fbpx

3 maanden 1:1 Level-Up Coaching Traject

Meer klanten met een onweerstaanbare Social Branding waar je klant niet meer om heen kan!

Hét complete traject waar we samen binnen 3 maanden jouw professionele en onweerstaanbare Social Branding opzetten die meer klanten aantrekt. We werken aan het opbouwen van meer zichtbaarheid, naamsbekendheid en het maken van impact online. Waarmee je een e-maillijst weet op te bouwen, die nieuwe klanten oplevert en wat zorgt voor meer inkomsten. Zodat je optimaal kan genieten van de vrijheid die het ondernemerschap je te bieden heeft.
Herken je dat?

Je wilt met plezier ondernemen voor meer vrijheid, energie en financiële rust, maar..


Je bent al een tijdje bezig, alleen loopt het nog niet zoals je voor ogen had bij de start van je bedrijf. Gelukkig heb je wel klanten, toch zouden het er best meer mogen zijn.


Een duidelijk structuur en een aanpak ontbreekt in je bedrijf. Je branding is oké, maar zou nog een stuk professioneler mogen. Je bent regelmatig op Social Media en Instagram te vinden. Je post genoeg waardevolle content echter, zonder een duidelijk en concreet plan.


Eigenlijk doe je maar 'wat'.


Je creëert wel content. Alleen, hoe je er meer bereik, volgers en klanten uithaalt, blijft soms een raadsel.


Diep van binnen weet je meer uit bedrijf kan halen dan je op dit moment doet. Je weet eigenlijk ook, dat als je er meer tijd aan zou besteden je meer klanten aantrekt.


Het probleem is:
je hebt geen idee waar je écht moet beginnen.

Stel je voor...


Hoe zou het voor je zijn als je:

 • meer vrijheid, energie en financiële rust hebt;
 • een onweerstaanbare branding hebt waar niemand meer omheen kan;
 • vol zelfvertrouwen durft te publiceren, omdat je staat voor wie je bent en wat je doet;
 • waarde levert voor je doelgroep en hiermee automatisch een fanbase opbouwt;
 • verdubbeling van je email bestand, zodat je meer verkoopt.  
Mariska Huijnen TopGemerkt

Hi, ik ben Mariska!

Graag help ik jou als gedreven, gemotiveerde en intuïtieve ondernemer meer klanten aantrekken door het opzetten van jouw onweerstaanbare Social Branding (online uitstraling) & sterke contentdesigns waar je klant niet meer om heen kan en wat echt past bij jou als ondernemer. Zodat JIJ wordt opgemerkt in plaats van andersom.

Dit voor meer zichtbaarheid, naamsbekendheid en het maken van meer impact online.

Om meer klanten aan te trekken, dien je daar iets voor te doen. Zo is ‘Zichtbaar Zijn’ daar absoluut een onderdeel van. Alleen je gezicht af en toe online laten zien, dat is helaas niet voldoende. Om van je volgers uiteindelijk klanten te maken daar is wel iets meer voor nodig.


Want, zonder een strategisch plan, doe je letterlijk maar ‘wat’.

Het is mijn doel om jou daarbij te helpen.

Om je te laten zien hoe je met persoonlijke zichtbaarheid, een consistente online uitstraling en opvallende content eenvoudig je volgers omtovert tot klanten. Zonder dat jij 24/7 met je bedrijf bezig hoeft te zijn.

Zelf ben ik zeker 4 tot 5 keer per week zichtbaar via de Socials of ik gebruik mijn eigen Community. Verder ben ik dagelijks wel actief op Instagram waar mijn grote liefde voor creatieve, visuele en grafische interesses samenkomen. Laat ik daar nou net een grafisch oog voor hebben ontwikkeld: zo krijg ik intuïtief beelden en woorden door, waarmee ik kan intunen op jouw bedrijfskansen.


Door persoonlijke zichtbaarheid op een eigen, leuke en haalbare manier toe te passen, heeft dit niet alleen mijn bedrijf explosief doen laten groeien. Maar het heeft ook mijn klanten geholpen om hun zichtbaarheid te vergroten, meer naamsbekendheid te creëren dankzij een steady en consistente online uitstraling die ze meer klanten en opdrachten opleveren.

En dat gun ik jou ook!

Ik geloof oprecht in persoonlijk zichtbaar zijn, want jij bent tenslotte jouw bedrijf. Laat jezelf zien!

Als jij met een positieve energie uitstraalt waar jij voor staat en dit vol overtuiging en zelfvertrouwen doet, trek je absoluut de juiste en meer klanten aan!

Deze strategie werkt voor mij. Laat me je erbij helpen!


Ik ben er klaar voor om mijn ervaring, formules en methodes met jou te delen.

Nu jij nog: ben jij ready om Level-Up te gaan?  
 3 maanden 1:1 Level-Up Coaching Traject 

Zo ziet het eruit:

WAT HOUD HET LEVEL-UP COACHING TRAJECT IN?


Het is een 1:1 op maat gemaakt traject van 3 maanden. Waarin we samen gaan werken aan de groei van jouw bedrijf. Het is tijd om meer impact te maken met jouw expertise om andere mensen verder te helpen.

Zo beginnen we de eerste sessie met een 90 minuten focus sessie. Hier neem ik graag de tijd je persoonlijk te leren kennen. Bespreken we waar je op dit moment staat en waar je graag naar toe wilt met je bedrijf. Zodat we de volgende coaching sessies zorgvuldig in kunnen zetten om op jouw tempo jouw bedrijfsdoelen te realiseren.

We plannen om de twee weken je coachingcall van 90 minuten. Tussendoor geef ik je opdrachten waar jij mee aan de slag kan. Ik hou je hiermee gefocust en accountable. Na je laatste coachingcall plannen we je Feedbackcall van 60 minuten.  Zodat je tussendoor genoeg tijd hebt om te implementeren.


DE SESSIES ZIJN BUITEN TRANSPARANT, OPEN & PERSOONLIJK, OOK:

★ Praktisch, concreet, intuïtief en online.
★ Geheel op jouw tempo en op maat voor jou.
★ Gefocust op oplossingen en groei.
★ Accountable: ik zorg dat je bezig blijft!
★ Antwoord op al je vragen.
★ 1-op-1 aandacht voor jou en je bedrijf.

1x Focus sessie
(90 min) 


We plannen eerst jouw focus sessie. Deze sessie bestaat uit 30 minuten focusbepaling en 60 minuten coaching sessie. Tijdens deze gehele sessie nemen we jouw bedrijf onder de loep. We kijken waar je nu staat. Waar je naar toe wilt en wat je bedrijfsdoelen zijn. Zodat we tijdens het coaching traject hierop de focus kunnen leggen.


5x coaching sessies 

(90 min)


Tijdens de vijf coachingcalls gaan we stap voor stap aan jouw bedrijfsstruggles en gewenste doelen werken. We kijken concreet naar jouw online communicatie, uitstraling en visuele look&feel. Maar ook naar top strategieën en kick-ass content die jij en je bedrijf nodig hebben om meer groei en impact te maken.


1x Feedbackcall

(60 min)


We plannen een maand na je laatste coachingsessie je evaluatie en feedbackcall. Zodat jij tussendoor genoeg tijd hebt om te implementeren. Ik laat je niet vallen, dus we zetten tijdens deze sessie de puntjes op de ï!


Accountable
& Opdrachten


Tussendoor geef ik je diverse praktische en concrete opdrachten. Ik zet je aan het werk en hou je dus accountable (in beweging!). De opdrachten bespreken we tijdens de volgende sessie.


Onbeperkt

Support


Om jou tijdens dit traject zo goed mogelijk te ondersteunen biedt ik je 1:1 persoonlijke begeleiding. Gedurende het gehele traject heb je de mogelijkheid mij onbeperkt te WhatsAppen of mailen (tussen 9-17 uur) voor al je vragen, feedback en voortgang.

Absolsuut LEVEL-UP na 3 maanden...
Na afloop van het dit coaching traject en afhankelijk van jouw doelen, heb je:


 • een duidelijke communicatie en heldere (her)positionering. Zodat je uitstraalt waar je voor staat en je doelgroep je weet te vinden.
 • via mijn praktische formule genoeg content ideeën voor de aankomende 3 maanden. EIN-DE-LIJK geen contentstress meer!
 • een unieke en eigen visuele look & feel voor je Instagram feed. Waarmee je direct wordt herkent door je sociale fan en ze staan te trappelen om meer van je te horen. 
 • een keigoede biografie die meer volgers aantrekt.
 • jouw productaanbod inzichtelijk via een strategisch marketingplan. 
 • een heldere Instagram strategie waarmee je meer klanten en omzet binnenhaalt.
 • een onweerstaanbare weggever, waarbij je jouw potentiële klant moeiteloos weet te overtuigen om met jouw zaken te doen.
 • handige hand-outs waarmee je meteen je opvolg e-mails schrijft na je weggever.
Samengevat..

 • 1x Focus sessie van 90 minuten
 • 5x Coaching sessies van 90 minuten
 • 1x Evaluatie/Feedbackcall van 60 minuten
 • Onbeperkt Support via WhatsApp/e-mail voor al je vragen tijdens het traject.
 • 1:1 persoonlijke coaching
 • Opdrachten tussendoor om je accountable te houden
 • Alles afgestemd op jouw tempo en bedrijfsdoelen
 • Bonussen!

Stel je voor...


Hoe geweldig zou het zijn:

 • als jouw agenda vol staat met toffe afspraken;
 • dat je inbox ontploft met meldingen van nieuwe bestellingen;
 • dat je telefoon hét bekende €-geluidje maakt als er een deelnemer zich heeft aangemeld voor je training of workshop? 

Zo dus!

Extra Bonussen

#1

Online Canva training: van Beginner naar Canva Master (t.w.v. €87,-)


Met de grafische tool Canva maak je in een handomdraai jouw eigen gave ontwerpen.


Ga aan de slag met het maken van jouw eigen logo, cool visitekaartje, gaaf e-book of je toffe Social Media post! Verwerk meteen jouw online consistentie erin.


Zorg voor die vertrouwensband naar je Sociale fans toe en zorg dat ze met jouw visuele look & feeling niet meer om je heen kunnen.


Bespaar kosten voor een grafische ontwerper en wordt je eigen Grafische Canva master met deze fijne online training.

 #2

Ultieme Instagram Checklist

met 11 stappen:  (t.w.v. €15,-)


Het is voor ons als ondernemers belangrijker dan ooit om op te vallen op Social Media. Je nooit meer zorgen maken en ontdekken hoe gemakkelijk het is om de perfecte Instagram post te maken.


Je Instagram profiel altijd professioneel en upto- date te hebben? Gebruik deze ultieme checklist voor Instagram berichten (en bewaar deze voor toekomstig gebruik!) 


Op deze manier kun je de vooruitgang van je posts vergelijken en zie je hoe jij jouw Instagram verbetert.

Tijd om te beslissen!

“The 3 C's of life: Choices, Chances, Changes. You must make a Choice to take a Chance or your business will never Change.”

Let's review this

Blije ondernemers

Ingrid Ser van Ings Bizz - referentie _ TopGemerkt

Ingrid Seraarens

Ing's Bizz

Topmeid! Gedreven, enthousiast, professioneel to the point en geen blad voor haar mond. Ze kan er als geen ander voor zorgen dat jijzelf in actie komt en geeft advies waar je iets aan hebt! Door Mariska's enthousiasme en know-how, liefde voor haar vak, haar manier van trainen, de feedback die ze geeft en die ze nog iedere dag geeft, het feit dat je altijd bij haar terecht kan, is goud waard. Ik kan haar aan trainingen en seminars aan iedere ondernemer aanraden. TOP. Ik pluk nog steeds iedere dag de vruchten van jouw Mastermind!


- Ingrid Seraarens - Ing's Bizz

Sylvia Klink van Sylvia Klink VA - referentie _ TopGemerkt

Silvia Klink

VA Silvia Klink

Mariska Huijnen heb ik leren kennen via een van de Instagram challenges die ze gaf en wat is het een enthousiaste, energieke en deskundige onderneemster! Tijdens het trainingsweekend van "jouw merk naar de top" en ook tijdens het vervolg, heeft zij geweldig veel dingen geleerd en kan ik deze ook direct in de praktijk brengen. Ze denkt heel erg mee, verplaatst zich moeiteloos in jouw situatie en onderneming en brengt veel ideeën aan. Dit heeft mij echt geholpen om mijn business meer neer te zetten en mij ook meer zichtbaar te maken op Social Media. Ze laat jouw merk echt spreken en je bedrijf groeien!


- Silvia Klink - VA Silvia Klink

Yvonne Verhulsdonk van Yvonne Verhulsdonk Fotografie - referentie _ TopGemerkt

Yvonne Verhulstdonk

Fotografie

Voordat ik bij TopGemerkt van Mariska de training marketing had gevolgd was marketing via Social Media een raadsel voor mij. Samen met een paar collega-ondernemers heb ik de weekendtraining Social Selling gedaan. Gezellig én heel doeltreffend! Heel veel geleerd over contentplanning en marketingtools. Wat een energie en toewijding heeft Mariska! Nu heb ik mijn gratis e-book uitgebracht en ben gestart met e-mailmarketing. Superblij mee! Dus als jij iets wil leren over Social Media en marketing, dan is Mariska de juiste keuze!


- Yvonne Verhulstdonk

Yvonne Verhulstdonk Fotografie

Klinkt geweldig Maris, ik heb nog wel een paar vragen...


Nog vragen of vind je de investering spannend? Dat begrijp ik! Hieronder heb ik veel gestelde vragen beantwoord. Hopelijk helpt dit bij je keuze.
 Anders even bellen? Zo kunnen we samen kijken of dit traject wat voor jou is.

WAT HOUDT HET TRAJECT PRECIES IN?

Het is een 1:1 op maat gemaakt traject van 3 maanden. Waarin we samen gaan werken aan de groei van jouw bedrijf. Het is tijd om meer impact te maken met jouw expertise om andere mensen verder te helpen.

Zo beginnen we de eerste sessie met een 90 minuten focus sessie. Hier neem ik graag de tijd je persoonlijk te leren kennen. Bespreken we waar je op dit moment staat en waar je graag naar toe wilt met je bedrijf. Zodat we de volgende coaching sessies zorgvuldig in kunnen zetten om op jouw tempo jouw bedrijfsdoelen te realiseren.

We plannen om de twee weken je coachingcall van 90 minuten. Tussendoor geef ik je opdrachten waar jij mee aan de slag kan. Ik hou je hiermee gefocust en accountable. Na je laatste coachingcall plannen we je Feedbackcall van 60 minuten.  Zodat je tussendoor genoeg tijd hebt om te implementeren.
ZO ZIET HET ERUIT:


 • 1x Focus sessie van 90 minuten
  We beginnen eerst met een focuscall. Hier nemen we jouw bedrijf onder de loep. We kijken waar je nu staat. Waar je naar toe wilt en wat je bedrijfsdoelen zijn. Zodat we tijdens het adviestraject hierop de focus kunnen leggen.

 • 5x Coachingsessies van 90 minuten
  Tijdens de vijf coaching sessies van anderhalf uur gaan we stap voor stap aan jouw bedrijfsstruggles en gewenste doelen werken. We kijken concreet naar jouw online communicatie, uitstraling en visuele look&feel. Maar ook naar top strategieën en kick-ass content die jij en je bedrijf nodig hebben om meer groei en impact te maken. Deze sessies plannen we om de twee weken.

 • 1x Feedbackcall van 60 minuten
  We plannen een maand na je laatste coaching sessie je evalaluatie en feedbackcall. Zodat jij tussendoor genoeg tijd hebt om te implementeren. Ik laat je niet vallen, dus we zetten tijdens deze sessie de puntjes op de ï!

 • Accountable & Opdrachten
  Tussendoor geef ik je diverse praktische en concrete opdrachten. Ik zet je aan het werk en hou je dus accountable (in beweging!). De opdrachten bespreken we tijdens de volgende sessie.


 • Onbeperkt Support
  Om jou tijdens dit traject zo goed mogelijk te ondersteunen biedt ik je 1:1 persoonlijke begeleiding. Gedurende het gehele traject heb je de mogelijkheid mij onbeperkt te WhatsAppen of mailen (tussen 9-17 uur) voor al je vragen, feedback en voortgang.


VOOR WIE IS DIT 1:1 TRAJECT?

Het is voor jou als jij meer uit je bedrijf wilt halen dan dat er nu voor je in zit. Jij bent ambitieus en leergierig.
Je bent die gedreven, gemotiveerde en intuïtieve ondernemer die graag (meer) online impact maakt voor méér klanten, méér inkomsten en méér vrijheid.

Je bent al even een tijdje bezig (zeker 1 a 2 jaar) met je bedrijf. Je hebt al wel klanten, maar het zouden er best meer mogen zijn. Daardoor vergeet je gewoon actief te zijn op de Socials.


Je bent er klaar voor om stappen te zetten. Liever doe je dat 1:1 mét persoonlijke begeleiding. Iemand die je mee aan de hand neemt. Want dan maak JIJ vooruitgang. Je vind het fijn om praktische en concrete hulpmiddelen te krijgen om door te pakken. Iemand die je accountable (in beweging) houdt. Want, jij implementeert graag 9 van de 10 keer geheel zelf. Je hebt gewoon die schop onder je kont nodig. Dan kom jij volledig in de #doenmodus.


Je vind het tijd om al je angsten of overtuigende belemmeringen over zichtbaar zijn overboord te gooien. Je wilt Level-Up! Het is tijd om uit je comfortzone te stappen. Je weet namelijk dat als je meer klanten wilt aantrekken, dat goed zichtbaar zijn daar absoluut onderdeel van is.


Klinkt dit voor jou herkenbaar? Dan is dit traject perfect voor jou.


Ow en dan vergeet ik nog iets belangrijkst: jij houdt van directe en eerlijke communicatie. Mooi! Want ik ben heerlijk direct en eerlijk en daarmee geen blad voor mijn mond. Ik zeg graag wat ik denk en voel. Want met mijn grafische visuele oog die ik vanuit mijn hooggevoelige intuïtie heb ontwikkeld kan ik intunen op jouw bedrijfskansen!IS DIT TRAJECT WAT VOOR MIJ?

Weet één ding...
Ik snap dat je het allemaal spannend vind om uit je comfortzone te stappen of te investeren in een traject.

Maar weet in ieder geval dat je absoluut:

 • GEEN ster te zijn in Social Media, Content Creatie, Online Marketing of Branding. Ik leer het je!
 • GEEN e-maillijst te hebben of je weggever al klaar te hebben. Het maken van een geschikte weggever en het opbouwen van jouw e-maillijst kan zomaar een onderdeel zijn van het traject.  
 • GEEN technische kennis te hebben! Ik neem je stap voor stap mee in dit groeiproces!


Wanneer is het traject iets voor jou?

 • Als je klaar bent om online te knallen voor méér zichtbaarheid, zodat men JOU weet te vinden in plaats van andersom;
 • Als je meer strategisch aan de slag wilt gaan, zodat je een bedrijf hebt staan die je klanten en omzet oplevert;
 • Als jij intensieve begeleiding wilt, zodat je de leerstof beter onthoudt én meteen direct implementeert (-- zo hou je de motivatie hoog!)
 • Als je van een praktische aanpak houdt en super blij wordt van handige systemen, werkboeken, formules, checklists en templates;
 • Als jij accountable en aan de hand meegenomen wilt worden, zodat je in beweging blijft én stappen vooruit zet.Kan jij een schop onder je kont en hulp bij het volgende gebruiken? gebruiken bij het volgende?
Finetunen van je online positionering. Doelgroep helder krijgen. Inzetten van Social Media en creëren van content die mensen raakt? Heb je angsten en overtuigende belemmeringen waarmee je niet zichtbaar durft te zijn? Denk je dat je niet creatief genoeg bent om consistent je visuele uitingen te tonen? Laat staat iets met marketing en dat online technische geneuzel? Mis je creativiteit, kennis en ervaring op bovenstaande vlakken?


Geeft niks! Dan is dit 3 maanden 1:1 Level-Up Coaching Traject absoluut iets voor jou!

Twijfel je?

KAN IK OOK IN TERMIJNEN BETALEN?

Ja dat is mogelijk. Je kan er voor kiezen om het bedrag in één keer te betalen of in twee termijnen.


KRIJG IK OOK HULP VAN JOU, MARIS?

Ja absoluut! Het 3 maanden Level-Up Coaching Traject is juist een 1:1 persoonlijk traject. Helemaal op jouw tempo, volledig op maat met één op één aandacht voor jou en je bedrijf. En dat gericht op jouw bedrijfsdoelen en groeiwensen!

IK WIL GRAAG MEEDOEN, WANNEER KAN IK MIJ INSCHRIJVEN?

Je kan je op elk gewenst moment inschrijven om samen aan de slag te gaan.


Per kwartaal heb ik beperkt aantal plekken. Dit omdat ik 1:1 persoonlijke begeleiding geef tijdens dit traject. VOL = VOL.


Heb je vragen? Je kan mij altijd mailen: mariska@topgemerkt.nlWil je weten of het Level-Up traject iets voor jou is? 


Plan geheel gratis en vrijblijvend je kennismakingsgesprek in. Zo bespreken we of het traject geschikt is voor jou en of ik je hierbij kan helpen. 


Liever bellen? Laat via onderstaande button je telefoonnummer achter, dan bel ik je terug.


©2019-2021 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer

>