fbpx

TESTERS GEZOCHT 


8 weken 1:1 Instagram Level-Up Traject

Hét complete Instagram traject waar je in 8 weken ontdekt hoe je unieke Instagram strategieën inzet die naadloos aansluiten bij jouw bedrijf. Waarmee je een e-maillijst weet op te bouwen. Die nieuwe klanten oplevert en wat zorgt voor meer inkomsten. Zodat je optimaal kan genieten van de vrijheid die het ondernemerschap je te bieden heeft.


LET OP: 

Totaal 7 testers gezocht! Twee plekken zijn al vergeven, dus nog 5 plekken beschikbaar. 

EENMALIG
 
€ 375,00
 

Excl. btw

2 termijnen
 
€ 187,50
 

Excl. btw

WAT HOUD HET INSTAGRAM LEVEL-UP TRAJECT IN?

Het is een 1:1 op maat gemaakt traject van 8 weken. Waarin we samen gaan werken aan de groei van jouw bedrijf op Instagram. Het is tijd om meer impact te maken met jouw expertise om andere mensen verder te helpen.

We starten met een Intake Focuscall van 30 minuten. Hier neem ik graag de tijd je persoonlijk te leren kennen. Bespreken we waar je op dit moment staat en waar je graag naar toe wilt met je bedrijf. Zodat we de volgende coachingcalls zorgvuldig in kunnen zetten om op jouw tempo jouw bedrijfsdoelen te realiseren.

We plannen om de twee weken je coachingcall van 60 minuten. Tussendoor geef ik je opdrachten waar jij mee aan de slag kan. Ik hou je hiermee gefocust en accountable. Na je laatste coachingcall plannen we je Feedbackcall van 60 minuten. Zodat je tussendoor genoeg tijd hebt om te implementeren.ZO ZIET HET ERUIT:

 • 1x Intake Focuscall van 30 minuten
  We beginnen eerst met een focuscall. Hier nemen we jouw bedrijf onder de loep. We kijken waar je nu staat. Waar je naar toe wilt en wat je bedrijfsdoelen zijn. Zodat we tijdens het adviestraject hierop de focus kunnen leggen.

 • 4x Coachingsessies van 60 minuten
  Tijdens de vier coachingcalls gaan we stap voor stap aan jouw Instagram struggles en gewenste doelen werken. We kijken concreet naar jouw online communicatie, uitstraling en visuele look&feel. Maar ook naar top strategieën en kick-ass content die jij en je bedrijf nodig hebben om meer groei en impact te maken op Instagram.

 • 1x Feedbackcall van 60 minuten
  We plannen een maand na je laatste coachingsessie je feedbackcall. Zodat jij tussendoor genoeg tijd hebt om te implementeren. Ik laat je niet vallen, dus we zetten tijdens deze sessie de puntjes op de ï!

 • Accountable & Opdrachten
  Tussendoor geef ik je diverse praktische en concrete opdrachten. Ik zet je aan het werk en hou je dus accountable (in beweging!). De opdrachten bespreken we tijdens de volgende sessie.

 • Onbeperkt Support
  Om jou tijdens dit traject zo goed mogelijk te ondersteunen biedt ik je 1:1 persoonlijke begeleiding. Gedurende het gehele traject heb je de mogelijkheid mij onbeperkt te WhatsAppen of mailen (tussen 9-17 uur) voor al je vragen, feedback en voortgang.HOE ZIJN DE SESSIES?

DE SESSIES ZIJN BUITEN TRANSPARANT, OPEN & PERSOONLIJK, OOK:


★ Praktisch, concreet, intuïtief en online.
★ Geheel op jouw tempo en op maat voor jou.
★ Gefocust op oplossingen en groei.
★ Accountable: ik zorg dat je bezig blijft!
★ Antwoord op al je vragen.
★ 1-op-1 aandacht voor jou en je bedrijf.RESULTAAT NA HET TRAJECT?

Na afloop van het level-Up Traject en afhankelijk van jouw doelen, heb je:


 • een duidelijke communicatie en heldere (her)positionering;
 • via mijn praktische formule genoeg content ideeën voor de aankomende 3 maanden;
 • een unieke en eigen visuele look & feel voor je Instagram feed;
 • een keigoede biografie die meer volgers aantrekt;
 • jouw productaanbod inzichtelijk via een strategisch marketingplan;
 • een heldere Instagram strategie waarmee je meer klanten en omzet binnenhaalt;
 • een onweerstaanbare weggever, waarbij je jouw potentiële klant moeiteloos weet te overtuigen om met jouw zaken te doen;
 • handige hand-outs waarmee je meteen je opvolg e-mails schrijft na je weggever.


BONUSSEN?

BONUS #1:


Online Canva training: van Beginner naar Canva Master (t.w.v. €87,-)

Met de grafische tool Canva maak je in een handomdraai jouw eigen gave ontwerpen. Ga aan de slag met het maken van jouw eigen logo, cool visitekaartje, gaaf e-book of je toffe Social Media post! Verwerk meteen jouw online consistentie erin. Zorg voor die vertrouwensband naar je Sociale fans toe en zorg dat ze met jouw visuele look & feeling niet meer om je heen kunnen. Bespaar kosten voor een grafische ontwerper en wordt je eigen Grafische Canva master met deze fijne online training.BONUS #2:


Ultieme Instagram Checklist met 11 stappen:  (t.w.v. €15,-)

Het is voor ons als ondernemers belangrijker dan ooit om op te vallen op Social Media. Je nooit meer zorgen maken en ontdekken hoe gemakkelijk het is om de perfecte Instagram post te maken. Je Instagram profiel altijd professioneel en upto- date te hebben? Gebruik deze ultieme checklist voor Instagramberichten (en bewaar deze voor toekomstig gebruik!). Op deze manier kun je de vooruitgang van je posts vergelijken en zie je hoe jij jouw Instagram verbetert.©2019-2020 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer

>