fbpx

Grip op je Marketing Groepsprogramma

Booming Business School 

Hét complete on-, en offline groepsprogramma waar je in 3 maanden ontdekt hoe je een Booming Business creëert die de allerleukste klanten aantrekt en meer vrijheid ervaart voor de fun stuff.

Speciaal voor gedreven onderneemsters die strugglen met hun marketing en hiervoor handvatten missen.

Je wilt makkelijk nieuwe klanten aantrekken, zonder constant te leuren of teveel tijd te verliezen, maar..

Ben jij die gedreven onderneemster met een supermooie missie om met de wereld te delen?

Ben je al een tijdje bezig, maar loopt het nog niet zo 'smooth' als je zou willen? Het voelt nu eerder alsof je vastgezogen zit in de modder en je komt geen stap verder.

Gelukkig heb je wél klanten, toch zouden het er beste meer mogen zijn, zonder continu te leuren. Eigenlijk doe je nu maar 'wat'. Je mist duidelijk structuur en een aanpak ontbreekt in je bedrijf.

Diep van binnen voel je dat er meer inzit...


.. maar, op dit moment:

 • Heb je geen idee waar te beginnen. Je hebt mooie dromen, maar welke stappen je daarvoor nodig hebt? Je ziet door het bomen het bos niet meer.
 • Mis je focus en voelt alles overweldigend. Je slurpt van alles op in de hoop dat er een magische pil bestaat die je aan nieuwe klanten helpt.
 • Schiet je continu met losse flodders. Dit kost je mega veel tijd én kostbare energie. Je hebt van alles geprobeerd: challenges, webinars, weggevers, funnels. Niks lijkt écht te werken.
 • Kijk je naar andere die succesvoller lijken. Dit maakt je zéér onzeker. Je vraagt je af of je wel goed genoeg bent en of je gemaakt bent voor het ondernemerschap.  
 • Heb je moeite om bij ‘jezelf’ te blijven. Dit is zó fakking moeilijk. Je raakt snel beïnvloed én afgeleid door anderen, waardoor je focus mist op wat JOU te doen staat.
 • Stagneer of blokkeer je soms volledig: door alle ‘regels’ en dingen die blijkbaar zouden ‘moeten’ in het ondernemerschap. Je gaat hier niet op aan en hebt er een bloedhekel aan.
 • Geeft al dat marketing en technisch geneuzel je de nodige errors. Je voelt je hierdoor beetje ‘verloren’ en je doet maar wat. Zonder plan of strategie. Terwijl je weet dat er véél meer in zit!


Kortom:  je wilt héél graag en weet dat het anders moet!


Hoe komt het dat sommige ondernemers wél succesvol zijn & waar andere volledig falen? 

Hun geheim is dat ze hun business hebben versimpeld, zonder poespas.

Om te groeien met je bedrijf heb je een stevig fundament nodig om gezien te worden tussen al dat online geweld

Mijn naam is Mariska Huijnen. Een stevige fundament is het allerbelangrijkste om snel met je bedrijf te groeien. 

Alle ballen hoog houden als ondernemer is een uitdaging: denkend aan je doelgroep, aanbod, weggever, (mail)funnels, marketing, leads en klanten aantrekken... 

Door een eenvoudige business én Grip op je Marketing, zal je marketing vóór je gaan werken.

Je krijgt meer klanten, je groeit sneller en je voelt je minder overweldigend. Zo kan jij je doelen en dromen waarmaken!

Kortom, groeien naar een Booming Business vraagt focus, discipline en geduld. Met discipline en geduld kan ik je niet helpen. Hou op zeg - I got issues of my own, thank you ;). Daar kan jij alleen voor zorgen door veel kilometers te maken.

Maar met focus en Grip op je Marketing krijgen kan ik je wél helpen!

En weet je. Het kost je wat tijd en geld (anders komt mijn droomcamper voor mijn reis door Europa er nooit). Maar dan heb je ook wat!

Stop met aanrommelen en ga voor groei, focus en meer vrijheid!  Tijd voor een BOOMING DOORBRAAK!

Een business starten is niet zo moeilijk, er een BOOMING BUSINESS van maken, dat is een ander verhaal. Je moet alleen wél weten welke concrete stappen je nodig hebt om daar te komen..

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk
is om een succesvol bedrijf te bouwen

Veel ondernemers die ik spreek storten zich volledig in het helpen van hun klanten.

Om een basis fundament te bouwen waar ze op kunnen bouwen én vertrouwen (op de lange termijn), ho maar. Als marketing, verkopen of online zichtbaarheid om de hoek komt kijken, zijn ze niet thuis. Dit stagneert in hun groei.

Dit geldt ook voor jou!

Als je altijd maar doorgaat met wat je nu doet en geen actie onderneemt, blijf je als een kip zonder kop rennen en veranderd er niets. Dan laat je ontzettend veel kansen liggen, terwijl je 100% weet dat er veel méér in zit!

Ik geloof dat iedereen een Booming Business kan creëren. Als je maar weet aan welke knoppen je moet draaien die je nodig hebt om daar te komen.

Alleen mis jij het gereedschap om dat bedrijf van jouw dromen na te jagen.

Daarom heb ik de Booming Business School ontwikkeld. Speciaal voor de gepassioneerde onderneemsters die echt staan te trappelen een bloeiend succes te maken van hun bedrijf, no matter what!

Dit is hoe het werkt:

Tijdens de 3 maanden Booming Business School geef ik je alle stappen, systemen, strategieën en praktische skills om jouw bedrijf explosief te laten groeien met nieuwe leads, écht de allerleukste klanten en dus meer vrijheid voor de fun stuff!


Je ontdekt hoe je meer Grip op je Marketing krijgt en een marketingplan opstelt die volledig bij jou past.

Zodat je vanuit aantrekking de allertofste klanten naar je toe trekt die maar al te graag met JOU willen samenwerken.

Ook heeft mindset een rode draad in het programma. Want, alles wat je doet, denkt en voelt heeft een grote invloed op de resultaten van jouw bedrijf.

Ben jij er klaar voor om nú wél resultaat te behalen en de allerleukste klanten aan te trekken waar je happy-de-peppy van wordt?

Deze resultaten kun je verwachten:

 • Je hebt een power mindset ontwikkeld. Je laat je niet langer verlammen door twijfels en onzekerheden. Dit geeft je een mega boost op je zelfvertrouwen!
 • Je creëert een stevig fundament met duidelijke doelen, zodat je bedrijf niet als drijfzand in elkaar zakt en jij echt je droomleven realiseert.
 • Je hebt je allerleukste klant helder waar jij energie van krijgt en weet hoe je deze ook écht bereikt.
 • Je creëert een strategisch aanbod waar je 100% achter staat en vol vertrouwen verkoopt.
 • Je hebt een waanzinnige weggever (e-book, checklist of webinar) die je mailinglijst groeit naar je eerste 1000 potentiële klanten.
 • Je weet hoe je salespagina’s, bedankpagina’s en e-mails maakt die je klant écht aanspreekt en in het hart raakt.
 • Je weet wat er voor nodig is om een syteem te bouwen dat automatisch vóór je werkt en hiermee keer op keer jouw ideale klant bereikt.
 • Je maakt een website die als klantmagneet werkt en je leads en klanten oplevert.
 • Je ontdekt en beheerst alle hippe marketingtools, zodat je zelf aan de slag kan met tools als: je gratis weggever, e-mailmarketing en funnels.
 • Je hebt een kraakheldere strategie opgezet, waar je op kan bouwen en vertrouwen: einde oefening voor de losse flodders!
 • Je maakt een enorme groei door als ondernemer: je weet wat je wilt, waar je voor staat, straalt vol zelfvertrouwen uit en laat je niet langer klein houden door beren op de weg.

Je ontdekt tijdens de Booming Business School hoe je jouw energie inzet als een krachtige manier van marketing doen. Geen standaard trucjes, die heb ik ook allemaal geprobeerd en werkte voor geen ene meter.

Je laat alle 'moetjes' en 'regeltjes' LOS. En van de woorden 'pushen' en 'forceren' neem je afscheid.  

Je maakt ruimte om te ondernemen vanuit je intuïtie. Je zorgt dat marketing leuk, behapbaar en simpel wordt, met een effectief resultaat: klanten die je met gemak aantrekt en staan te trappelen om met JOU samen te werken.

Eline Faber - Begeleider van Verandering _ TopGemerkt

Eline Faber De energie spat er altijd af bij Mariska. Je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan. Dat is wat zij doet: je een liefdevolle schop onder je kont geven, waarin ze je een boost van zelfvertrouwen geeft om het nu (toch echt een keer) te gaan doen. En je merkt dat Mariska weet waar ze over praat. Ze weet waar je tegenaan loopt, omdat ze het zelf ook heeft ervaren. En ze kan zo heerlijk simpel uitleggen hoe het beter kan. Love it!

5

Like  Reply  10h

SPECIAAL VOOR JOU

DE BBS is op jouw lijf geschreven als:

→  Je graag zelfstandig aan de slag gaat, maar ook graag wilt implementeren tijdens live dagen en de accountability van een coach wilt.

→  Je op zoek bent naar een groep van gelijkgestemde ondernemers die net zoals jij graag willen werken aan hun bedrijf.

Je wilt groeien en bent bereid om daarvoor te doen wat nodig is!

Je bent het spuugzat om maar online aan te rommelen en losse flodders te schieten, zonder écht resultaat.

Je nu veel tijd of energie steekt in het aantrekken van klanten, maar daar te weinig voor terug krijgt.

→  Je staat te trappelen om zoveel mogelijk mensen te helpen die het keihard nodig hebben. 

  Je worstelt met thema’s zoals focus, structuur, uitstelgedrag, perfectionisme, “nee” zeggen en keuzes maken.

→  Je overweldigd voelt, je dingen altijd moeilijker maakt (overcompliseren) en geen kaas hebt gegeten van marketing of technisch geneuzel.

Vind je het aantrekken van klanten nog een uitdaging? Ben je toe aan meer Grip op je Marketing dat zorgt voor een constante klantenstroom? Je leert het in de Booming Business School! 

Aantal enthousiaste reacties:

Je hebt het "gewoon doen" in me aangewakkerd. Je opbouw is ook heel helder van structuur en de opdrachten behapbaar per dag! Je enthousiasme is aanstekelijk! Dank je wel!

Marian Janssen 

Dank je wel! Wat een energie en toewijding heeft Mariska! Nu heb ik mijn e-book uitgebracht en ben gestart met e-mailmarketing. Superblij mee!

Yvonne Verhulsdonk  Fotograaf

Duidelijke, no nonsens uitleg, tikje humor, niet te veel tekst (haak ik af), straight forward info: ik ben fan!

Gaby Schell 

Het programma bevat alles wat je
nodig hebt om jouw BOOMING BUSINESS
een daverend succes te maken.

aan de slag  met:

Dit is wat je ontdekt en
leert tijdens de 3 maanden:

1. Ondernemersmindset

Hoe jij als ondernemer doet, denkt en voelt heeft een grote invloed op je resultaten. We tackelen je onzekerheden en overtuigingen die je nu klein houden en ontpoppen dit tot de zelfverzekerde ondernemer die al in je zit!

2. Fundamentals & Droomdoel

Je zet een stevig bedrijfsfundament op, zodat je niet als drijfzand in elkaar zakt. Je hebt helder waar je voor staat en wat je wilt uitstralen. Je hebt een droomdoel en we zorgen ervoor dat jij je droomleven realiseert.

3. Ideale klant

Je ideale klant kiezen is een belangrijke stap bij het opbouwen van je bedrijf. Je kiest met welke klanten jij het allerliefste werkt, waar je écht energie van krijgt en die bereidt zijn om hun portemonnee voor je te trekken.

4. Klantreis

Met een uitgestippelde klantreis leid je jouw potentiële klant stapsgewijs op tot betalende én terugkerende klanten. Zodat ze makkelijk doorstromen van het ene naar het andere product.

5. Aanbod

Je creëert een aanbod waar je 100% happy-de-peppy mee bent, je klant écht transformeert en die je vol vertrouwen verkoopt.

6. Weggevers

Je maakt een weggever (bv. e-book of checklist) die massaal gedownload wordt en je mailinglijst laat groeien met nieuwe potentiële klanten.

7. Salespagina's & Bedankpagina's

Je leert hoe je een goede salespagina en bedankpagina maakt die je bezoeker overtuigd om actie te ondernemen. We kijken naar de opbouw, lay-out, beleving, gebruiksvriendelijkheid en de teksten.

8. Salesfunnels

Je ontdekt hoe je een funnelsysteem bouwt dat automatisch vóór je werkt. Je leert precies aan welke knoppen je moet draaien om jouw funnel zelf te bouwen én winstgevend te maken.

9. Succes met Woorden
(copywriting skills)

Je ontdekt hoe je pakkende, beeldende en positieve teksten schrijft waar je klanten van 'aan' gaan.

10. E-mailmarketing

Money is in the list. Je ontdekt hoe je betoverende e-mail campagnes opzet die je doelgroep raakt in het hart. Zodat dit je betrokken en betalende klanten oplevert.

11. Website

Je leert waar je website aan moet voldoen zodat het een klantmagneet wordt die bezoekers omtovert naar betalende klanten.

12. Zichtbaarheid

Je claimt vol zelfvertrouwen je online spotlight! Je leert content creëren waar je volgers mega enthousiast van worden en met gemak omzet in klanten.

Hoe werkt de
Booming Business School? 

Customers served! 0

MAANDENfocus op groei

Customers served! 0

LIVE ONLINE lessen

Customers served! 0

LIVE OFFLINE DAGEN

Customers served! 0

max. plekken vrij

 • 3 maanden focus op jouw groei & onbeperkt coaching
  Het groepsprogramma duurt 3 maanden. Je hebt onbeperkt coaching en support, want ik ben je persoonlijke reisleider aan je zijde.
 • 6X LIVE online Zoom lessen
  Ik begeleid je stap voor stap door de 12 modules waarin je alles toegereikt krijgt om te groeien naar een BOOMING BUSINESS. Je leert o.a. over je doelgroep, strategisch aanbod, weggevers, salespagina's/ bedankpagina's, website, een marketingplan en (mail)funnels.
 • 3X LIVE Implementatiedagen
  Tijdens de LIVE implementatiedag, genaamd: het TopGeWerkt Café gaan we gezamenlijk praktisch AAN de onderwerpen WERKEN. We sluiten de dag af met een gezellig uurtje bowlen en borrelhapjes. Locatie: Zoetermeer en is incl. lunch.
 • Praktische opdrachten
  Je krijgt praktische en concrete opdrachten tussen de online lessen en de implementatiedagen. Ik zet je aan het werk en hou je in beweging! 
 • Support & Accountability
  Je hebt toegang tot de speciale Facebook community met gelijkstemmende onderneemsters voor al je vragen, ideeën en uitwerkingen.
 • Buddy Boosters
  Om gemotiveerd te blijven krijg je een buddy toegewezen zodat je samen kan sparren, ideeën kan uitwisselen en elkaar verder kan helpen.

EXCLUSIEVE BONUS (deze editie)

 • 2X individuele coaching van 30 minuten (Zoom)
  Gedurende het traject heb je 2 individuele coach sessies met mij van 30 minuten.
Bettine van der Heijden _ Hormoon- en Kookcoach _ TopGemerkt(1)

Bettine van der Heijden (Hormoonkookcoach) Wat ben ik blij met de hulp van Mariska! Ze heeft ons erg fijn en snel geholpen met de lastige instellingen en vraagstukken die wij hadden wat betreft de OVA funnel (Online VoedingsAcademie die ik samen run met andere partners). We waren zelf hier al wat uurtjes aan kwijt toen we besloten Mariska om hulp te vragen. Na een kort interview verzamelde ze de "problemen" of "uitdagingen" en bracht zo alles in kaart waardoor we tot een vlotte oplossing kwamen. Dit scheelde ons vele uurtjes puzzelen en tobben.

3

Like  Reply  23h

Voel je de vlinders in je buik? Kom dan in actie!
De eerste stap naar groei, is actie ondernemen.

Neem vandaag nog dé actie en schrijf je in voor de eerstvolgende Booming Business School editie!

Ben jij 1 van die 10 Booming Business Babes?

Laten we je bedrijf een boost geven door
 Grip op je Marketing te krijgen..

De Booming Business School is speciaal voor ambitieuze en gedreven onderneemsters die zéér praktisch, concreetactiegericht en serieus een doorbraak willen creëren voor zichzelf en hun bedrijf. Ik vind het enorm belangrijk dat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staat. Om die reden werk ik met een exclusieve groep (max. 10 pers), zodat er genoeg tijd is voor implementatie en om al je vragen te stellen.


WACHTLIJST

Schrijf je NU in voor de wachtlijst voor de Booming Business School ;)

De deuren van de Booming Business School gaan in oktober voor de eerste keer open. Meld je aan voor de wachtlijst, dan ben je als eerste op de hoogte!

Aantal enthousiaste reacties:

Dankzij Mariska staat er nu een top e-book en is de hele technische kant die daarbij komt kijken ook op de rit, ik kan het echt aanraden om met Mariska in zee te gaan. Ze luistert goed, neemt de tijd en geeft je de tools die nodig zijn in jouw speciefieke situatie.

Josien Westveer  Oliemama.nl

Met hulp van Mariska is het gelukt om eindelijk een superleuke weggever neer te zetten: een 3-daagse mini-training Grip op je Suikerdip. Samen hebben we gebrainstormd: hoe maak ik het leuk voor de lezer en is de inhoud boeiend? Ik dacht dat ik dat zelf nooit kon, want het technische gedeelte hield mij altijd tegen. Dankzij Mariska heb ik het zelfvertrouwen gekregen om dit stap voor stap neer te zetten. TOP service van TOPgemerkt!

Monique Balk Monivita.nl

Topmeid! Gedreven, enthousiast, professioneel to the point en geen blad voor haar mond. Ze kan er als geen ander voor zorgen dat jijzelf in actie komt en geeft advies waar je iets aan hebt! Het feit dat je altijd bij haar terecht kan, is goud waard.

Ingrid Seraarens Ing's Bizz


Ben je er klaar voor om te GROEIEN naar een BOOMING BUSINESS vol met de allerleukste klanten én meer vrijheid voor de fun stuff?

Nu heb je twee keuzes:

❌ Blijf je liever zelf alles uitzoeken? Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!

✔️ Of ga je voor verandering zodat je zorgt voor meer klanten, omzet en vrijheid?


faq

Voor wie is de BBS geschikt?

Het groepsprogramma is écht voor de gemotiveerde, ambitieuze en zéér gedreven onderneemster die houdt van aanpakken én vooral DOEN.


Je bent al een tijdje bezig met je bedrijf. Je hebt wel klanten, maar dit mogen er wel meer zijn. Je bent niet z'n kei in al dat marketing en technisch geneuzel. Daarom stel je dit nu voor je uit. Terwijl je weet dat als je hier meer aandacht aan zou besteden het je méér klanten zou opleveren.


Je bent klaar voor de NEXT stap. Je hebt lang genoeg zelf aangerommeld, maar niks lijkt écht te werken. Zie je nu door de bomen het bos niet meer en heb je werkelijk geen idee meer waar te beginnen? 


Laat het niet aan het toeval over maar kom in ACTIE!


Meld je aan voor het programma en ontdek hoe je in 3 maanden Grip op je Marketing krijgt en hiermee groeit naar jouw Booming Business op jouw unieke voorwaarden. Zoda tje met jouw heerlijke vibe en energie de allerleukste klanten aantrekt waar je helemaal happy-de-peppy van wordt.


Wat is de investering van de BBS?

Dat maak ik bekend zodra de deuren open gaan om je voor de Booming Business School aan te melden. Er is ook een mogelijkheid zijn om in termijnen te betalen. Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst en hoor als eerste meer informatie. De mensen die op de wachtlijst staan, krijgen als eerste voorrang om zich als Early Bird aan te melden.
Ik vind het tof, maar de investering spannend..

Ik snap je! Ik heb ook op dit punt gestaan. Wel of niet investeren in mezelf én mijn bedrijf? Of het spannend is? Hell YES!

Het heeft mij zoveel leerlessen gebracht: if you don't pay, you don't pay attention.

verder leuke klanten, meer zelfvertrouwen, een schop onder mijn kont om door te pakken. Daarom wil ik je op meerdere vlakken begeleiden waar persoonlijke aandacht voorop staat. Jij mag gezien en gehoord worden, zodat jij groeit naar een Booming Business waar je echt happy mee bent en meer vrijheid ervaart om je droomleven te realiseren.


Twijfel je of dit traject iets voor je is? Laten we dan even persoonlijk bellen.

Stuur me even een mailtje naar mariska@topgemerkt.nl, dan mail ik je zo snel mogelijk terug om een telefonische belafspraak in te plannen.

Wanneer start het traject?

Dit volgt zo snel mogelijk. De indeling is nog niet helemaal bekend.

Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst en hoor als eerste meer informatie én wanneer de deuren open gaan. De mensen die op de wachtlijst staan, krijgen als eerste voorrang om zich als Early Bird aan te melden.


Hoe groot is de groep?

Ik vind het enorm belangrijk dat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staat. Om die reden werk ik met een exclusieve groep (max. 10 pers), zodat er genoeg tijd is voor implementatie en om al je vragen te stellen.

Hoe werkt de BBS?

Tijdens de Booming Business School ontdekt je in 3 maanden hoe je stap voor stap toewerkt naar een BOOMING BUSINESS. Je krijgt Grip op je Marketing, trekt de allerleukste klanten aan en ervaart meer vrijheid voor de fun stuff! Dit dankzij structuur, strategie en intuïtieve marketing.

 • 3 maanden focus op jouw groei & onbeperkt coaching
  Het groepsprogramma duurt 3 maanden. Je hebt onbeperkt coaching en support, want ik ben je persoonlijke reisleider aan je zijde.


 • 6X LIVE online Zoom lessen
  Ik begeleid je stap voor stap door de 12 modules waarin je alles toegereikt krijgt om te groeien naar een BOOMING BUSINESS. Je leert o.a. over je doelgroep, strategisch aanbod, weggevers, salespagina's/ bedankpagina's, website, een marketingplan en (mail)funnels.


 • 3X LIVE Implementatiedagen
  Tijdens de LIVE implementatiedag, genaamd: het TopGeWerkt Café gaan we gezamenlijk praktisch AAN de onderwerpen WERKEN. We sluiten de dag af met een gezellig uurtje bowlen en borrelhapjes. Locatie: Zoetermeer en is incl. lunch. 


 • Praktische opdrachten
  Je krijgt praktische en concrete opdrachten tussen de online lessen en de implementatiedagen. Ik zet je aan het werk en hou je in beweging!


 • Support & Accountability
  Je hebt toegang tot de speciale Facebook community met gelijkstemmende onderneemsters voor al je vragen, ideeën en uitwerkingen.
 • Buddy Boosters
  Om gemotiveerd te blijven krijg je een buddy toegewezen zodat je samen kan sparren, ideeën kan uitwisselen en elkaar verder kan helpen.


EXCLUSIEVE BONUS (deze editie)

 • 2X individuele coaching van 30 minuten (Zoom)
  Gedurende het traject heb je 2 individuele coach sessies met mij van 30 minuten

Krijg ik ook hulp van jou Maris?

Yes!

Tijdens de online lessen verzorg ik een masterclass/training over het desbetreffende onderwerp. Tijdens de LIVE dag ben ik natuurlijk ook aanwezig. 

Deze editie heb je 2x individuele coaching erbij zodat we ook persoonlijke stappen kunnen zetten. Je staat er dus niet alleen voor!

Waarom dit programma?

De Booming Business School is ontstaan vanuit een behoefte die ik zag bij mijn 1-op-1 klanten en zelf mistte in het ondernemerschap. Een intensief programma om explosief te groeien naar een goedlopend bedrijf en dat online en offline gecombineerd.

Samen met andere gelijkstemmende onderneemsters aan de hand meegenomen worden om echt stappen te zetten. Waarvan je 300% aangaat van de energie van andere als je met elkaar bent. Je voelt dan zoveel meer borrelen, je stuitert als een stuiterbal, krijgt meer creatieve ideeën, leert van elkaar en dat zorgt voor meer zelfvertrouwen. Een klankbord, een stok achter de deur om door te pakken en een zetje in de juiste richting.

Vaak doe je zelf duizend dingen tegelijk en vooral door elkaar. Dat je werkelijk de bomen door het bos niet meer ziet en geen idee meer hebt waar te (her)starten.

Dat was voor mij hét teken (ja ja, ik geef het ook eerlijk toe) om al mijn toffe losse flodders tot één geheel te bundelen tot een groepsprogramma. Zeer direct, duidelijk, no-nonsense uitleg, simpele Jip & Janneke marketingtaal, actiegericht, zéér concreet en praktisch: wat je van me gewend bent!

Want, tijdens het coachen van mijn 1-op-1 toppers was ik continu dezelfde dingen aan het herhalen. Toen wist ik dat het groepsprogramma moest zorgen voor de essentiële bouwstenen, een stevig fundament, die er nodig is om meer Grip op je Marketing te krijgen. Zonder overweldigend te raken in die jungle van online geweld. De essentiële bouwstenen leggen van je marketing die onmisbaar zijn om online succes te oogsten. Dat is exact waar ik jou mee help tijdens de Booming Business School.

Alles wat ik heb geleerd in de afgelopen jaren over ondernemen, online marketing, content, social media, design, weggevers, salesfunnels, e-mailmarketing en nog zo veel meer, heb ik in dit programma gestopt. En geloof me, dat voor een habbekrats van wat ik destijds hebt geïnvesteerd.  


Resultaat: 

 • Je blijft gefocust en maakt stappen naar een BOOMING BUSINESS vol met je allerleukste klanten en meer vrijheid voor jezelf.
 • In plaats van alle ballen zelf hoog houden, maken we een duidelijk overzicht, een stappenplan, zodat je weet welke prioriteiten NU van belang zijn om je te helpen aan meer klanten.
 • Je doet het niet alleen, maar samen! Samen met de andere community deelneemsters!

Ik snap niks van techniek, is dit iets voor mij?

Natuurlijk! Je krijgt mijn creatieve, technische én marketing hoofd er gratis bij ;) Ik leg het je stap voor stap uit in SIMPELE JIP & JANNEKE MARKETINGTAAL, zodat óók jij het begrijpt. Laat je dus niet door het stukje techniek afschrikken.

Je gaat het nog leuk vinden, let maar op ;)

Maris, waarom ben jij dé persoon om mij verder te helpen?

Als multipassionate en gevoelige spruit, werd ik niet gelukkig in loondienst. Toen ik in een Burn-out belande, was ik er helemaal klaar mee!

Ik sprong in het diepe en ben eigenlijk gedwongen ondernemer geworden. Freaky spannend! Ik verlangde naar meer rust en vrijheid. Waar ik mijn tijd kon indelen en vooral mijn eigen creativiteit in kwijt kon. Waar ik in loondienst niet altijd de ruimte voor kreeg.

Ik zag veel gedreven en intuïtieve ondernemers strugglen met hun marketing.

Hier zag ik mijn uitdaging! Deze ondernemers helpen om Grip op hun Marketing te krijgen, zodat ze vanuit de juiste energie de allerleukste klanten naar zich toetrekken én ook meer (vrije)tijd hebben voor de fun stuff!

En ja, dit gaf mij ook de nodige struggles. Want ondernemen leer je niet ‘ff’ op school 😉

Zo maakte ik zelf ook een hele reis door. Na mijn burn-out begon ik in 2017 met een webshop. Snel daarna mijn 2e bedrijf gestart als Virtual Assistant, genaamd: MH Business Support.

Echter ging van uitvoerend werk mijn hart niet in de fik. Wél om onderneemsters bewust te maken, in beweging te krijgen, ze iets leren en zien groeien. Vroeger wilde ik altijd schooljuf worden, dus het zit nog steeds in mijn genen. Toen is TopGemerkt geboren: marketingconsultancy.

Kan je vertellen dat ik soms best onzeker ben geweest over het feit dat ik vaak van richting ben veranderd met TopGemerkt. Bang wat anderen ervan vinden. Dat ze denken: Jeetje, die Maris weet ook niet wat ze wil, goh wat is zij zoekende.

En weet je: dat is ook zo! Niks om mij voor te schamen. Gelukkig kwam ik tot het inzicht dat mijn bumpyroad niet voor niks is geweest. Er is absoluut een rode draad door alles wat ik zelf heb gedaan en geprobeerd en dat heet MARKETING

Daar gaat mijn hart wél van in de fik om andere te helpen om marketing leuk, behapbaar & simpel te maken, met een effectief resultaat. Daarom ben ik nu super blij dat ik al mijn ervaring en kennis kan doorgeven aan mensen die het zó hard nodig hebben!

Ik heb ook genoeg op het punt gestaan om weer terug in loondienst te gaan. De handdoek in de ring te gooien. Alleen, dat deed ik niet! Een business starten is niet zo moeilijk, er een BOOMING BUSINESS van maken, dat is een ander verhaal.

Zo gaf ik duizenden euro's uit aan een funnel marketing traject inclusief businesscoach om een funnel op te bouwen. Alleen was er één groot probleem: er werd niet gekeken naar wie ik was en wat ik wilde en welke strategie bij mij paste. Het voelde aan als een -one-size-fits-all- formule, maar ja niet iedereen past een yogapanty.

En het domme was, dat ik mij heb laten overhalen en daardoor een traject aanging wat totaal niet bij mij paste. Ik werd niet gezien en gehoord en de funnel werkte voor geen ene meter. Puur omdat mijn eigen energie er niet opzat.

Ik begon er destijds zelf in te verdiepen..

Ik heb veel verschillende e-books, challenges, masterclasses en trainingen gecreëerd. Waarmee ik zowel betaald als organisch veel mensen hebt bereikt. Hierdoor heb ik duizenden e-mailadressen op mijn mailinglijst verzameld.

Door het creëren van mijn eigen klantreis en deze te vertalen naar een winstgevende salesfunnel verkoop ik eenvoudig mijn online trainingen en coachingtrajecten. Ook al zit ik heerlijk zaterdagavond op de bank mijn favoriete Netflix serie te kijken.

En dat gun ik jou ook!


>> Wat kan je (van mij) verwachten?
Hoge dosis energie --wees gewaarschuwd, lekkere vibe, zéér praktisch, niet lullen maar poetsen mentaliteit, geen poespas en direct implementeren!

100% tevredenheidsgarantie (niet goed = geld terug)

Heel eerlijk: ik hou niet van gedoe en jij vast ook niet. Wat ik zeker niet wil, is dat jij vast zit aan iets waar je niet blij van wordt. Daarom bied ik je een “niet tevreden, geld terug” garantie.

Als je merkt dat je binnen 30 dagen niet overtuigd of tevreden bent, geef ik je zonder gedoe je geld terug. Zo overtuigd ben ik nu eenmaal dat het je zal helpen!

De voorwaarde is wel dat je bij de eerste 2 online lessen, de live implementatie dag aanwezig bent geweest én vragen hebt gesteld.

Annulering kan alleen per e-mail aan mariska@topgemerkt.nl. Je krijgtje geld terug minus €150,- exclusief btw administratiekosten.

Omschrijf in die mail heel duidelijk de reden waarom het traject niet aan jouw wensen voldoet. Als de onderwerpen van de modules zoals omschreven niet aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften, is er geen recht op annulering. Dit kon je voor aanschaf van het traject al beoordelen. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren direct je geld retour.

Twijfel je of dit traject iets voor je is? Laten we dan even persoonlijk bellen.

Stuur me even een mailtje naar mariska@topgemerkt.nl, dan mail ik je zo snel mogelijk terug om een telefonische belafspraak in te plannen.


Ik heb een andere vraag...

Twijfel je of dit traject iets voor je is? Laten we dan even persoonlijk bellen.

Stuur me even een mailtje naar mariska@topgemerkt.nl, dan mail ik je zo snel mogelijk terug om een telefonische belafspraak in te plannen.

Ik ga je niet overhalen om mee te doen! Je voelt namelijk allang in elke cel van je lichaam dat je dit nodig hebt ;)

Je bent toch niet voor niets tot het einde van deze pagina gekomen? Schrijf jezelf NU vrijblijvend in voor de wachtlijst en ontvang als eerste meer informatie als de deuren open gaan!

Liever eerst even bellen? Dat kan! Plan dan je vrijblijvende call in mijn agenda ;)
>