fbpx

Bekijk hier de REPLAYS van de challenge

masterclasses 'Zelfverzekerd Zichtbaar in 2023!'

Deze masterclasses zijn tot 2 januari 2023 te bekijken. Daarna haal ik ze offline.

Replay & Werkboek | Dag 1

Replay & Werkboek | Dag 2 - volgt later

Replay & Werkboek | Dag 3 - volgt later

Geef een review

Je zou mij enorm helpen door het geven van een review over deze challenge. Niet alleen voor mij, zodat ik mijn diensten/producten kan verbeteren. Maar eerder voor andere onderneemsters die later meedoen met de challenge. Je zou hun enorm helpen om te laten weten hoe de challenge voor jou is geweest en wat het je (qua inzichten) heeft opgeleverd. Dank je wel alvast!

Ben jij klaar om te groeien in zichtbaarheid? Zodat je (t)opgemerkt wordt voor de leukste klanten?

Weet je dat je aan de slag moet met je online zichtbaarheid? Maar weet je niet goed hoe en durf je niet zo goed? Vind je Social Media en Content maken maar een gedoe. Levert het je nu nauwelijks volgers, bereik of klanten op? Kost online zichtbaarheid je nu een hoop tijd, energie en frustratie?


Wil je liever zichtbaar zijn op een z'n authentiek mogelijk manier? Een manier die écht bij je past, zonder dat het geforceerd voelt en wel klanten oplevert? Liever lichter ondernemen vanuit plezier, flow en intuïtie?


Dan ben jij READY voor de NEXT-LEVEL en van harte welkom in mijn 1-op-1 Zelfverzekerd Zichtbaar traject.


Dit traject is speciaal bedoeld voor ambitieuze, intuitieve, maar badass onderneemsters die toe is aan de next-level! Groei in 3 of 6 maanden van zelden naar zeker zichtbaar. Zodat je (t)opgemerkt & magnetisch wordt voor klanten waar je BLIJ van wordt én ENERGIE van krijgt.

Wil je meer weten over wat dit traject allemaal inhoudt, dat lees je hier.

Het traject is mega praktisch, intuïtief en gericht op resultaat. Alles wat je leert en doet, kun je direct toepassen in je bedrijf. Ik zet je aan, motiveer je en je krijgt mijn eerlijke en directe feedback op elk onderdeel, zodat je echt stappen maakt en het op de juiste manier doet.

Laat mij je helpen om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Zodat je sneller de leukste klanten aantrekt. Bespaar jezelf een hoop frustratie, kostbare tijd en geld om het zelf allemaal uit te blijven zoeken. Dat hoeft allemaal niet.

Het kan sneller, makkelijker én leuker door mee te doen met het 1-op-1 Zelfverzekerd Zichtbaar traject.

Dus, wat zeg je?

Per januari 2023 heb ik slechts plek voor 2 powervrouwen die bereid zijn om ALL-IN te gaan. Heb je geen idee waar te beginnen? Laat me je erbij helpen.

✅ Dan nodig ik je van harte uit op je vrijblijvende call met mij in te plannen. Dan hebben we het erover en kijken we of dit traject iets voor je is. Je zit nergens aan vast. Tijdens de call leren we elkaar beter kennen, duiken we in jouw situatie, denk ik met je mee en geef ik je concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt. Als ik een match voel, zal ik aan het einde meer over mijn aanbod vertellen.

→ Heb je verder nog prangende vragen of twijfel je ergens over. Stuur me dan even een mail met je vraag. Blijf er niet mee zitten!


Of plan hieronder direct je call!


©2017-2024 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer |  mariska@topgemerkt.nl

>