fbpx

Wie is Mariska?

Zichtbaar zijn is één van de belangrijkste onderdelen van je bedrijf. Maar óók het opzetten van jouw unieke merkeenheid.


Een ijzersterk merk die iets te vertellen heeft. Een unieke online uitstraling heeft. Zodat mensen JOU als persoon en als bedrijf gaan herkennen. Oftewel jouw unieke merkuitstraling trekt potentiële klanten aan om juist met jou zaken te doen.


Laat je niet weerhouden door angsten, onzekerheden of overtuigende belemmeringen. Waarom jij het niet waard bent om gezien en gehoord te worden. Omdat je bang bent wat andere wel niet van jou zullen vinden.


I’ve been there, done that.


Ik heb mezelf heel lang weggecijferd en voelde mij nooit goed genoeg. Ik kampte hierdoor met faalangsten, bang dat ik iets niet goed zou doen. Het maakte mij mega onzeker en laat ik nog maar niet spreken van die overdosis zelfvertrouwen. Daarnaast ben ik flink gepest geweest op school. Ik voelde mij daardoor nooit gezien en gehoord of opgenomen in groepen.


Alle werkstukken, projecten, teksten, creatieve en visuele stukken liet ik altijd eerst controleren. Ik had een bevestiging nodig om te horen dat het mooi en goed was! Dit heeft mij zoveel tijd gekost…


Ik was bang om te falen en daar gruwelijk voor te worden afgerekend.Mariska Huijnen TopGemerkt

Ik hield mezelf jarenlang voor met mijn eigen overtuigingen dat ik niet goed genoeg was..


Toen ik startte met mijn bedrijf was het ‘zichtbaar zijn’ echt enorm lastig. Met je eigen bedrijf wil je klanten en omzet. Anders was je niet je eigen bedrijf gestart toch, laten we even ‘real’ zijn. Maar het was allesbehalve een ‘smooth ride’.


Het belemmerde mij om mezelf te tonen, mijn verhaal te delen en wat ik te bieden had als ondernemer. Waar mijn Social Media post over moesten gaan. Hoe ik mijn merk het beste kon wegzetten, zodat men van mijn bestaan zou afweten. Het was allemaal erg ingewikkeld..

Doen wat je gelukkig maakt


keuzes

15 jaar lang heb ik enorm geworsteld om te beseffen dat ik mijn leven niet door een ander moet laten bepalen. Ik wilde ergens bij horen. In de tussentijd deed ik mezelf anders voor dan ik was. Maskers op en gaan! Ik voelde mij totaal niet gezien of gehoord.


Maar nu besef ik mij heel goed dat ik diegene ben die keuzes mag maken over mijn eigen leven.

onzeker

Toch vond ik het een flinke uitdaging om te schitteren, zoals ik ben. Dit maakte mij erg onzeker! Want ja wie was of ben ik nou? Ook de gedachten als 'ben ik wel goed genoeg' spookten door mijn hoofd.


Braaf deed ik maar mee met het arbeidsproces, echter als je diep in mijn hart keek, deed ik eigenlijk nooit écht waar ik gelukkig van werd.

mooiste cadeau

De enorme worsteling putte mij totaal uit. Het bracht mij in een forse burn-out en heftige depressie. Dit heeft mij doen beseffen dat ik klaar was met de marteling naar mezelf. Ik koos voor een leven die bij mij paste.


Ik maakte beslissingen die ik moest maken naar groei voor mezelf en in mijn toekomst. Ik was klaar met die onzekerheid. Achteraf was mijn burn-out het mooiste cadeau om van te leren. Daar ben ik dan ook dan zeer dankbaar voor. Het was tijd het roer om te gooien!

onder

nemen

Ik was het zat en dit moest radicaal anders! Zo bleek het ondernemerschap de oplossing voor mij. Ik wilde tenslotte van mijn bedrijf een succes maken.


Weet je wat voor mij het verschil heeft gemaakt? Ik zal het je vertellen… het kwam serieus maar door één simpele vraag die ik kreeg. " Maris, wie ben jij en wat doe je nou eigenlijk? "

Mensen om mij heen hadden het gevoel dat de échte Mariska zich (nog) niet liet zien op Social Media. Ik kan je vertellen: die vraag kwam keihard binnen! Dit ben ik keihard gaan aanpakken!


Hierbij help ik jou hoe je zichtbaar bent door het optimaal in te zetten van jouw unieke merkeenheid. Op een manier die bij jou en je eigen verhaal past. Zorgen dat je met al je bedrijfsuitingen één lijn gaat trekken. Zorgen dat men je gaat herkennen om wie JIJ bent. Want jij mag gezien en gehoord worden en je mag vragen naar de waarde die je levert.


Want, ik weet uit eigen ervaring dat zichtbaar zijn lastig is en eng kan zijn. Maar deze fase heb ik voor mezelf overwonnen! Dit na jarenlang gepest te zijn geweest. Mezelf enorm onzeker gevoeld te hebben. Daarnaast dat ik mezelf heerlijk heb weggecijferd en nu...


Ben ik het waard om gezien en gehoord te worden op mijn manier. Ik maak nu de keuzes. Ik mag er wezen. Ik mag er zijn en het is tijd om te schitteren en dat gun ik jou ook!Want..

 • Vind jij het lastig om te verwoorden wat je doet?
 • Werk jij hard in je bedrijf maar zonder de gewenste resultaten?
 • Heb jij moeite om te schitteren op Social Media?
 • Heb je geen idee wat jouw eigen kracht is in je onderneming?
 • Durf je niet echt jouw eigen verhaal te vertellen?
 • Heb je het gevoel dat je nog niet alles uit je bedrijf haalt op dit moment?
 • Vind het het lastig om te verkopen?


Deze kennis wil ik zeer graag met je delen!

“Eén ding heb ik wel geleerd: Vertrouw in jezelf dat je het kunt en dat je het waard bent om iets in de wereld te zetten waar jij energie van krijgt. ”

Mariska Huijnen

De kracht achter TopGemerktWaarom doe je wat je doet? Heb jij een betekenis achter je naam of bedrijfsnaam? Achter TopGemerkt zit zeker een betekenis! Lees snel verder..ALGEMEEN:
Het gaat er over dat jij met jouw 'top merk online opgemerkt en gemerkt wordt'. Ook wel letterlijk vertaalt: jij mag gezien en gehoord worden met jouw merk. TOP:
Transparant, Open & Persoonlijk. Om te beginnen staat TOP bovenaan met grote letters. Niet voor niets! Het zijn de 3 hoofd merkwaarden die mij, maar ook mijn bedrijf weergeeft. De communicatie die je kan verwachten met TopGemerkt. De letters staan voor:

T

TRANSPARANT

Doorzichtig, doorschijnend, what you see is what you get, kwetsbaarheid. Het is zoals het is. Echt. Uniek en Eigen.


Maar ook: We gaan voor de Tofste klanten!

O

OPEN(HEID)

Directheid, eerlijkheid, durven en geven. Wees open over wie je bent, waar je voor staat, waar je mensen mee helpt.


Maar ook: We gaan voor meer Omzet!

P

PERSOONLIJK

Geen maskers of gekke fratsen. Geen robot maar een HUMAN BEING. Mensen kopen van mensen. Niet van machines.


Maar ook: We gaan voor passie én plezier in het ondernemerschap!OPGEMERKT:
Het woord begint waar het vinkje in de letter O zit, van TOP.  Jezelf écht tonen zoals JIJ bent en hiermee zichtbaarheid creëren. GEZIEN worden. Opgemerkt worden zoals de ware jij.


GEMERKT:
Die staat onder TOP in het logo. Jezelf uiten op een manier die bij jou past. Wie ben jij en hoe kan je dit consistent uitstralen naar jouw doelgroep? Zodat men van jou gaat HOREN. Je merk uniek wegzetten en hierbij optimale merkeenheid inzetten.MERK:
Dit is de nadruk met een het gouden vinkje EN het woord
merk. Als een soort stempeltje en dus ook wel 'gemerkt'. Maar ook JOUW BEDRIJF genoemd. 


Wens jij meer inspiratie & Creativiteit?


Jezelf moeiteloos én vol met zelfvertrouwen online laten zien? Wens je zichtbaarheidsmeters te maken? Wil je leren hoe je jezelf als krachtige marketinggereedschap kan inzetten, zodat mensen van jou bestaan afweten, jou gaan benaderen en van je kopen?


Kom in actie en laat mij dan die schop onder je kont geven!


Ik kan je hiermee helpen!


Wat zeggen andere over mij?

Marian van der Zalm van perfectly Styled - referentie _ TopGemerkt


Mariska van TopGemerkt is een top vrouw, altijd behulpzaam en haalt het beste in jezelf naar boven! Ze helpt graag om jouw merk naar de top te brengen!


Marian van der zalm perfectly styled

Sylvia Klink van Sylvia Klink VA - referentie _ TopGemerkt


Mariska Huijnen heb ik leren kennen via een van de instagram challenges die ze gaf en wat is het een enthousiaste, energieke en deskundige onderneemster! Ze denkt heel erg mee, verplaatst zich moeiteloos in jouw situatie en onderneming en brengt veel ideeën aan. Dit heeft mij echt geholpen om mijn business meer neer te zetten en mij ook meer zichtbaar te maken op social media. Ze laat jouw merk echt spreken en je bedrijf groeien!


silvia klink - va

Mirna den Reijer van De Hooggevoelige Ondernemer - referentie - Topgemerkt 1


Mariska geeft je inzichten in de mogelijkheden van Social Media. Ze laat je met een duidelijke visie door de bomen het bos zien in de vele mogelijkheden. Ze geeft structuur en helderheid om je merk en natuurlijk jezelf zichtbaar te maken. Geen content stress. Zichtbaarheid vanuit liefde en kracht in duidelijke vorm en structuur op de verschillende kanalen. Mariska is bruisend en heeft mooie ideeën zodat je top opgemerkt wordt door je doelgroep.


mirna den reijer - de hooggevoelige ondernemer

Wat zeg ik over mezelf?

 • Wist je dat Mariska

 • MIJN MISSIE

 • MIJN MOTTO

 • graag alleen warm water als thee drinkt?
 • fan is van pure chocolade of chocolade ijs?
 • een diehard saunafreak is die 2 tot 3 keer per maand gaat?
 • ook aan paardrijden doet?
 • een jaar lang een mooie reis heeft gemaakt naar Australië, Nieuw Zeeland, Fiji en een deel van Azië?
 • reisleidster op de mooie Griekse bestemming zoals Kreta, Corfu en zelfs eindverantwoordelijke op Kos is geweest?
 • geen fan is van de kou? Omdat ze te kampen heeft met de ziekte van Raynaud? (witte vingers/voeten door temperatuurverschillen). Maar toch ondanks dit gewoon 6 winters in Oostenrijk ski en snowboardles heeft gegeven?
 • hooggevoelig is en dat ze dit als kracht inzet in haar onderneming? Als in: iets zien, intuïtief voelen en hier een vertaalslag in kan maken waar ondernemers nog winst kunnen behalen met hun onderneming? 
 • heel handig is met computers, haar eigen websites maakt en salesfunnels opzet?
 • uren creatief met grafische vormgeving kan bezig zijn en hier dan totaal de tijd in kan verliezen?
 • het heerlijk vind om ideeën concreet om te zetten naar een resultaat?


 • Ondernemersverhaal - Mariska Huijnen - skileraar seizoen - Topgemerkt
  Ondernemersverhaal - Mariska Huijnen - reisleiding - Topgemerkt

  GRATIS E-BOOK

  11 eenvoudige manieren om online zichtbaar te zijn. 

  Ebook - 11 eenvoudige manieren op online zichtbaar te zijn op Instagram - TopGemerkt

  ©2019-2021 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer

  >