fbpx
Mariska Huijnen van TopGemerkt (v)

Wat andere zeggen...

Trainingen / Workshops / Trajecten

anette hoogenboom

Zelfyoga en EindExamenYoga

Trainingen/ Worksops / Trajecten:

De aanstekelijke energie van Mariska is zó motiverend! Het was niet alleen een leerzame dag, ook een heerlijk dagje; eens iets anders leren waar ik echt niet zo in thuis ben. Organisatie, inspiratie en creatie, Mariska máákt het gewoon leuk! ✨✨😁 En heel belangrijk, zij maakt er niet háár ding van, maar laat jou helemaal jezelf zijn 🤩

miranda keppel

Virtual Assistant

Trainingen/ Worksops / Trajecten:

Mariska is een leuke spontane meid die heel goed weet hoe ze je moet prikkelen om stappen te zetten. Ik heb met haar een Quickscan gehad en daar zijn hele mooie tips uitgekomen. Ook heb ik bij haar de Content Creatie Workshop gedaan. Ik ben die dag met een mooi pakket met documenten naar huis gegaan om thuis al mijn content voor 100 dagen verder te kunnen uitwerken. Bedankt voor deze waardevolle dag!
Mocht je nog twijfelen, dan zou ik zeggen gewoon doen! Het gaat je zeker wat opleveren! 😀

yvonne verhulsdonk

Fotograaf

Trainingen/ Worksops / Trajecten:

Voordat ik bij TOP-gemerkt van Mariska de training marketing had gevolgd was marketing via Social media een raadsel voor mij. Samen met een paar collega-ondernemers heb ik de weekendtraining gedaan. Gezellig én heel doeltreffend! Heel veel geleerd over contentplanning en marketingtools. Wat een energie en toewijding heeft Mariska! Nu heb ik mijn e-book uitgebracht en ben gestart met e-mailmarketing. Superblij mee! Dus als jij iets wil leren over Social media en marketing, dan is Mariska de juiste keuze!

brenda brekelmans

Virtual Assistant

Trainingen/ Worksops / Trajecten:

Mocht je twijfelen.... doen!! Echt een aanrader! In een klein groepje lekker aan de slag. Want ja het is een training dus je moet zelf ook wat doen 😉 Ik vond het een hele inspirerende en gezellige middag. Nu nog mezelf de tijd geven het, voor mijn eigen bedrijf toe te passen. 🙈 Gebruik het wel voor opdrachtgevers. Je hebt er dus niet alleen wat voor jezelf aan.

sylvia klink

Virtual Assistant

Trainingen/ Worksops / Trajecten:

Een inspirerende groep met gelijkgestemden. Het aanbrengen aan de structuur in mijn bedrijf en het aan de slag gaan met funnels was zeker een fijn onderwerp. Het gaf me meer inzicht in mijn mogelijkheden en kwaliteiten en hoe ik mijn merk kan neerzetten. "

karin bor

Studio

Cooliejoelie

Trainingen/ Worksops / Trajecten:

Vol energie, ondergedompeld worden in je eigen bedrijf. Dat is mijn beleving van de twee daagse. Vol ideeën, punitiviteit, kennis, inspiratie en concrete handvatten ga ik naar huis. Wat een geweldig weekend. 

saskia van der hilst

Simply Sas

Trainingen/ Worksops / Trajecten:

Een leuke en leerzame workshop contentcreatie gehad van Mariska. Ik heb nu de structuur en handvaten waarnaar ik op zoek was. Mariska is heel toegankelijk en heeft een aanstekelijk enthousiasme. Ik raad deze workshop van harte aan!

mirna den reijer

De Hooggevoelige

Ondernemer

Trainingen/ Worksops / Trajecten:

Mariska geeft je inzichten in de mogelijkheden van Social Media. Ze laat je met een duidelijke visie door de bomen het bos zien in de vele mogelijkheden. Ze geeft structuur en helderheid om je merk en natuurlijk jezelf zichtbaar te maken. Geen content stress. Zichtbaarheid vanuit liefde en kracht in duidelijke vorm en structuur op de verschillende kanalen. Mariska is bruisend en heeft mooie ideeën zodat je top opgemerkt wordt door je doelgroep.

floor van der steen

Bariatriecoach

Trainingen/ Worksops / Trajecten:

Ik heb de afgelopen twee dagen echt super veel bij je geleerd en ik ben je heel dankbaar voor wat jij mij geleerd hebt. Want het is, ja eigenlijk vooral structuur en daar ben ik heel erg blij mee! Want soms is het mijn hoofd één grote chaos en dan doe ik maar ik wat En zo ben ik de hele dag bezig met… nou ja, Social Media. Wat jij doet is echt mensen tot de kern laten komen. Tsjak, Tsjak, Tsjak, Tsjak, Tsjak. En dat is eigenlijk heel erg fijn, net wat ik nodig heb! Juist die praktische oefeningen en daar ben ik je heel erg dankbaar voor. Voor de rest heb ik nog veel geleerd over funnels en over strategieën. Over Canva en content creëren en dat soort dingen. Dus ik ben er heel erg blij mee.

1-op-1 gesprekken

annemarie de blois

The Power Inside

1-op-1 gesprekken:

Ik heb vanmorgen een gesprek gehad met Mariska naar aanleiding van de enquête die ik had ingevuld.  Ik heb Mariska ervaren als een persoon die probeert aan te sluiten en ontdekken wat iemand nodig heeft om te kunnen groeien. Mariska is een heel prettige gesprekspartner en heel kundig op het gebied van content maken. Ik kreeg het gevoel dat ik ruimte kreeg van haar om zelf na te denken over wat ik wil maar kreeg voldoende info om juist ook mijn bereik te vergroten. Mariska denkt met je mee!! Ik beveel haar zeker aan!!

angela huijden

Thuis in Eigen Vel

1-op-1 gesprekken:

TopGemerkt met Mariska : Bedankt voor het fijne gesprek dat wij gisteren hadden over social media! Daarin liet je mij kennis maken met wat jij doet en voor mij kan betekenen. Je biedt heel concreet handvaten voor zaken waar zzp-ers zelf niet aan toe komen of aan denken. Je gaat me ongetwijfeld ook nog een keer zien in een van je trainingen. Deze kennis kan ik goed gebruiken om mijn Thuis in Eigen Vel-therapie nog beter te profileren!

debbie neijhoft

Virtual Assistant

1-op-1 gesprekken:

Dank je wel voor het zeer fijne en waardevolle gesprek. Jij hebt mij veel nieuwe inzichten gegeven waar ik mee aan de slag kan en eigenlijk nog zoveel meer. Jij biedt handvaten aan waar ikzelf niet aan had gedacht. Ik heb hier zoveel aangehad, we gaan elkaar zeker nog in de toekomst spreken. De kennis die ik nu opgedaan heb, kan ik gelijk toepassen

Melissa Roossien

1-op-1 gesprekken:

Wat een leuke meid ben je Mariska! Enorm bedankt voor het fijne gesprek over mijn bedrijf, strategie en social media. Ik ben weer een hoop inzichten rijker en mijn denkwijze is een grote stap vooruit dankzij jou. Mariska is een hele fijne gesprekspartner en zet je een grote stap in de goede richting qua denkwijze en haar professionele en kundige tips. Ze stelt je vragen waardoor ze je echt laat nadenken over wie jij bent, wat je wil en wat jouw toegevoegde waarde is. Heel fijn! Ik beveel haar zeker weten aan! 

tjima bakker

Tjimka Zichtbaar Online

1-op-1 gesprekken:

Mariska ziet en voelt snel waar nog winst te behalen is in de vorm van zichtbaar zijn op Instagram. Ze heeft mij verder geholpen stappen te zetten zodat er meer een eenheid is in uitstraling wat ten goede komt van mijn zichtbaarheid. Dat samen met een goede planning en verdeling van diverse posts creëert meer interactie en volgers. Bedankt Mariska voor je enthousiasme en advies!

claire van der velden

De Bruidsbloemist

1-op-1 gesprekken:

Voordat ik bij Mariska haar 1-daagse training gevolgd had, zat er in het plaatsen van mijn sociale media totaal geen structuur of eenheid. Mariska geeft je inzichten in de mogelijkheden van Social Media. Ik deed letterlijk maar wat. Tijdens de training heb ik geleerd hoe ik deze structuur kon toepassen. Dit heeft tot 50% meer volgers opgeleverd in 5 maanden en mijn eerste twee bestellingen zijn ook al een feit! Dankjewel Mariska!

Over Mariska

marian van der zalm

Perfectly Styled

Over Mariska:

Mariska van TopGemerkt is een top vrouw, altijd behulpzaam en haalt het beste in jezelf naar boven! Ze helpt graag om jouw merk naar de top te brengen!

ingrid serraarens

Ings'z Bizz

Over Mariska:

Topmeid! Gedreven, enthousiast, professioneel to the point en geen blad voor haar mond. Ze kan er als geen ander voor zorgen dat jijzelf in actie komt en geeft advies waar je iets aan hebt!

martiena de graaf

Echt Presenteren

Over Mariska:

Wat een lieve, vrolijke, gekke vrouw is Mariska. Echt een ambitieuze ondernemer die zich heeft gespecialiseerd in contentmarketing en social selling. Ze geeft fijne, gerichte en persoonlijk feedback, die je meteen kan toepassen in je eigen bedrijf.


Margaret Rijkes

Over Mariska:

Mariska is doortastend en direct waar ik erg van hou. Ze kan je goede tips en trics geven. Geen woorden maar daden bij Mariska!

aurélie veltema

Voormalig AVUE

Over Mariska:

Mariska is betrokken, ze is energiek en to the point. Ze heeft me o.a. advies gegeven over mijn Instagram account. Dat kon ik direct toepassen, hier ben ik erg goed mee geholpen.

sylvia klink

Sylvia Klink VA

Over Mariska:

Mariska Huijnen heb ik leren kennen via een van de Instagram challenges die ze gaf en wat is het een enthousiaste, energieke en deskundige onderneemster! Ze denkt heel erg mee, verplaatst zich moeiteloos in jouw situatie en onderneming en brengt veel ideeën aan. Dit heeft mij echt geholpen om mijn business meer neer te zetten en mij ook meer zichtbaar te maken op social media. Ze laat jouw merk echt spreken en je bedrijf groeien!

Deelnemers van challenges

Mariska de roo

Datum expert/coach Zielsportret 

Instagram Story Challenge:

Door deze challenge heb ik nog meer geleerd over insta stories. Je wordt uitgedaagd er elke dag mee bezig te zijn en er op een andere manier naar te kijken plus dat het enthousiasme en de motivatie van Mariska super aanstekelijk zijn. Echt een aanrader.

Marian janssen

Samenbrengen

Instagram Story Challenge:

Ik vond je Challenge heel erg stimulerend. Het heeft me de aarzeling om iets te posten doen vergeten. Je hebt het "gewoon doen" in me aangewakkerd. Je opbouw is ook heel helder van structuur en de opdrachten behapbaar per dag! Je enthousiasme is aanstekelijk! Dank je wel!

Saskia Denkers

VA Webbeheer

& Social Media

Instagram Story Challenge:

Ik vond het erg leuk om mee te doen aan de Instagram story Challenge. Mijn creativiteit werd enorm gestimuleerd en het heeft me veel meer inzicht gegeven hoe als bedrijf met Instagram stories om te gaan.  Het enthousiasme van Mariska werkte extra motiverend.

Jeanne Grobler

Instagram Training:

Bedankt Mariska dat ik kan meedoen aan deze challenge het is fijn om te leren welke mogelijkheden er zijn.

Gieneke Tillema

Instagram Story Challenge:

De Insta Story Challenge was lekker praktisch. Veel van geleerd en straks hard mee aan de slag. Bedankt Mariska!

Miranda Glasbergen

Instagram Training:

Ik heb vorige week de Instagram training gedaan. Kort en bondig, praktische tips in kleine stappen waardoor ik kleine dingen makkelijk kon oppakken. Dank je wel Marika voor de tips en tricks!

gaby schell

Instagram Training:

Net een Instagram training gedaan, "jouw Instagram businessproof". Duidelijke, no nonsense uitleg, tikje humor, niet te veel tekst (haak ik af), straight forward info: ik ben fan!

E-book 7 stappenplan voor een winstgevende klantreis v _ TopGemerkt

GRATIS E-BOOK: 

Mijn 7 stappenplan voor een winstgevende klantreis

In dit e-book ontdek je hoe je in 7 stappen een fanbase opbouwt die staat te trappelen om met JOU samen te werken. Zodat je makkelijk in contact komt met je ideale klant en werkt aan het opbouwen van een bijzondere persoonlijke relatie, zodat verkopen makkelijker wordt.

©2017-2024 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer |  mariska@topgemerkt.nl

>