fbpx

Funnel Freedom Traject

In 6 maanden jouw winstgevende salesfunnel systeem opzetten

  • Meer rust en focus
  • Meer klanten en omzet
  • Meer plezier en vrijheid

Kies hieronder je gewenste datum en
tijd voor ons online ZOOM-LET'S GO GESPREK ;)


Aantal enthousiaste reacties

 over de eerdere calls en mij:

Melissa Roossien - Fotograaf - referentie _ TopGemerkt.jpg

Melissa Roossien // Fotograaf

Wat een leuke meid ben je Mariska! Enorm bedankt voor het fijne gesprek over mijn bedrijf, strategie en social media. Ik ben weer een hoop inzichten rijker en mijn denkwijze is een grote stap vooruit dankzij jou. Mariska is een hele fijne gesprekspartner en zet je een grote stap in de goede richting qua denkwijze en haar professionele en kundige tips. Ze stelt je vragen waardoor ze je echt laat nadenken over wie jij bent, wat je wil en wat jouw toegevoegde waarde is. Heel fijn! Ik beveel haar zeker weten aan! 

Annemarie de Blois - The Power Inside - referentie - TopGemerkt

Annemarie de Blois // The Power Inside

Ik heb Mariska ervaren als een persoon die probeert aan te sluiten en ontdekken wat iemand nodig heeft om te kunnen groeien. Mariska is een heel prettige gesprekspartner en heel kundig. Ik kreeg het gevoel dat ik ruimte kreeg van haar om zelf na te denken over wat ik wil maar kreeg voldoende info om juist ook mijn bereik te vergroten. Mariska denkt met je mee!! Ik beveel haar zeker aan!!

Debbie Neijhoft - VA Debbie Neijhoft - referentie - TopGemerkt

Debbie Neijhoft // Virtual Assistant

Dank je wel voor het zeer fijne en waardevolle gesprek. Jij hebt mij veel nieuwe inzichten gegeven waar ik mee aan de slag kan en eigenlijk nog zoveel meer. Jij biedt handvatten aan waar ikzelf niet aan had gedacht. Ik heb hier zoveel aangehad, we gaan elkaar zeker nog in de toekomst spreken. De kennis die ik nu opgedaan heb, kan ik gelijk toepassen.

Sylvia Klink van Sylvia Klink VA - referentie _ TopGemerkt

Sylvia Klink // HR Support & Advies

Mariska is een enthousiaste, energieke en deskundige onderneemster! Ze denkt heel erg mee, verplaatst zich moeiteloos in jouw situatie en onderneming en brengt veel ideeën aan. Dit heeft mij echt geholpen om mijn business meer neer te zetten en mij ook meer zichtbaar te maken op social media. Ze laat jouw merk echt spreken en je bedrijf groeien!

Marian van der Zalm van perfectly Styled - referentie _ TopGemerkt

Marian van der Zalm // Perfeclty Styled

Mariska van TopGemerkt is een top vrouw, altijd behulpzaam en haalt het beste in jezelf naar boven! Ze helpt graag om jouw merk naar de top te brengen!

Ingrid Ser van Ings Bizz - referentie _ TopGemerkt

Ingrid Serraarens // Ing's Bizz

Topmeid! Gedreven, enthousiast, professioneel to the point en geen blad voor haar mond. Ze kan er als geen ander voor zorgen dat jijzelf in actie komt en geeft advies waar je iets aan hebt!

©2017-2023 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer | mariska@topgemerkt.nl

>