste mensen bereikt en een doorlopende klantenstroom aantrekt.

In 2017 bij de start van mijn bedrijf begon ik meteen met het opzetten van een klantreis voor mijn bedrijf. Ik bouwde een super systeem die mij rust, focus en vrijheid kon bieden.

Daarbij gaf ik duizenden euro's uit aan een funnel marketing traject inclusief businesscoach om een funnel op te bouwen. Er was één groot probleem: er werd niet gekeken naar wie ik was en wat ik wilde en welke strategie bij mij paste. Het voelde aan als een -one-size-fits-all- formule, maar ja niet iedereen past een yogapanty.

En het domme was, dat ik mij heb laten overhalen en daardoor een traject aanging wat totaal niet bij mij paste. Ik werd niet gezien en gehoord en de funnel werkte voor geen ene meter. Puur omdat mijn eigen energie er niet opzat. 

Door mijn jarenlange ervaring met het werken met salesfunnels ben ik tot de conclusie gekomen dat elk bedrijf een andere klantreis en strategie nodig heeft wat vooral bij jou als ondernemer past.

Hier help ik jou óók graag bij!

Liefs Mariska van TopGemerkt

Maak met behulp van mijn enorm handige design templates jouw super gelikte weggever, zodat je het online kan promoten en downloads of aanvragen oplevert - gegarandeerd!

Aantal enthousiaste reacties:

Marian Janssen -- Je hebt het "gewoon doen" in me aangewakkerd. Je opbouw is ook heel helder van structuur en de opdrachten behapbaar per dag! Je enthousiasme is aanstekelijk! Dank je wel!

Monique Balk -- Samen met Mariska mijn weggever "Grip op je Suikerdip 3-daagse mini training" gemaakt. Aanrader om met Mariska te gaan werken aan je klantreis.

Yvonne Verhulstdonk -- Wat een energie en toewijding heeft Mariska! Nu heb ik mijn e-book uitgebracht en ben gestart met e-mailmarketing. Superblij mee! 

Gaby Schell -- Duidelijke, no nonsens uitleg, tikje humor, niet te veel tekst (haak ik af), straight forward info: ik ben fan!

Wat mag je verwachten & krijg je tijdens de Waanzinnige Weggever Week?

Je weet hoe je een professioneel en gelikt e-book, checklist of video training creëert waar je potentiële klanten razend enthousiast over zijn.

Je krijgt de geheimen die absoluut niet mogen ontbreken in je weggever, zodat het je ook daadwerkelijk klanten oplevert.

Je ontdekt de gouden koptitel formules. Susan Wind, één van de beste Energetische Copywriters van Nederland, is in de Facebook groep aanwezig om samen met jou een spetterende titel te bedenken voor je weggever.

BonusSEN

Even de toffe bonussen aan je voorstellen..

Je krijgt een Social Media Kit met weggever Canva templates om zo eenvoudig je online training, challenge, masterclass, webinar of e-book te promoten.

Social Media Kit - Weggever design templates _ TopGemerkt

(t.w.v. €17)

Je ontvang mijn 80 pagina e-book/ werkboek Canva template, zodat je het zelf niet meer hoeft te bedenken en je in een mum van tijd je e-book of werkboek hebt gevuld.

Social Media Kit - E-book en werkboek templates _ TopGemerkt

(t.w.v. €37)

Als kers op de taart krijg je mijn online klantreis videotraining waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je eenvoudig je eigen funnel opbouwt.

Online Videotraining - Hoe creëer je een winstgevende klantreis _ TopGemerkt

(t.w.v. €77)

PLUS

Voor de eerste 10 snelle beslissers...

Als klapper op de vuurpijl krijgen de eerste 10 snelle beslissers, die zich nog vóór eind dit jaar (2021) inschrijven, een 1:1 FEEDBACKSESSIE (20 min) van de outline van je weggever, n.a.v. de trainingsweek, er geheel gratis bij. (t.w.v. €47)


Hoe ziet de WWW er praktisch uit?

 • Reserveer 10 tot en met 14 januari van 9:30-11:00 uur in je agenda (dit is inclusief implementatietijd!). Ik doe mijn uiterste best het kort en krachtig te houden. Warning: als eenmaal mijn vuurtje van enthousiasme aanstaat, kan het zijn dat het iets uitloopt ;)

 • Van maandag t/m vrijdag geef ik een masterclass in de FB-groep over het desbetreffende dag-onderwerp. Waarvan ik vrijdag ook afsluit met een Q&A voor al je onbeantwoorde vragen.

 • Je krijg elke dag praktische opdrachten mee, zodat je écht in actie komt en stappen zet tijdens deze trainingsweek!

 • Je hebt de mogelijkheid al je vragen te stellen in de besloten Facebook groep;

 • Concrete en praktische stappen. Van kennis naar implementatie en actiemodus.


WAANZINNIG TOF MARIS, wat is de investering?

De WWW is een onderdeel van mijn 6-weken Waanzinnige Weggever Traject (waarde €475,-) waarbij ik normaal 1-op-1 coach en begeleid. Nu behandelen we hier onderdelen van in groepsvorm.  

De WWW heeft een totale waarde van €606,- en je doet mee voor:👉 slechts €37,- ex. btw*

* Geldig t/m dinsdag 4 januari 2022 tot 20:00 uur. Daarna gaat de prijs omhoog naar €57,- ex. btw.

Ben je er klaar voor om die WAANZINNIGE WEGGEVER te creëren, zodat je een mailinglijst opbouwt die klanten aantrekt?

Nu heb je twee keuzes:

❌ Blijf je liever zelf alles uitzoeken? Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!

✔️ Of ga je voor verandering zodat je zorgt voor meer klanten, omzet en vrijheid?


Dit is wat de Waanzinnige
Weggever Week je oplevert

 • weet je wat de beste weggever is die past bij je bedrijf, zodat die naadloos aansluit bij de behoefte van je ideale klant;
 • heb je een killer van een weggever die massaal wordt aangevraagd en je ze opwarmt naar méér!
 • weet je precies welke must-haves er NIET mogen ontbreken in je weggever, zodat je klanten uit je weggever haalt; 
 • heb je met de gouden formule een messcherpe titel bedacht die het verschil maakt tussen 100 of 1000 nieuwe aanmeldingen;
 • weet je precies hoe je start met het verzamelen van jouw (eerste) 1000 kwalitatieve e-mailadressen op je mailinglijst.

De Waanzinnige Weggever
Week is geschikt voor jou als..

 • je nog geen weggever hebt en werkelijk géén idee hebt wat je zoal kan maken om te delen met je ideale klant;
 • je wel een weggever hebt, maar die nu nog niet het gewenste resultaat oplevert of in de kast ligt te verstoffen;
 • je de beslissing hebt genomen om in actie te komen en nu eindelijk werk maakt van je weggever én het opbouwen van je mailinglijst;
 • je het spuugzat bent om maar online aan te rommelen en losse flodders te schieten, zonder écht resultaat;
 • je jouw bereik wilt vergroten, je fanbase wilt laten groeien en meer klanten wilt;
 • je graag een mailinglijst wil opbouwen met je (eerste) 1000 potentiële klanten, zodat jij ze opwarmt naar méér en ze staan te trappelen om zaken met JOU te doen.

Aantal enthousiaste reacties:

Josien Westveer - referentie - vTopGemerkt

Josien Westveer

OlieMama.nl

Dankzij Mariska staat er nu een top e-book en is de hele technische kant die daarbij komt kijken ook op de rit, ik kan het echt aanraden om met Mariska in zee te gaan. Ze luistert goed, neemt de tijd en geeft je de tools die nodig zijn in jouw speciefieke situatie.

Monique Balk - referentie -v TopGemerkt

Monique Balk

Monivita.nl

Met hulp van Mariska is het gelukt om eindelijk een superleuke weggever neer te zetten: een 3-daagse mini-training Grip op je Suikerdip. Samen hebben we gebrainstormd: hoe maak ik het leuk voor de lezer en is de inhoud boeiend? Ik dacht dat ik dat zelf nooit kon, want het technische gedeelte hield mij altijd tegen. Dankzij Mariska heb ik het zelfvertrouwen gekregen om dit stap voor stap neer te zetten. TOP service van TOPgemerkt!

Ingrid Seraarens

Ing's Bizz

Topmeid! Gedreven, enthousiast, professioneel to the point en geen blad voor haar mond. Ze kan er als geen ander voor zorgen dat jijzelf in actie komt en geeft advies waar je iets aan hebt! Het feit dat je altijd bij haar terecht kan, is goud waard.

The money is in the list!

Wacht niet langer, nu is het beste moment!

Als je niets verandert...
dan verandert er NIETS! (duhh!)

Is er een juist moment om je weggever te maken? Nooit! Want er zijn altijd 100 andere dingen te doen in je bedrijf.

Je weet dat als je een succesvol bedrijf wilt runnen, je het niet aan het toeval overlaat. Je neemt de leiding en verantwoordelijkheid voor je eigen succes en groei.

→  Stop daarom met het uitstellen van het maken van jouw knallende weggever!

→  Start met het verzamelen van jouw (eerste) 1000 potentiële klanten op je mailinglijst. Maak hier je prioriteit van als je wilt groeien met je bedrijf.

'The money is in the list' zegt men niet voor niets. Jouw mailinglijst is jouw onafhankelijke GOUD in je bedrijf!

Wat zou het voor jou en je bedrijf betekenen als je mailinglijst je dagelijks nieuwe inschrijvingen oplevert, zodat je meer klanten en verkopen aantrekt?

PRECIES!

Hopsakee twijfel niet langer en stel het maken van die knallende weggever niet langer (meer) uit!

Doe mee met de Waanzinnige Weggever Week van 10 t/m 14 januari 2022, kom in actie komt en trek die waardevolle potentiële klanten aan!


faq

Voor wie is de WWW geschikt?

Speciaal voor nuchtere, echte aanpakkers en intuïtieve vrouwelijke kennisondernemers (trainers, coaches, consultants en dienstverleners) die nog GEEN weggever hebben. 


Je hebt nog geen weggever, omdat je werkelijk geen idee wat je zoal kan delen. Of je hebt wel een idee, maar het komt maar niet echt van de plank.


 Je wilt er nu echt werk van maken! Je wilt meer mensen bereiken en je beseft dat een weggever nodig is om meer klanten aan te trekken. Zodat je start met de groei van je eigen mailinglijst: jouw onafhankelijke bedrijfsgoud!


Wat gaan we doen tijdens de WWW?

Tijdens de Waanzinnige Weggever Week heb jij een Killer van een weggever bedacht die staat als een huis en waarmee je NU start met het verzamelen van jouw (eerste) 1000 potentiële klanten op jouw mailinglijst!


Wanneer is de WWW?

We starten op maandag 10 t/m vrijdag 14 januari 2022

Hoe werkt de WWW?

 • Reserveer 10 tot en met 14 januari van 9:30-11:00 uur in je agenda (dit is inclusief implementatietijd!). Ik doe mijn uiterste best het kort en krachtig te houden. Warning: als eenmaal mijn vuurtje van enthousiasme aanstaat, kan het zijn dat het iets uitloopt ;)

 • Van maandag t/m vrijdag geef ik een masterclass in de FB-groep over het desbetreffende dag-onderwerp. Waarvan ik vrijdag ook afsluit met een Q&A voor al je onbeantwoorde vragen.

 • Je krijg elke dag praktische opdrachten mee, zodat je écht in actie komt en stappen zet tijdens deze trainingsweek!

 • Je hebt de mogelijkheid al je vragen te stellen in de besloten Facebook groep;

 • Concrete en praktische stappen. Van kennis naar implementatie en actiemodus.

Tot wanneer blijft trainingsinhoud beschikbaar?

Je hebt uiterlijk één week na de WWW de mogelijkheid alle video's en content op je gemak te bekijken. Zaterdag 22 januari 2022 haal ik alle content offline. Dit doe ik om jou écht te motiveren om direct te implementeren en in de actiemodus te komen. Van uitstel komt afstel.

Hoe haal je het beste uit de Waanzinnige Weggever Week?

Reserveer 10-14 januari in je agenda om gezellig actief live mee te doen.

Iedere dag ontvang je een video van mij (die ik zo kort mogelijk probeer te houden) inclusief opdrachten (afhankelijk van de opdrachten ook templates of werkboeken). 

Blok daarnaast direct maximaal 1 uur in om aan de opdracht te werken, zodat je ook daadwerkelijk stappen zet naar een woestaantrekkelijke weggever waar niemand meer om heen kan!

Wat is de investering van de WWW?

Je kunt meedoen voor slechts €37,- (excl. 21% BTW). Dit is een “symbolisch” bedrag om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk aan de slag gaat en in de actiemodus komt. 


Maris, waarom ben jij dé persoon om mij verder te helpen?

Toen ik mijn bedrijf startte in 2017 ben ik meteen begonnen met het opzetten van een eigen klantreis voor mijn bedrijf. Want ik wilde een systeem dat voor mij werkte en mij focus, rust en vrijheid opleverde. Zo heb ik als HSP-er en multipassionate ondernemer altijd één rode draad gezien in wat ik opzette: salesfunnels! 

Ik gaf duizenden euro's uit aan een funnel marketing traject inclusief businesscoach om een funnel op te bouwen. Alleen was er één groot probleem: er werd niet gekeken naar wie ik was en wat ik wilde en welke strategie bij mij paste. Het voelde aan als een -one-size-fits-all- formule, maar ja niet iedereen past een yogapanty.

En het domme was, dat ik mij heb laten overhalen en daardoor een traject aanging wat totaal niet bij mij paste. Ik werd niet gezien en gehoord en de funnel werkte voor geen ene meter. Puur omdat mijn eigen energie er niet opzat.

Door mijn jarenlange ervaring met het werken met salesfunnels ben ik tot de conclusie gekomen dat elk bedrijf een andere klantreis en strategie nodig heeft wat vooral bij jou als ondernemer past.

Zo heb ik zelf verschillende e-books, challenges, masterclasses en trainingen gecreëerd. Waarmee ik zowel betaald als organisch veel mensen hebt bereikt. Hierdoor heb ik duizenden e-mailadressen op mijn mailinglijst verzameld.

Door het creëren van mijn eigen klantreis en deze te vertalen naar een winstgevende salesfunnel verkoop ik eenvoudig mijn online trainingen en coachingtrajecten. Ook al zit ik heerlijk zaterdagavond op de bank mijn favoriete Netflix serie te kijken. 

En dat gun ik jou ook!


>> Wat kan je (van mij) verwachten?
Hoge dosis energie --wees gewaarschuwd, lekkere vibe, zéér praktisch, niet lullen maar poetsen mentaliteit, geen poespas en direct implementeren!

Ben je er klaar voor om jouw Waanzinnige Weggever te delen met mensen die het hard nodig hebben? 

Voor een groeiende mailinglijst, een persoonlijke relatie met je ideale klant en meer verkopen?

>