fbpx

Hi, ik ben Mariska

Online Zichtbaarheid 
& Business Strateeg

Voor startende en intuïtieve ondernemers die streven naar een solide bedrijfsfundering van A tot Z, om hun verlangen naar een goedlopend eigen bedrijf werkelijkheid te maken en afscheid te nemen van de 9-5 sleur.


Naast mijn onderneming heb ik een 16-urige baan. Waarom? Financiële zekerheid is absoluut een reden. Maar ook mijn gezondheid i.v.m. chronische ziekte. Zo verdien ik toch mijn brood en kan ik in rust en vrijheid ondernemen.


Dat is de reden dat ik ben gaan ondernemen. Vrijheid en de dingen doen op mijn eigen voorwaarden.


Toen ik startte met mijn onderneming in 2017 had ik geen focus, plan of strategie. Zelfs nog 0 mensen op mijn mailinglijst. En geen idee waar ik mijn (eerste) klanten vandaan moest halen.


Ik downloadde het ene e-book na het andere. Deed mee met allerlei (gratis) trainingen. Schreef mij in voor tientallen webinars. In de hoop dé gouden formule tegen te komen die mij meer klanten zou opleveren.


Helaas! Ik was zo overweldigend door de online jungle. Ik zag door de bomen het bos niet meer.

Het werd tijd om een eigen solide bedrijfsfundering op te zetten waarop ik zelf kon bouwen en vertrouwen.

Want met mijn gevoelige voelsprieten en een kop die overloopt met honderd ideeën (ja hallo multipassionate!) moest er meer rust en focus in mijn bedrijf komen.


Ik begon er daarom ZELF meer in te verdiepen.


Ik creëerde een e-book als eerste weggever. Deze werd meteen boven verwachting meer dan 500x gedownload. Vrij snel daarna lanceerde ik een 5 daagse Instagram Challenge met 120 enthousiaste deelnemers. Hierdoor kreeg ik veel nieuwe klanten erbij.In de tussentijd heb ik nog meer e-books, challenges, masterclasses en online trainingen ontwikkeld. Waarmee ik zowel betaald als organisch veel mensen hebt bereikt. Binnen no time had ik meer dan 1000 mensen op mijn mailinglijst en maakte ik een vliegende start met mijn bedrijf..


Dit is óók mogelijk voor jou...


Ik had destijds graag iemand gehad die mij kon helpen op ‘meerdere aspecten’ van het opzetten van je bedrijf. Echt van A tot Z.


Want zonder een stevige basis zakt je bedrijf gewoon continu als drijfzand in elkaar. Dan schiet je met losse flodders en behaal je geen resultaat in klanten en omzet. En ook dit: I know how this feels!


En dat is de reden dat ik als creatieve duizendpoot met gevoelige voelsprieten en als multipassionate ondernemer jou wil helpen een solide basis van A tot Z op te zetten.


Zodat je een stevige basis hebt om tegen aan te leunen. Kan groeien met je bedrijf. Klanten aantrekt en impact maakt. Op jouw eigen authentieke manier die goed voelt.


Ik omschrijf mezelf als: super direct, eerlijk, nuchtere dodo, zeer praktisch, strategische denker, communicatiefreak, HSP'er, intuïtief en met een hoge dosis energie.


Laten we samen binnen 180 dagen jouw solide bedrijfsfundering opzetten, waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Wellicht kun je dan met sprankelende ogen afscheid nemen van je 9-5 baan.


Check hieronder op welke 3 manieren je dit kunt doen.

3 manieren om met mij samen te werken

Insta-Foundation (online workshop)

De Insta-Foundation is een online workshop die gaat over hoe je de fundering van je Instagram profiel onweerstaanbaar en business proof maakt zodat je meer volgers en klanten aantrekt.


1:1 Content Booster Quickscan (incl. weeksupport)

Met de Content Booster Quickscan zet je in slechts één week tijd een grote stap vooruit in je contentcreatie. Laat je inspireren, krijg feedback en zet je ideeën om in actie om jouw content een flinke BOOST te geven.

1:1 Plan de Campagne (6 maanden traject)

We stellen samen een “Plan de Campagne” op om jouw solide bedrijfsfundering van A tot Z op te zetten. Zodat je (t)opgemerkt wordt voor meer geweldige klanten. En je eentonige 9-5 job vaarwel kan zeggen.

Leer mij (beter) kennen

OP MIJN BUCKETLIST: met een omgebouwde camper Europa door reizen.


WAAR KAN JE MIJ ALTIJD HEEN STUREN: sauna, ben een echte diehard fan!


WAAR KAN JE ME VOOR WAKKER MAKEN?

Alleen een massage, anders laat je me slapen!


WAAR IK GEEN FAN VAN BEN: WAK: Water, Airco en Kou. Ik heb te kampen met de ziekte van Raynaud --witte vingers/voeten door temperatuurverschillen. Maar ondanks dit heb ik toch gewoon 6 winters in Oostenrijk ski en snowboardles gegeven ;)

Ondernemersverhaal - Mariska Huijnen - skileraar seizoen - Topgemerkt


MIJN MEEST BIJZONDERE ERVARING: een prachtige mooie reis van één jaar mogen maken naar Australië, Nieuw Zeeland, Fiji en een deel van Azië.

WAT BEN IK: hooggevoelig en dit zet ik als kracht in mijn bedrijf. Als in: iets zien, intuïtief voelen en hier een vertaalslag maken waar ondernemers nog winst kunnen behalen met hun onderneming.


MIJN FAVO VAKANTIEBESTEMMING: (tropische) witte stranden en blauwe wateren.


REISLEIDING GEWEEST OP: de mooie Griekse bestemmingen zoals: Kreta, Corfu en eindverantwoordelijke op Kos.

Ondernemersverhaal - Mariska Huijnen - reisleiding - Topgemerkt


DOL OP: mijn 2 katten (Noa en Dicky) en mijn verzorgpaard Lucky.


HEEL HANDIG MET: computers. Ik maak mijn eigen creatieve creaties, eigen website en salesfunnels.  


MIJN TIJD VERLIES IK: door uren creatief met grafische vormgeving (Canva) bezig te zijn.


Download gratis e-book!

ChatGPT's Geheim: Hoe je binnen enkele seconden life-channging content creëert! Laat je inspireren en boost je contentcreatie met ChatGPT!

Door het e-book aan te vragen, abonneer je je ook direct voor mijn maandelijkse Inspiratiemails. Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven.

E-book - ChatGPT Mock-up 2 _ TopGemerkt

©2017-2024 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer |  mariska@topgemerkt.nl

>