fbpx
Mariska Huijnen TopGemerkt (9a)

Over Mariska
& TopGemerkt

Mariska Huijnen van TopGemerkt (v)

Het gezicht achter TopGemerkt

Super direct, eerlijk, nuchtere dodo, zéér praktisch, strategische denker, echte funnel freak, HSP-er, intuïtief en hoge dosis energie.


Ik help ambitieuze en gedreven vrouwelijke coaches en kennisondernemers met een groeiambitie hoe ze een systeem bouwen dat vóór ze werkt en hiermee continue nieuwe leads en klanten aantrekken.


Toen ik in 2017 mijn onderneming startte had ik totaal geen focus, plan of strategie. Ik had zelfs nog 0 mensen op mijn mailinglijst! Laat staan dat ik wist waar ik mijn eerste klanten vandaan moest halen. 


Lang heb ik zelf lopen aanrommelen én zonder resultaat: geen klanten en geen vrijheid. 


Ik wilde een eenvoudig systeem dat vóór mij werkte en mij moeiteloos klanten opleverde, zonder moeilijk gedoe of te leuren en sleuren.


Het moest anders!


Ik gaf duizenden euro's uit aan een businesscoach en funnel marketing traject. En het domme was, dat ik mij heb laten overhalen om dit traject te volgen wat eigenlijk totaal niet bij mij paste.


Ik werd niet gezien of gehoord, wat ik wilde en welke strategie ik nodig had.


Conclusie: het voelde echt aan als een -one-size-fits-all- formule. De funnel werkte letterlijk voor geen ene meter en leverde mij geen enkele euro's of klanten op. Super frustrerend. Puur ook omdat mijn eigen energie er niet opzat.


Ik begon er ZELF meer in te verdiepen.


Ik downloadde het ene e-book na het andere. Deed mee met allerlei (gratis) trainingen. Schreef mij in voor tientallen webinars. In de hoop dé gouden formule tegen te komen die mij meer klanten zou opleveren.


Helaas! Ik was zo overweldigend door de online jungle. Ik zag door de bomen het bos niet meer.


Iets herkenbaars voor jou?


Het werd tijd om structuur aan te brengen. Een strategie en systeem te bouwen. Want met mijn gevoelige voelsprieten en een kop die overloopt met honderd ideeën (ja hallo multipassionate!) moest er meer rust en focus in mijn bedrijf komen.


Ik startte met het opzetten van mijn eigen online klantreis die ik vertaalde naar een geautomatiseerde salesfunnel.


Ik creëerde een e-book als eerste weggever. Deze werd meteen boven verwachting meer dan 500x gedownload. 


Vrij snel daarna lanceerde ik een 5 daagse Instagram Challenge. Er deden gewoon 120 enthousiaste deelnemers mee -- en dat voor mijn eerste challenge EVER. Holimoli WHOW, dit was echt te gek! Ik kreeg zoveel toffe reacties en veel nieuwe klanten erbij.


In de tussentijd heb ik nog meer e-books, challenges, masterclasses en online trainingen ontwikkeld. Waarmee ik zowel betaald als organisch veel mensen hebt bereikt.


Binnen no time had ik meer dan 1000 mensen op mijn mailinglijst en maakte ik een vliegende start met mijn bedrijf..


Dit is natuurlijk óók mogelijk voor jou...


En, door het creëren van deze funnel stuur ik wekelijks een e-mail en verkoop ik mijn online trainingen en coachtrajecten.


Ook als ik weer een masterclass organiseer hoef ik maar een mail te sturen of van me te laten horen via de socials en hoppa gemiddeld 50 man melden zich direct aan. Zonder er te veel moeite voor te doen of (te)veel geld te investeren.


Door mijn jarenlange ervaring met het werken met salesfunnels ben ik tot de conclusie gekomen dat elk bedrijf een andere klantreis, salesfunnel en strategie nodig heeft wat vooral bij jou als ondernemer past. Maatwerk dus!


Graag help ik jou met het opzetten van een systeem dat 150% bij jou past en vóór je MAG gaan werken. Zodat het je meer leads op je mailinglijst en klanten oplevert.


Weet één ding:

Je in een bepaalde richting of systeem duwen is uiteraard NIET wat ik wil. Uit eigen ervaring weet ik dat dat niet werkt!


Graag wil ik je leren te gaan staan én te kiezen voor je EIGEN SYSTEEM waar JIJ blij van wordt. De enige manier waarop je bedrijf werkt is als het moeiteloos vóór je werkt.


Ik zeg op naar meer rust, focus, plezier én vrijheid die het ondernemerschap je te bieden heeft.


Dat is precies waar ik jou bij wil helpen!


Liefs Mariska van TopGemerkt

Ben jij er klaar voor om jouw eigen systeem te bouwen dat je keer op keer nieuwe klanten en verkopen oplevert?

Zei je YESSS MARIS? Plan dan vandaag nog je gratis matchcall. We gaan vrijblijvend in gesprek over jouw situatie en groeiambities. We kijken of er een klik is, of we samen een TOP-TEAM zijn en of ik de juiste persoon ben die je verder kan helpen. Het kan best zijn dat ik dat niet ben, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan.

PLAN JE GRATIS MATCHCALL

Leer mij (beter) kennen

OP MIJN BUCKETLIST: met een omgebouwde camper Europa door reizen.


WAAR KAN JE MIJ ALTIJD HEEN STUREN: sauna, ben een echte diehard fan!


WAAR KAN JE ME VOOR WAKKER MAKEN?

Alleen een massage, anders laat je me slapen!


WAAR IK GEEN FAN VAN BEN: WAK: Water, Airco en Kou. Ik heb te kampen met de ziekte van Raynaud --witte vingers/voeten door temperatuurverschillen. Maar ondanks dit heb ik toch gewoon 6 winters in Oostenrijk ski en snowboardles gegeven ;)

Ondernemersverhaal - Mariska Huijnen - skileraar seizoen - Topgemerkt


MIJN MEEST BIJZONDERE ERVARING: een prachtige mooie reis van één jaar mogen maken naar Australië, Nieuw Zeeland, Fiji en een deel van Azië.

WAT BEN IK: hooggevoelig en dit zet ik als kracht in mijn bedrijf. Als in: iets zien, intuïtief voelen en hier een vertaalslag maken waar ondernemers nog winst kunnen behalen met hun onderneming.


MIJN FAVO VAKANTIEBESTEMMING: (tropische) witte stranden en blauwe wateren.


REISLEIDING GEWEEST OP: de mooie Griekse bestemmingen zoals: Kreta, Corfu en eindverantwoordelijke op Kos.

Ondernemersverhaal - Mariska Huijnen - reisleiding - Topgemerkt


DOL OP: mijn 2 katten (Noa en Dicky) en paardrijden


HEEL HANDIG MET: computers. Ik maak mijn eigen creatieve creaties, eigen website en salesfunnels.  


MIJN TIJD VERLIES IK: door uren creatief met grafische vormgeving bezig te zijn.


Schrijf je in voor de TopGemerkt Inspiratiemail en ontvang mijn e-book "In 7 stappen meer leads & klanten met je salesfunnel" als bedankje cadeau.

In dit e-book ontdek je de 7 stappen om ZELF je eigen salesfunnel op te zetten. Waarmee je een fanbase opbouwt die graag met JOU wilt samenwerken. Zodat je makkelijk in contact komt met je ideale klant. Je werkt aan het opbouwen van een bijzondere persoonlijke relatie, zodat verkopen makkelijker wordt.

E-book In 7 stappen meer leads en klanten met je salesfunnel _ TopGemerkt

©2017-2021 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer | mariska@topgemerkt.nl

>