Privacybeleid

Hoe gebruikt TopGemerkt jouw persoonsgegevens?

TopGemerkt.nl respecteert de privacy van al haar bezoekers en behandelt persoonsgegevens met de grootste zorgvuldigheid. De verwerking en beveiliging van persoonsgegevens in overeenstemming met wat daarover is bepaald in wet- en regelgeving. Deze privacyverklaring is van toepassing op alle verwerkingen van persoonsgegevens die via de websites en zowel de dienstverlening van TopGemerkt.nl plaatsvinden. 

Contactgegevens:

https://www.topgemerkt.nl
​van Groenewegenstraat 20, 2614 BG te Delft
+31 629273349 - mariska@topgemerkt.nl

 

Websites:

  • https://www.topgemerkt.nl
     

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ​ik verwerk​

Deze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. ​Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat​ ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ​mij op via mariska@topgemerkt.nl, dan verwijderen​ ik deze informatie.

 

Waar heb​ ik persoonsgegevens voor nodig?

Als ​Social Selling & Content Marketing specialist heeft TopGemerkt.nl persoonsgegevens nodig
om de dienstverlening juist uit te voeren. Met je persoonsgegevens k​an ik:

  • Een factuur opstellen.
  • Je website eventueel beheren.
  • Je social media accounts eventueel beheren.


Algemeen

Bij het afnemen van een van ​mijn diensten ga​ ik jouw persoonsgegevens gebruiken. De wet geeft je ter bescherming een aantal rechten waarmee je de baas blijft over je eigen persoonsgegevens en waar ​ik mezelf aan houd. Je kan:

  • Inzage in je gegevens verzoeken;
  • Verzoeken je gegevens te corrigeren;
  • Verzoeken je gegevens te verwijderen;
  • Het gebruik van je persoonsgegevens beperken;
  • Verzoeken al je gegevens te ontvangen in begrijpelijke vorm; en
  • Bezwaar maken tegen het gebruik van persoonlijke informatie.

 
Indien je gebruik wenst te maken van de hierboven genoemde rechten, kan je een e-mail sturen naar mariska@topgemerkt.nl met het betreffende verzoek. Om er zeker van te zijn dat het verzoek van jou afkomstig is zal er telefonisch contact opgenomen worden om je te identificeren.

Ook heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder als je van mening bent dat er persoonsgegevens in strijd met de wet worden verwerkt. De toezichthouder is de Autoriteit Persoonsgegevens.


Profileren en automatische besluitvorming

Er is sprake van profileren wanneer er op geautomatiseerde manier persoonlijke informatie wordt verwerkt met als doel het evalueren of analyseren van persoonlijke aspecten van de persoon waar de informatie over gaat.

Er is sprake van automatische beslissingen wanneer de techniek die gebruikt wordt beslissingen maakt zonder de tussenkomst van mensen. TopGemerkt.nl maakt geen gebruik van profileren of automatische besluitvorming bij de geleverde diensten.


Delen van persoonsgegevens met derden

TopGemerkt.nl verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sl​uit ik een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. TopGemerkt.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. 



Diensten 

1. ​Social Selling Coaching & Consulting

Ben jij bereidt te groeien en wil je stappen maken met jouw zichtbaarheid? Alleen heb je geen idee waar je moet beginnen? Graag help en assisteer ik je om meer engagement te creëren op onder ander Social Media met het inzetten van Content Marketing & Social Selling. Dit zodat jij meer leads en klanten aantrekt. Dit als Mastermind groep en 1-1- coaching.

1.1   Doel en grondslag

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor we persoonsgegevens verwerken wanneer je gebruikt maakt van de business management service:

  • Voor het opmaken van de factuur.
  • Om eventueel in te loggen in je ​website, e-mailmarketingsysteem of social media kanalen.
  • Je te informeren over wijzigingen van​ mijn diensten en producten.
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om ​mijn dienstverlening
    uit te kunnen voeren.

De verwerking van je persoonlijke gegevens zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van ​​ons deel van de relatie die je aangaat. Zonder deze persoonsgegevens k​an ik helaas ​onze dienstverlening niet uitvoeren.

1.2   Bewaartermijn

De factuur met jouw gegevens wordt in ieder geval zeven jaar bewaard. Dat ​ben ik verplicht op basis van belastingwetgeving. De overige gegevens worden verwijderd indien de overeenkomst wordt gesloten of 6 maanden na het verlopen van de overeenkomst.



2.   ​Soc​ial Selling Seminar

Tijdens deze 2 dagen neem ik ondernemers mee in de wereld van Content Marketing & Social Selling.

2.1   Doel en grondslag

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor ​ik persoonsgegevens verwerk wanneer jij je hiervoor hebt aangemeld:

  • Voor het opmaken van de factuur.
  • Je te informeren over wijzigingen van ​mijn diensten en producten.
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening 
    uit te kunnen voeren.

De verwerking van je persoonlijke gegevens zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van ​​ons deel van de relatie die je aangaat. Zonder deze persoonsgegevens kan ik helaas ​onze dienstverlening niet uitvoeren.

2.2    Bewaartermijn

De factuur met jouw gegevens wordt in ieder geval zeven jaar bewaard. Dat​ ben ik verplicht op basis van belastingwetgeving. De overige gegevens worden verwijderd indien de overeenkomst wordt gesloten of 6 maanden na het verlopen van de overeenkomst. 



3.   Social Media ​Assistentie

Graag help ik je om een juiste Social Media Strategie op te zetten zodat jouw Social Media kanalen gevuld zijn met de juiste content. Hierbij help ik je bij het maken van een Social Media Strategie en een Content Planner. ​

3.1    Doel en grondslag

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor ​ik persoonsgegevens verwerk wanneer ​ik je help met jouw social media kanalen:

  • Voor het opmaken van de factuur.
  • Om in te loggen op het betreffende ​social media account.
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening 
    uit te kunnen voeren.

De verwerking van je persoonlijke gegevens zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van ​mijn deel van de relatie die je aangaat. Zonder deze persoonsgegevens k​an ik helaas ​onze dienstverlening niet uitvoeren.

3.2    Bewaartermijn

De factuur met jouw gegevens wordt in ieder geval zeven jaar bewaard. Dat ben ik verplicht op basis van belastingwetgeving. De overige gegevens worden verwijderd indien de overeenkomst wordt gesloten of 6 maanden na het verlopen van de overeenkomst.



4.   ​TopGemerkt Mastermind

De ​TopGemerkt Mastermind is een ​3 maanden traject voor een select groepje getalenteerde, succesvolle & ambitieuze ondernemers om hun ​zichtbaarheid, contentmarketing & Social Media te verbeteren. Met het resultaat om meer leads en klanten aan te trekken. 

4.1   Doel en grondslag

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor ​ik persoonsgegevens verwerk wanneer je graag ​in een groep aan de slag wilt werken. 

  • ​Ik gebruik persoonsgegevens voor het opmaken van de factuur.
  • Je te informeren over wijzigingen van ​mijn diensten en producten.
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening 
    uit te kunnen voeren.

De verwerking van je persoonlijke gegevens zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van ons deel van de relatie die je aangaat. Zonder deze persoonsgegevens k​an ik helaas onze dienstverlening niet uitvoeren.

4.2   Ontvangers van deze gegevens

De persoonsgegevens worden ​doorgestuurd naar het desbetreffende postkantoor om de bestelling op het aangegeven adres te leveren. 

 
4.3   Profileren en automatische beslissingen

Er is geen sprake van profileren of automatische beslissingen.

 

4.4   Bewaartermijn

De factuur met jouw gegevens wordt in ieder geval zeven jaar bewaard. Dat zijn wij verplicht op basis van belastingwetgeving. De aangemaakte accounts worden niet verwijdert zodat de mensen altijd nog gebruik kunnen maken van de webshop. 



5.   ​​​Samen TopGemerkt ​(Nieuwsbrief)

Dit is de nieuwsbrief van TopGemerkt.nl genaamd: ​Samen TopGemerkt. Hierin houd ik je 2 tot max. 4 keer per maand op de hoogte van interessante ​TopGemerkte Nieuwsitems, ideeën, tips, waardevolle blogs, tools en gratis templates, boeken of magazines etc. Tenzij anders vermeld.

5.1  Doel en grondslag

Er is slechts één doeleinde als ​ik je persoonsgegevens verwerk voor het versturen van de ​Samen TopGemerkt, zodat ik je tips, nieuws en tools via e-mail kunnen versturen.

De verwerking van deze persoonsgegevens wordt gedaan met toestemming d.m.v. een opt-in. Je kunt zicht ten alle tijden uitschrijven van deze functie door op de uitschrijf knop te klikken onderaan elke e-mail.

5.2  Ontvangers van deze gegevens

De persoonsgegevens worden bij de dienst ​Social Selling Coching & Consulting niet doorgestuurd of verwerkt door derden.

5.3   Profileren en automatische beslissingen

Er is geen sprake van profileren of automatische beslissingen.

5.4   Bewaartermijn

De gegevens worden bewaard zolang er geen opt-in wordt gedaan door de betrokkenen.




>