fbpx

Hi, ik ben Mariska!
ZICHTBAARHEIDSCOACH

Hi ben..

Super direct, eerlijk, nuchtere dodo, zéér praktisch, strategische denker, HSP-er, intuïtief en hoge dosis energie.


Ik help ambitieuze en intuitieve onderneemsters groeien in zichtbaarheid, zonder geforceerd gedoe. Zodat ze (t)opgemerkt en magnetisch worden voor de allerleukste klanten.


Zichtbaar zijn was voor mij niet zo vanzelfsprekend. Vroeger werd ik gepest. Hierdoor voelde ik mij niet gezien of gehoord. Ik had altijd een masker op. Mezelf kwetsbaar opstellen durfde ik niet en laat ik het maar niet hebben over een flinke dosis zelfvertrouwen.


Na mijn burn-out veranderde alles. Het roer moest om. Ik ben met mezelf aan de slag gegaan, maskers afgedaan en mezelf weer in de spiegel durven aankijken. Ik mag er zijn en ik ben goed genoeg zoals ik ben!

Het was écht tijd om mijn ruimte in te nemen. Mijn podium te pakken, mezelf te laten zien en zichtbaar zijn. Iets wat ik vroeger nooit had gedacht dat ik dit nu zou doen. Het voelt voor mij niet als een drempel, maar ik doe het gewoon!


Door persoonlijke zichtbaarheid op een eigen, leuke en haalbare manier toe te passen, heeft dit niet alleen mijn bedrijf explosief laten groeien.


Het heeft óók mijn klanten geholpen om hun zichtbaarheid te vergroten, meer impact te maken, te groeien met hun bedrijf en meer naamsbekendheid te creëren. Doordat ze zich op hun eigen, persoonlijke en pure manier laten zien, trekken ze als magneet de leukste klanten en opdrachten aan.


En dat gun ik jou ook! Tijd om online te schitteren vol zelfvertrouwen!


Nu jij nog: ben jij bereid om je podium en online spotlights te claimen, zodat je (t)opgemerkt wordt door klanten waar JIJ blij van wordt én energie van krijgt?  Ben jij er klaar voor om jouw zichtbaarheid te vergroten zodat je (t)opgemerkt & magnetisch wordt voor de allerleukste klanten? Maar..

Loop jij vast in je bedrijf? Vind je het fijn om met iemand te sparren, zodat je weer die boost krijgt om door te pakken? Maak dan kans op een gratis online strategiesessie. Elke maand selecteer ik 2 ondernemers waarvan ik het gevoel heb dat ik ze het beste kan helpen.

Leer mij (beter) kennen

OP MIJN BUCKETLIST: met een omgebouwde camper Europa door reizen.


WAAR KAN JE MIJ ALTIJD HEEN STUREN: sauna, ben een echte diehard fan!


WAAR KAN JE ME VOOR WAKKER MAKEN?

Alleen een massage, anders laat je me slapen!


WAAR IK GEEN FAN VAN BEN: WAK: Water, Airco en Kou. Ik heb te kampen met de ziekte van Raynaud --witte vingers/voeten door temperatuurverschillen. Maar ondanks dit heb ik toch gewoon 6 winters in Oostenrijk ski en snowboardles gegeven ;)

Ondernemersverhaal - Mariska Huijnen - skileraar seizoen - Topgemerkt


MIJN MEEST BIJZONDERE ERVARING: een prachtige mooie reis van één jaar mogen maken naar Australië, Nieuw Zeeland, Fiji en een deel van Azië.

WAT BEN IK: hooggevoelig en dit zet ik als kracht in mijn bedrijf. Als in: iets zien, intuïtief voelen en hier een vertaalslag maken waar ondernemers nog winst kunnen behalen met hun onderneming.


MIJN FAVO VAKANTIEBESTEMMING: (tropische) witte stranden en blauwe wateren.


REISLEIDING GEWEEST OP: de mooie Griekse bestemmingen zoals: Kreta, Corfu en eindverantwoordelijke op Kos.

Ondernemersverhaal - Mariska Huijnen - reisleiding - Topgemerkt


DOL OP: mijn 2 katten (Noa en Dicky) en paardrijden


HEEL HANDIG MET: computers. Ik maak mijn eigen creatieve creaties, eigen website en salesfunnels.  


MIJN TIJD VERLIES IK: door uren creatief met grafische vormgeving bezig te zijn.


©2017-2023 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer | mariska@topgemerkt.nl

>