fbpx

Social Branding Succes in 52 weken!

Elke week aan de slag met jouw Social Branding Succes, samen met mijn hulp!

Ontvang elke week een nieuwe unieke toptip, advies, inspiratie of videoles in je mailbox. Dat bijdraagt aan het vergroten van jouw Social Branding Succes, voor meer zichtbaarheid, verkopen en klanten!

Ontvang elke week een unieke TOPTIP, advies of leuke videoles in je mailbox die zonder extra kosten direct je zichtbaarheid vergroot.

De perfecte manier voor méér Social Media bereik, méér volgers en het aantrekken van de juiste klanten.

Het zijn tips waarvan je elke keer van je stoel valt en denkt ‘oh ja’ wat stom dat ik hier niet zelf over heb nagedacht.

De tips zijn makkelijk toepasbaar met een resultaat dat impact van verschil maakt.
Wil jij...

Meer klanten aantrekken via Social Media?

Voor meer vrijheid en financiele rust?


Ben je al een tijdje bezig met je bedrijf, maar loopt het nog niet helemaal zoals je voor ogen hebt? Je bent zichtbaar op je Social Media kanalen, maar het loopt moeizaam met het aantal volgers. 


Je hebt gelukkig wel klanten, alleen zouden dit er toch wel meer mogen zijn. Je zou liever willen dat jij wordt opgemerkt door klanten in plaats van zelf te gaan jagen.


Daarnaast is je branding wel oké. Je zou dit graag wat duidelijker, professioneler en consistenter in willen zetten. Zodat men je gaat herkennen met jouw eigen Look & Feel uitstraling wat zorgt dat ze staan te trappelen om met jou zaken te doen.


Alleen, doe je letterlijk maar 'wat'.

Diep van binnen voel je dat er meer inzit. Je weet eigenlijk ook dat als je er meer tijd aan zou besteden je meer klanten aantrekt.


Het probleem is: je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Stel je voor..


Hoe zou het voor je zijn als ik je elke week help met jouw Social Branding Succes? Zodat je...

  • meer eenheid hebt in je bedrijfsuitingen, zodat je altijd in gedachte bent bij je potentiële klant;
  • een onweerstaanbare branding hebt waar niemand meer omheen kan;
  • vol zelfvertrouwen durft te publiceren, omdat je staat voor wie je bent en wat je doet;
  • waarde levert voor je doelgroep en hiermee automatisch een fanbase opbouwt;
  • verdubbeling van je email bestand, zodat je meer verkoopt.

    Dat wil jij toch ook? 


Doe mee met de training Social Branding Succes in 52 weken

en ontvang elke week een toptip, advies, inspiratie, idee 

of videoles in je mailbox waar je direct mee aan de slag kan.


52 weken lang!

Je staat er niet alleen voor, we doen het samen!Social Branding 

in een notendop..


De perfecte combinatie tussen..

Social Branding is de perfecte combinatie tussen ‘sociaal zijn –op Social Media’ en het wegzetten van jouw persoonlijke branding. Bij ‘branding’ denkt men vaak alleen aan een logo. Maar branding is veel meer dan alleen een logo of huisstijl. Het gaat om het totaal plaatje.

Als bedrijf heb je een eigen Look & Feel uitstraling en je eigen tone of voice. Branding heeft te maken met het bewust werken aan consistent uitdragen van je eigen Look & Feel, persoonlijkheid, merkindentiteit en expertstatus.

Het dient je doelgroep/fans/volgers of klanten het gevoel geven te dat ze zeggen: JA hier wil ik meer van weten! Het draait er bij Social Branding om dat je echt die persoonlijke relatie aangaat.


Laat me je hierbij helpen!


Zorg dat je top of mind in gedachte bent van je doelgroep. Wat zorgt voor meer zichtbaarheid, meer Social Media bereik, meer volgers en meer klanten!

EXTRA BonusSEN

BONUS 1

De 52 weken heb ik opgesplitst in 6 blokken. Met 8 a 9 TOPTIPS per keer. Per einde van elke blok krijg jij alle tips gebundeld in een e-book. Dat zijn dus 6 e-books!

BONUS 2

Je krijgt meteen toegang tot de eerste videoles: ‘Eenheid met je Social Media kanalen.’ De lessen krijg je per e-mail in je mailbox. Dus je kan meteen beginnen!

BONUS 3

Je krijgt gratis toegang tot een 31 daagse kant en klare content kalender voor Facebook en Instagram. Als bonus ook content tips voor je Instagram Stories.

Social Branding Succes in 52 weken...

  • Je houdt altijd toegang tot alle lessen en tips, want je krijgt ze per e-mail.
  • Je wordt elke week geïnspireerd om aan je Marketing & Social Branding te werken.
  • Je krijgt elke week een dosis motivatie, inspiratie en creativiteit.

52 weken, 52 toptips!

Voor slechts €97,- (dat is nog geen €1,87 euro per week!) Nu tijdelijk t/m 31 juli voor slechts €77,-.
SOCIAL BRANDING SUCCES
IN 52 WEKEN

97,-

77,-

excl. btw

Veilig betalen

Je kunt veilig betalen met Ideal en Bancontact. Je krijgt altijd een factuur. Genoemde bedragen zijn excl. btw.

Nieuwschierig?

Neem alvast een sneak peak in 2 van de lesvideo's!

SNEAK PEAK 1 - Wel of geen logo op je Social Media post?

SNEAK PEAK 2 - De bekende #linkinbio!

Veelgestelde vragen


KAN IK OOK LATER INSTROMEN?

Ja dat is mogelijk. Er zit geen tijd of datum aan verbonden. Je ontvangt meteen de eerste toptip van de Social Branding Succes in 52 weken in je mailbox.


Je kan de mails en toptips in een aparte map bewaren in je Google of Outlook agenda. Zo kan je er op elk gewenst moment bij.


WAT ALS IK DE OPDRACHT OF LES VAN DIE DAG NIET KAN DOEN?

Bewaar de mails in je Google of Outlook agenda. Zo kan je er op een later tijdstip mee aan de slag of nog een keer bekijken.

KAN IK DE SOCIAL BRANDING SUCCES IN 52 WEKEN OP MIJN EIGEN TEMPO DOEN?

Ja absoluut. Wat ik al zei je zit niet vast aan een bepaalde tijd of datum. Je kan het heerlijk op je eigen tijd en tempo doorlopen. Er zit een week tussen elke toptip, dus ook genoeg tijd om te implementeren. 

IK BEN NIET TECHNISCH, KENNIS VAN MARKETING OF BRANDING. IS HET DAN IETS VOOR MIJ?

Dat maakt helemaal niet uit! Techniek is niet de hoofdzaak van deze Social Branding Succes training. Maak je geen zorgen. Ik neem je waar mogelijk zoveel mogelijk praktisch mee met eigen voorbeelden. Daarom zitten er ook videolessen bij.

Mariska Huijnen TopGemerk (3)

Mijn naam is Mariska!
Marketing & Social Branding Expert

Dagelijks ben ik te vinden op de Socials én zeker op Instagram. Waar mijn grote liefde voor creatieve, visuele en grafische interesses samenkomen.


Met mijn kijk op creatieve visuele uitingen heb ik een grafisch oog ontwikkeld. Zo krijg ik intuïtief beelden en woorden door, waarmee ik intune op jouw bedrijfskansen.


De afgelopen periode heb ik vele vrouwelijke ondernemers mogen helpen om hun zichtbaarheid op Social Media te vergroten. Ik help je met het opzetten van een Social Media Branding en Marketing strategie. Waarmee je een e-maillijst weet op te bouwen die nieuwe klanten oplevert.


Ik neem je graag mee in de wereld van zichtbaar zijn. Ik vertel je niet wat je MOET doen. Ik vertel je wat je zou MOGEN doen om vanuit zelfvertrouwen, je eigen kracht en talent te ondernemen. 


Niks is te gek!


Zolang je puur jezelf bent én vooral in jezelf gelooft. Het enige wat jij mag doen is op jezelf vertrouwen. Zodat je vanuit vrijheid en plezier meer online impact kan gaan maken.


©2019-2020 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer

>