fbpx
Mariska Huijnen TopGemerkt (9a)

Over Mariska
& TopGemerkt

Mariska Huijnen van TopGemerkt (v)

Het gezicht achter TopGemerkt

Ik ben een ervaren klantreis reisleider en een echte funnel freak!


Zo help ik vrouwelijke coaches en online ondernemers hoe ze een winstgevende klantreis opzetten dat zorgt voor een doorlopende klantenstroom en omzet. Zonder er te veel moeite voor te doen. 


Bij de start van mijn onderneming in 2017 startte ik meteen met het opzetten van een klantreis voor mijn bedrijf. Ik bouwde een systeem die mij rust, overzicht, focus en vrijheid kon bieden.


Ik investeerde in een funnel marketing traject en businesscoach. Een traject waarbij ze mij hielpen om mijn funnel vóór mij in te richten, maar ook hoe ik zelf mijn funnel kon opzetten/verder inrichten.


Alleen het voelde aan als een - one size fits all - formule, maar ja niet iedereen past een yogapanty.


En het domme was, dat ik mij heb laten overhalen en daardoor een traject aanging wat totaal niet bij mij paste. Ik werd niet gezien en gehoord en de funnel werkte voor geen ene meter. Puur omdat mijn eigen energie er niet opzat.


Door mijn jarenlange ervaring met het werken met salesfunnels ben ik tot de conclusie gekomen dat elk bedrijf een andere klantreis en strategie nodig heeft wat vooral bij jou als ondernemer past.


Ik begon er meer in te verdiepen. Waarbij ik in de tussentijd verschillende e-books, challenges, masterclasses en trainingen heb gecreëerd. Waarmee ik zowel betaald als organisch veel mensen hebt bereikt. Hierdoor heb ik duizenden e-mailadressen op mijn mailinglijst verzameld.


En, door het creëren van deze funnel stuur ik wekelijks een e-mail en verkoop ik mijn online trainingen en coachingstrajecten. Ook als ik weer een masterclass organiseer hoef ik af en toe maar een mail te sturen en hoppa 70 man melden zich direct aan. Zonder er te veel moeite voor te doen of (te)veel geld te investeren.


Om die reden heb ik met mijn kennis een stappenplan bedacht die flexibel aan te passen is op wat bij jouw bedrijf past op een eigen, leuke en haalbare manier. Zodat marketing en al dat creatieve of technische geneuzel (weer) een feestje wordt.


Zodat je met jouw vibe en energie écht de tofste klanten aantrekt, meer omzet genereert én vanuit passie en plezier optimaal geniet van de vrijheid die het ondernemerschap je te bieden heeft.


En dat is precies waar ik jou bij wil helpen!

Liefs Mariska van TopGemerkt

Ben jij er klaar voor om persoonlijke verbinding te maken, je impact te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken? 

Leer mij kennen...

OP MIJN BUCKETLIST: met een omgebouwde camper Europa door reizen.


WAAR KAN JE MIJ ALTIJD HEEN STUREN: sauna, ben een echte diehard fan!


WAAR KAN JE ME VOOR WAKKER MAKEN?

Alleen een massage, anders laat je me slapen!


WAAR IK GEEN FAN VAN BEN: WAK: Water, Airco en Kou. Ik heb te kampen met de ziekte van Raynaud --witte vingers/voeten door temperatuurverschillen. Maar ondanks dit heb ik toch gewoon 6 winters in Oostenrijk ski en snowboardles gegeven ;)

Ondernemersverhaal - Mariska Huijnen - skileraar seizoen - Topgemerkt


MIJN MEEST BIJZONDERE ERVARING: een prachtige mooie reis van één jaar mogen maken naar Australië, Nieuw Zeeland, Fiji en een deel van Azië.

WAT BEN IK: hooggevoelig en dit zet ik als kracht in mijn bedrijf. Als in: iets zien, intuïtief voelen en hier een vertaalslag maken waar ondernemers nog winst kunnen behalen met hun onderneming.


MIJN FAVO VAKANTIEBESTEMMING: (tropische) witte stranden en blauwe wateren.


REISLEIDING GEWEEST OP: de mooie Griekse bestemmingen zoals: Kreta, Corfu en eindverantwoordelijke op Kos.

Ondernemersverhaal - Mariska Huijnen - reisleiding - Topgemerkt


DOL OP: mijn 2 katten (Noa en Dicky) en paardrijden


HEEL HANDIG MET: computers. Ik maak mijn eigen creatieve creaties, eigen website en salesfunnels.  


MIJN TIJD VERLIES IK: door uren creatief met grafische vormgeving bezig te zijn.


Gratis e-book: mijn 7 stappenplan voor een winstgevende klantreis

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot mijn gratis e-book!

E-book - Mijn 7 stappenplan voor een winstgevende klantreis - v-TopGemerkt

©2017-2021 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer | mariska@topgemerkt.nl

>