fbpx

Méér volgers én klanten met een
keigoede Instagram Biografie!

Doe mee met de gratis 3-daagse online live Instagram training. Ontdek hoe je via een magische formule een keigoede Instagram biografie schrijft, zodat je met gemak nieuwe volgers, meer bereik én klanten weet aan te trekken.


We starten: dinsdag 1 t/m donderdag 3 september 2020. 

Ben jij al een tijdje een grote fan van 

Instagram, maar..

Vind je het lastig om je Instagram biografie 

zó te schrijven die daadwerkelijk mensen bereikt? 

Je bent al actief op Instagram. Alleen heb je het gevoel dat je er nog niet alles uithaalt. Dat de volgers maar weg blijven. Je geen reacties krijgt en niet snapt waarom Instagram je geen klanten oplevert?


Je hebt je Instagram biografie ingevuld, maar die mag wel wat duidelijker én professioneler. Zodat je in één oogopslag jouw nieuwe Instagram volgers duidelijk kan maken wat jij voor ze kan betekenen.  


Je hebt volgers maar het zouden er toch best meer mogen zijn --super voor je Social Proof status, niet waar? Alleen, het vinden van de juiste woorden om een geschikte Instagram Biografie te vullen, lijkt haast een onmogelijke opgave.


Het probleem is:  je mist een duidelijke Instagram Biografie aanpak en je zet er maar 'wat' neer. Waardoor je op dit moment potentiële volgers en klanten misloopt. 

Hoe zou het voor je zijn...


Als je een Instagram Biografie zou hebben die..

 • jouw potentiële bezoeker ervan weet te overtuigen om je te volgen. Geef je bezoeker een duidelijke reden óm je te volgen. Jij volgt toch ook niet zomaar iedereen?

 • je helpt om op een krachtige manier de juiste mensen weet aan te trekken. Je spreekt je doelgroep aan en op deze manier kunnen ze zich makkelijk in jou herkennen. Wat zorgt voor vertrouwen -- dat uiteindelijk verkopen oplevert.

 • jouw potentiële bezoeker een duidelijk beeld geeft wat jij voor diegene kan betekenen. Zodat ze zeggen 'yes, daar wil ik meer van weten!' en in de toekomst zelf je potentiële klant kan worden.

Zo dus!
Je hebt maar 3-5 seconden om je potentiële bezoeker
 ervan te overtuigen dat ze zeggen 'JA daar wil ik meer van weten!'


Wist je dat door het optimaliseren van je Instagram Biografie je 3 keer zo hard kan groeien in het aantal volgers?


Je allereerste indruk... 


Je Instagram bio is jouw allereerste indruk die je achterlaat bij elke nieuwe bezoeker van je feed. Het is een kwestie van het maken of kraken.

You never get a second change for a first impression!


Jij bepaalt wie je naar je feed wilt trekken en wie niet. Daarom dien je heel selectief te  zijn over wie je aanspreekt. Als iemand je profiel bekijkt, wil je dat ze stoppen en denken "Ze lijkt me best cool, daar wil ik meer van weten!" en op die volgknop drukken.


Zou het niet geweldig zijn als er een magische pil was die het schrijven van je bio gemakkelijker kon maken? Maar helaas, die bestaat niet!


Het schrijven van een bio lijkt moeilijk, maar hoeft het helemaal niet te zijn. Er bestaat wél een magische formule die ik graag met je wil delen!


Dus laat me er je bij helpen.

Ben jij klaar om op Instagram te groeien en je nieuwe bezoekers de gelegenheid te geven je beter te leren kennen? Zodat je werkt aan het opbouwen van die vertrouwensband?


Zei je JA?

Je Bent Van Harte Uitgenodigd om Deel te Nemen
aan de 3-daagse GRATIS Live Instagram Training:

“Méér volgers en klanten met een keigoede Instagram Biografie!”

We starten: dinsdag 1 t/m donderdag 3 september 2020
Wat is je resultaat na deze Online LIVE Instagram Training?


 • Heb je door middel van de magische formule een Instagram Biografie staan die bij jou en je bedrijf past. Nog belangrijker: waar je zelf óók blij van wordt!
 • Heb je een onderscheidende Instagram Bio staan die van het scherm afspat! Die duidelijk uitstraalt waar je voor staat en waarmee je de juiste doelgroep weet aan te trekken.
 • Weet je wat je moet toepassen om er voor te zorgen dat je nieuwe potentiële bezoeker je kan vinden via de zoekresultaten.
 • Bouw je aan jouw Instagram fanbase, zodat ze staan te popelen om meer van je te horen. En als eerste in de rij staan als je weer een nieuwe post hebt klaarstaan!
 • Door jouw aantrekkelijke Instagram Biografie weet jij jouw nieuwe bezoekers om te toveren tot trouwe nieuwe volgers en klanten!
 • Heb jij een killer van een Call to Action staan, waarmee jij jouw nieuwe of bestaande bezoeker in actie laat komen om juist met jóu zaken te doen.

Inhoud training

WANNEER?

Het is een 3-daagse online LIVE training en zal plaatsvinden van dinsdag 1 t/m donderdag 3 september 2020.

LIVE MASTERCLASSES

Elke dag geef ik een live masterclass van 09.30 tot 10.15 uur per Zoom. Er is ook tijd voor vragen en feedback.

OPNAMES SESSIES

Er worden opnames van de sessies gemaakt. Ook al kan je niet aanwezig zijn, krijg je toegang tot de opnames.

EXTRA BONUS


De training is zeer praktisch! Na afloop van de training heb jij natuurlijk JOUW KEIGOEDE INSTAGRAM BIOGRAFIE staan! Als extra bonus geef ik je de mogelijkheid om één keer je Instagram Biografie naar mij op te sturen voor persoonlijke feedback.


Hoe gaat het te werk en wat kan je verwachten?


 • Zodra je jezelf hebt ingeschreven, ontvang je meteen een e-mail als deelnamebevestiging. 
 • Check ook je spambox als je geen e-mail hebt ontvangen!
 • Ik stuur je voordat de training van start gaat meer praktische informatie.
 • Daarnaast krijgt je elke dag een e-mail met de reminder voor de Zoom-link.


Even een paar voorbeelden...

Zo kan jouw Instagram Biografie er ook uit komen te zien!


Instagram biografie voorbeeld van Clasina la Vergé van Time4More VA _ TopGemerkt
Instagram biografie voorbeeld van Ingrid Ser van Ings Bizz _ TopGemerkt
Instagram biografie voorbeeld van Yvonne Verhulsdonk Fotografie _ TopGemerkt

Deze training is geheel gratis. 


Doe ook mee voor het te laat is! We starten 1 september 2020.

34
Days
10
Hours
49
Minutes
07
Seconds
Mariska Huijnen TopGemerkt

Hi, ik ben Mariska! Marketing
& Social Branding Expert

Dagelijks ben ik te vinden op de Socials én zeker op Instagram. Waar mijn grote liefde voor creatieve, visuele en grafische interesses samenkomen.


Met mijn kijk op creatieve visuele uitingen heb ik een grafisch oog ontwikkeld. Zo krijg ik intuïtief beelden en woorden door, waarmee ik intune op jouw bedrijfskansen.


De afgelopen periode heb ik vele vrouwelijke ondernemers mogen helpen om hun zichtbaarheid op Social Media te vergroten. Ik help je met het opzetten van een Visuele Social Media Branding en Marketing strategie. Waarmee je een e-maillijst weet op te bouwen die nieuwe klanten oplevert.


Ik neem je graag mee in de wereld van zichtbaar zijn. Ik vertel je niet wat je MOET doen. Ik vertel je wat je zou MOGEN doen om vanuit zelfvertrouwen, je eigen kracht en talent te ondernemen. 


Niks is te gek!


Zolang je puur jezelf bent én vooral in jezelf gelooft. Het enige wat jij mag doen is op jezelf vertrouwen. Zodat je vanuit vrijheid en plezier meer online impact kan gaan maken.


Let's review this

Blije ondernemers over vorige Instagram trainingen/challenges:

Yes, gelukt en gefeliciteerd_TopGemerkt

Gaby Schell

Net een training gedaan, "jouw instagram businessproof". Duidelijke, no nonsense uitleg, tikje humor, niet te veel tekst (haak ik af), straight forward info: ik ben fan!


- Gaby Schell

Marian Janssen van Samenbrengen - referentie _ TopGemerkt

Marian Janssen

Ik vond je Challenge heel erg stimulerend. Het heeft me de aarzeling om iets te posten doen vergeten. Je hebt het "gewoon doen" in me aangewakkerd. Je opbouw is ook heel helder van structuur en de opdrachten behapbaar per dag! Je enthousiasme is aanstekelijk! Dank je wel!


- Marian Janssen

Veranderspecialist / Samenbrengen

Yvonne Verhulsdonk van Yvonne Verhulsdonk Fotografie - referentie _ TopGemerkt

Yvonne Verhulstdonk

Supersnel en professioneel feedback gekregen op mijn Instagram account en TOP tips gekregen van Mariska Huijnen! Het was een feestje om aan deze challenge mee te doen! Heldere uitleg, leuke korte video’s en uitdagende opdrachten. Ik zou zo weer meedoen!


- Yvonne Verhulstdonk

Yvonne Verhulstdonk Fotografie

Klinkt leuk Maris, ik heb nog wel een paar vragen...WANNEER IS DE INSTAGRAM TRAINING EN WAT KAN IK VERWACHTEN?

Deze training geef ik van dinsdag 1 t/m donderdag 3 september 2020. 


Elke dag geef ik een live masterclass van 09.30 tot 10.15 uur per Zoom. Er is ook elke dag tijd voor vragen en feedback.


IK BEN NIET GOED MET INSTSGRAM, IS DEZE TRAINING DAN OOK TE VOLGEN?

Natuurlijk! Ik neem je elke dag stap voor stap mee. We hebben 3 dagen om een keigoede Instagram Biografie voor je op te zetten die helemaal bij je past! De training is zeer praktisch én concreet. Niet lullen maar DOEN!


Daarnaast ben ik bij de live masterclasses persoonlijk aanwezig en is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen.

WAT IS DE INVESTERING VAN DEZE TRAINING?

Helemaal niks, de online Instagram Training geef ik volledig gratis. 

IK HEB AL ZO WEINIG TIJD, KAN IK DEZE TRAINING DAN OOK VOLGEN?

Natuurlijk besef ik als geen ander dat je al weinig uren in een dag hebt zitten als ondernemer. Hiermee probeer ik de sessies en opdrachten zo kort en bondig te houden waardoor je met minimale inspanningen toch gezellig mee kan doen.

WAT GA IK LEREN TIJDENS DE TRAINING?

Tijdens de 3 daagse gratis online live training ontdek je hoe je via een magische formule een keigoede Instagram biografie schrijft, zodat je met gemak nieuwe volgers, meer bereik én klanten weet aan te trekken.


Zodat dit je echt helpt om meer groei te realiseren voor jouw bedrijf. Want nu heb jij een keigoede Instagram Biografie staan die van het scherm afspat en je nieuwe bezoekers laat omtoveren tot trouwe volgers en klanten!Zou het niet geweldig zijn als jij...

...aan het einde van de online training een keigoede Instagram biografie hebt staan die ready

is om nieuwe bezoekers om te toveren tot trouwe volgers én toekomstige klanten?

© 2019-2020 - TopGemerkt

>