fbpx

Méér klanten met een onweerstaanbare Social Media Branding!

Zonder dat je enige kennis van Social Media Marketing of Branding hebt!

Hét complete on-, en offline groepsprogramma waar je in 3 maanden ontdekt hoe je een onweerstaanbare Social Media Branding opzet. Zodat je eenvoudig nieuwe klanten aantrekt voor meer inkomsten, meer vrijheid en meer financiële rust.
Wil jij..

Met plezier ondernemen voor meer vrijheid, energie en financiële rust?


Ben je al een tijdje bezig, maar loopt het nog niet zoals je voor ogen had bij de start van je bedrijf? Gelukkig heb je wel klanten, toch zouden het er best meer mogen zijn.


Een duidelijk structuur en een aanpak ontbreekt in je bedrijf. Je branding is oké, maar zou nog een stuk professioneler mogen. Je bent regelmatig op Social Media en post genoeg waardevolle content echter, zonder plan.


Eigenlijk doe je maar 'wat'.


En diep van binnen voel je dat er meer inzit. Je weet eigenlijk ook dat als je er meer tijd aan zou besteden je meer klanten aantrekt.


Het probleem is: je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Stel je voor...


Hoe zou het voor je zijn als je:

 • meer vrijheid, energie en financiële rust hebt;
 • een onweerstaanbare branding hebt waar niemand meer omheen kan;
 • vol zelfvertrouwen durft te publiceren, omdat je staat voor wie je bent en wat je doet;
 • waarde levert voor je doelgroep en hiermee automatisch een fanbase opbouwt;
 • verdubbeling van je email bestand, zodat je meer verkoopt.  
Mariska Huijnen TopGemerk (3)

Hi, ik ben Mariska! Marketing
& Social Branding Expert

Dagelijks ben ik te vinden op de Socials én zeker op Instagram. Waar mijn grote liefde voor creatieve, visuele en grafische interesses samenkomen. Dat ‘laten zien’, was vroeger wel anders. Ik voelde me absoluut niet gezien en gehoord. Toen was ik liever onzichtbaar!


De start van mijn bedrijf heeft mij enorm geholpen met mijn zichtbaarheid struggles. Mijn eerste Facebook Live of video, vond ik ook echt doodeng! Zo heb ik tijd en energie gestoken in diverse trainingen met betrekking tot het ondernemerschap, Social Media, Branding, Content Marketing en het opzetten van mijn eigen marketingfunnel systeem.


Door uit je comfortzone te stappen, wordt het vanzelf leuker, makkelijker en groeit je zelfvertrouwen. Ik ga je hierbij helpen! Met mijn kijk op creatieve visuele uitingen heb ik een grafisch oog ontwikkeld. Zo krijg ik intuïtief beelden en woorden door, waarmee ik intune op jouw bedrijfskansen.


De afgelopen periode heb ik vele vrouwelijke ondernemers mogen helpen om hun zichtbaarheid op Social Media te vergroten. Ik help je met het opzetten van een Social Media Branding en Marketing strategie. Waarmee je een e-maillijst weet op te bouwen die nieuwe klanten oplevert.


Ik neem je graag mee in de wereld van zichtbaar zijn. Ik vertel je niet wat je MOET doen. Ik vertel je wat je zou MOGEN doen om vanuit zelfvertrouwen, je eigen kracht en talent te ondernemen. 


Niks is te gek!

Zolang je puur jezelf bent én vooral in jezelf gelooft. Het enige wat jij mag doen is op jezelf vertrouwen. Zodat je vanuit vrijheid en plezier meer online impact kan gaan maken.


Inhoud Programma

Dit krijg je als je je aanmeldt..

Hét programma voor de leergierige 
ondernemer die snel stappen wil maken.

In 3 maanden tijd ontdek je hoe je een onweerstaanbare Social Media Branding wegzet, die moeiteloos klanten weet aan te trekken. Zodat je vanuit vrijheid en plezier meer online impact kan gaan maken.

Dit ga je ontdekken...

Je online positie
in kaart brengen

Om succesvol te worden met je bedrijf is het belangrijk dat je helder hebt wat je verhaal is, waar je voor staat en wat je wilt uitstralen. Zo krijg je vertrouwen en creëer je geloofwaardigheid en alleen dan gaat je ideale klant voor je kiezen.

De schatkisten
van Instagram

Na dit programma kent Instagram geen geheimen meer voor jou. Je hebt meer volgers, een groter bereik en een strategie om klanten voor je te winnen.

Kick-ass
content

Je leert hoe je content creërt die daadwerkelijk mensen bereikt, verrast, inspireert en aanzet tot actie. We maken een content planner via een geweldige en praktische formule, zodat het jou geen contentstress meer oplevert.

Succes met woorden (copywriting)

Je leert via tekstformules, schrijftemplates en stappenplannen om TOPteksten te schrijven. Zodat je jouw bestaande teksten weet te transformeren naar vlotte en positieve teksten voor méér likes, méér verkopen en méér inschrijvingen op je mailinglijst.Verzorgd door Susan Wind zij is copywriting coach bij Eelco de Boer en heeft al honderden ondernemers geholpen met het schrijven van pakkende teksten.

Een woestaantrekkelijke Social Media Branding

We maken jouw geweldige Social Media post en je leert hoe je deze super makkelijk in Canva maakt. Zodat je weet hoe je deze in je eigen Look & Feel wegzet voor een super professionele uitstraling. Wat zorg dat dat ze stoppen met scrollen om je post te bekijken. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website dezelfde Look & Feel uitstraalt als je Social Media.

Je expertstatus

claimen

Bloggen is een van de manieren om je expert status te krijgen in jouw vakgebied. Maar ook om jouw lezer om te toveren tot nieuwe leads op je e-maillijst. Alleen, hoe schrijf je een goede blog? Ik leg het je uit! Je krijgt templates en checklists om je aantrekkelijke blogs te schrijven voor je lezers.

Zichtbaar met je videoboodschap

We gaan aan de slag met het maken van interessante video’s. Die je meteen kan inzetten op je website, Social Media, Stories of als videoboodschap. Waarbij jij zorgt voor een persoonlijke benadering en visueel contact. Zodat jouw doelgroep je beter leert kennen en eerder zaken met jou wilt doen.

Jouw strategisch productaanbod

We maken jouw product aanbod inzichtelijk via een strategisch marketingplan. Waarmee je je lezer of volgers opwarmt via de bekende Know-Like-Trust fases. Je hebt je Online Marketing Strategie klaarstaan waarmee je helder hebt hoe je jouw content, Social Media Marketing & Branding strategie beter op elkaar laat aansluiten. Waarmee je meer klanten en omzet binnenhaalt.

Een onweerstaanbare weggever

We maken een onweerstaanbare weggever voor je. Ik geef je handige hand-outs waarmee je meteen je opvolg e-mails schrijft na je weggever. Waarbij je jouw potentiële klant moeiteloos weet te overtuigen om met jouw zaken te doen. Daarnaast geef ik je een technische rondleiding door een e-mailautomation software waarmee we jouw e-maillijst laten groeien en hieruit direct meer omzet weten te generen.


Doe ook mee voor het te laat is!
(NIEUWE DATUM VOLGT SNEL)

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Nog even alles op een rijtje dit is wat je krijgt:

Samengevat..

 • Online/offline leer- en implementeermomenten in groepsverband.
 • 3x | Interactieve groepstraining van 2 uur (online/Zoom)
 • 3x | Academy implementatie dag van 10-16 uur (offline/locatie)
 • 3x | Het TopgeWerkt Café [Q&A] van 1 uur (online/Zoom)
 • Offline groepen max. 6-8 personen inclusief persoonlijke begeleiding.
 • TopGemerkt Besloten VIP Community – voor al je vragen, feedback en support.
 • Interessante masterclasses – waarbij ik word geholpen door vakexperts. De masterclasses gaan over de thema’s die aansluiten bij het programma.
 • Tijdelijk: 3x 1-op-1 coachingssessies van 30 minuten per Zoom
 • Bonussen!

Stel je voor...


Hoe geweldig zou het zijn:

 • als jouw agenda vol staat met toffe coach afspraken;
 • dat je inbox ontploft met meldingen van nieuwe bestellingen;
 • dat je telefoon hét bekende €-geluidje maakt als er een deelnemer zich heeft aangemeld voor je training of workshop? 

Zo dus!

EXTRA BonusSEN

Online training: 
52 praktische TOPTIPS voor dé perfecte Social Media Branding die klanten oplevert! (t.w.v. €97)


Je ontvangt elke week een unieke TOPTIP waarmee je zonder extra kosten direct je zichtbaarheid vergroot. Wat zorgt voor meer Social Media bereik, meer volgers en het aantrekken van de juiste klanten.


Het zijn tips waarvan je elke keer van je stoel valt en denkt ‘oh ja’ wat stom dat ik hier niet zelf over heb nagedacht.


De tips zijn makkelijk toepasbaar met een resultaat dat impact van verschil maakt.

Online training: 
(T)opgemerkt op Social Media voor extra zichtbaarheid (t.w.v. €67)


Je leert om Social Media strategisch en doelbewuster in te zetten om er meer klanten uit te halen. Hoe je een aantrekkelijke Instagram Biografie schrijft, zodat men je gaat volgen. 


Daarnaast hoe je hét recept toepast die je content op verschillende manieren online doet exploderen voor méér bereik, méér volgers en méér likes. 


Als bonus geef ik je een eenvoudige stappenplan om vandaag nog te starten met jouw 1-minuut video voor meer Social Media bereik!        


Tijd om te beslissen!

“The 3 C's of life: Choices, Chances, Changes. You must make a Choice to take a Chance or your business will never Change.”

EENMALIG

777,-

excl. btw

IN 3 TERMIJNEN

279,- 

excl. btw


Doe ook mee voor het te laat is!

(NIEUWE DATUM VOLGT SNEL)

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Let's review this

Blije ondernemers

Ingrid Ser van Ings Bizz - referentie _ TopGemerkt

Ingrid Seraarens

Ing's Bizz

Topmeid! Gedreven, enthousiast, professioneel to the point en geen blad voor haar mond. Ze kan er als geen ander voor zorgen dat jijzelf in actie komt en geeft advies waar je iets aan hebt! Door Mariska's enthousiasme en know-how, liefde voor haar vak, haar manier van trainen, de feedback die ze geeft en die ze nog iedere dag geeft, het feit dat je altijd bij haar terecht kan, is goud waard. Ik kan haar aan trainingen en seminars aan iedere ondernemer aanraden. TOP. Ik pluk nog steeds iedere dag de vruchten van jouw Mastermind!


- Ingrid Seraarens - Ing's Bizz

Sylvia Klink van Sylvia Klink VA - referentie _ TopGemerkt

Silvia Klink

VA Silvia Klink

Mariska Huijnen heb ik leren kennen via een van de Instagram challenges die ze gaf en wat is het een enthousiaste, energieke en deskundige onderneemster! Tijdens het trainingsweekend van "jouw merk naar de top" en ook tijdens het vervolg, heeft zij geweldig veel dingen geleerd en kan ik deze ook direct in de praktijk brengen. Ze denkt heel erg mee, verplaatst zich moeiteloos in jouw situatie en onderneming en brengt veel ideeën aan. Dit heeft mij echt geholpen om mijn business meer neer te zetten en mij ook meer zichtbaar te maken op Social Media. Ze laat jouw merk echt spreken en je bedrijf groeien!


- Silvia Klink - VA Silvia Klink

Yvonne Verhulsdonk van Yvonne Verhulsdonk Fotografie - referentie _ TopGemerkt

Yvonne Verhulstdonk

Fotografie

Voordat ik bij TopGemerkt van Mariska de training marketing had gevolgd was marketing via Social Media een raadsel voor mij. Samen met een paar collega-ondernemers heb ik de weekendtraining Social Selling gedaan. Gezellig én heel doeltreffend! Heel veel geleerd over contentplanning en marketingtools. Wat een energie en toewijding heeft Mariska! Nu heb ik mijn gratis e-book uitgebracht en ben gestart met e-mailmarketing. Superblij mee! Dus als jij iets wil leren over Social Media en marketing, dan is Mariska de juiste keuze!


- Yvonne Verhulstdonk

Yvonne Verhulstdonk Fotografie

Klinkt geweldig Maris, ik heb nog wel een paar vragen...


Nog vragen of vind je de investering spannend? Dat begrijp ik! Hieronder heb ik veel gestelde vragen beantwoord. Hopelijk helpt dit bij je keuze.

 Anders even bellen? Zo kunnen we samen kijken of dit programma wat voor jou is. Uiteraard wil ik net zo graag dat de investering het voor jou absoluut waard is.

VOOR WIE IS DIT GROEPSPROGRAMMA?

Voor jou als ambitieuze en leergierige ondernemer die graag (meer) online impact maakt voor méér klanten, méér inkomsten en méér vrijheid.


Als jij klaar bent om je angsten of overtuigingen over zichtbaar zijn overboord wil gooien. Dat je next level wilt gaan en bereid bent om uit je comfortzone te stappen. Voor jou die begrijpt dat goed zichtbaar zijn nieuwe klanten oplevert. Die richtlijnen en een schop onder de kont nodig heeft om dit te realiseren.

WAT HOUDT HET GROEPSPROGRAMMA PRECIES IN?

Elke maand staat een hoofdthema centraal. Zo werken we stap voor stap, op meerdere vlakken en via on-, en offline leermomenten aan het vergroten van jouw zichtbaarheid online die nieuwe klanten aantrekt.
 

WAT HOUD HET IN PER MAAND?
1) 1x Interactieve groepstraining van 09:30 - 11:30 uur. (online/Zoom)
2) 1x Academy implementatie dag van 10:00 - 16:00 uur. (offline/locatie)
3) 1x Het TopGeWerkt-Café: laatste vrijdag van de maand van 16:00 - 17:00 uur. (online/Zoom)


*tijden onder voorbehoud


1 -  INTERACTIEVE GROEPSTRAINING - 09:30 - 11:30 uur
Aansluitend voor de Academy implementatie dag, krijg je over het maandthema een online interactieve groepstraining per Zoom van 2 uur.2 -  ACADEMY IMPLEMENTATIE DAG - 10:00 - 16:00 uur
De Academy implementatie dag is een vertrouwde plek waar je samen met andere ambitieuze ondernemers live bij elkaar komt. De Academy implementatie dag is één keer per maand van 10-16 uur. Het is dé plek waarbij je leert, direct on spot implementeert en groei realiseert voor je bedrijf! Samen brainstormen, elkaar motiveren en stimuleren. Vooral NIET met je vragen of stuggles blijven zitten.


Op de live dag starten we met een aanvullende masterclass over het desbetreffende thema. Tijdens de TopGemerkt-implementatie heb je tijd om aan dat maandthema te werken. De invulling is helemaal aan jou. Je hebt direct de mogelijkheid om al je vragen aan mij of de andere gemotiveerde ondernemers te stellen. Zorg zo voor optimale groei voor je bedrijf, zodat je jouw zichtbaarheid voor jouw onweerstaanbaar merk aanzienlijk kan vergroten!3 – HET TOPGEWERKT CAFÉ - 16:00 - 17:00 uur (laatste vrijdag v.d. maand)
Het TopGeWerkt Café is elke laatste vrijdag van de maand om deze gezellig af te sluiten. Geheel online per Zoom en daarmee een fijne informele setting. We blikken terug op de doelen van de maand. Dit om te zien waar je nu staat en hoe we je verder kunnen helpen. Ook werpen we onze blikken op de nieuwe maand. Stel al je vragen die je hebt. Zie het als een vrijdagmiddag borrel van 16-17 uur, maar dan online! Een live Q&A met je eigen drankje in je hand.SUPER INTERESSANT MARIS, MAAR DE PRIJS IS SPANNEND. IS HET MIJN INVESTERING WAARD?

Ik snap je! Zichtbaar zijn kent meerdere vlakken. Daarom wil ik je op meerdere vlakken begeleiden waar persoonlijke aandacht voorop staat. Jij mag gezien en gehoord worden, zodat jij kan groeien met je bedrijf en echt meer vrijheid kan ervaren. Uiteraard wil ik je alleen iets verkopen waar je ook echt wat aan hebt gehad. Jouw succes is mijn succes!

KAN IK OOK IN TERMIJNEN BETALEN?

Ja dat is mogelijk. Je kan er voor kiezen om het bedrag van €777,- in één keer te betalen. Of je kiest ervoor om in drie termijnen te betalen van €279,- per maand. Klik op één van de buttons (of hier) dat je mee wilt doen. Daar kan je een keuze maken tussen de twee betaalopties. De eerste termijn betaal je direct, daarna vóór elke nieuwe maand de overige twee termijnen.

KRIJG IK OOK HULP VAN JOU, MARIS?

Yes, ik ben tijdens de online en offline momenten aanwezig voor de persoonlijke aandacht. Daarnaast ben ik actief in de besloten VIP Community om vragen te beantwoorden. De community is erg tof zodat je onderling ook met elkaar kan sparren, meedenken en brainstormen. Je staat er dus niet alleen voor!

IS DIT PROGRAMMA WAT VOOR MIJ?

Weet één ding...
Ik snap dat je het allemaal spannend vind om uit je comfortzone te stappen of te investeren in een programma. Om deel te nemen hoef je absoluut:

 • GEEN ster te zijn in Social Media, Content Creatie, Online Marketing of Branding. Ik leer het je!
 • GEEN e-maillijst te hebben of je weggever al klaar te hebben. Het maken van een geschikte weggever en het opbouwen van jouw e-maillijst is een onderdeel van het programma. 
 • GEEN technische kennis te hebben! Ik neem je stap voor stap mee in dit groeiproces!


Wanneer is het programma iets voor jou?

 • Als je klaar bent om online te knallen voor méér zichtbaarheid, zodat men JOU weet te vinden in plaats van andersom;
 • Als je meer strategisch aan de slag wilt gaan, zodat je een bedrijf hebt staan die je klanten en omzet oplevert;
 • Als jij intensieve begeleiding wilt, zodat je de leerstof beter onthoudt én meteen direct implementeert (-- zo hou je de motivatie hoog!)
 • Als je van een praktische aanpak houdt en super blij wordt van handige systemen, werkboeken, formules, checklists en templates;
 • Als jij accountable en aan de hand meegenomen wilt worden, zodat je in beweging blijft én stappen vooruit zet.Kan jij een schop onder je kont en hulp bij het volgende gebruiken? gebruiken bij het volgende?
Finetunen van je online positionering. Doelgroep helder krijgen. Inzetten van Social Media en creëren van content die mensen raakt? Heb je angsten en overtuigende belemmeringen waarmee je niet zichtbaar durft te zijn? Denk je dat je niet creatief genoeg bent om consistent je visuele uitingen te tonen? Laat staat iets met marketing en dat online technische geneuzel? Mis je creativiteit, kennis en ervaring op bovenstaande vlakken?


Geeft niks! Dan is dit programma absoluut nuttig voor jou! De meeste ondernemers zijn hier nog zoekende hierin. Bij het programma help ik je met deze stappen en om meer helderheid en duidelijkheid te scheppen. Voor jezelf én naar je doelgroep toe. Uiteraard denk ik graag met je mee!

Twijfel je?

HOE GROOT ZIJN DE ONLINE EN OFFLINE GROEPEN?

Voor de groepsmasterclass geldt er geen maximum aantal deelnemers. Dit omdat het online per Zoom zal plaatsvinden. Als de groep(en) te groot worden, zal ik een tweede tijd organiseren waarop ik de interactieve groepstraining zal aanbieden. Dit zal dan gecommuniceerd worden. 


Voor de Academy Implementatie Dag (offline groepen) zullen de groepen maximum bestaan uit 6-8 personen. VOL=VOL. Als de groep(en) te groot worden, zal ik een nieuwe groep starten. Dit gaat alleen door bij genoeg deelnemers. De live dag zal plaatsvinden te Pijnacker, Zuid Holland.


Voor Het TopGeWerkt Café geldt er ook geen maximum aantal deelnemers. Dit omdat het online per Zoom zal plaatsvinden. Het TopGeWerkt Café is elke laatste vrijdag van de maand van 16-17 uur.


MARIS, WAT ALS IK OFFLINE EEN KEER NIET AANWEZIG KAN ZIJN?

De online sessies worden opgenomen. Daarmee op een online plek neergezet waar je bij kan. Zodat je de lesstof altijd kan terug kijken. Kan je een keer niet aanwezig zijn tijdens een live implementeer dag? Geen probleem. Je mag maximaal 1x schuiven tijdens de duur van het groepsprogramma.
Dit betekent dat als je op jouw offline dag niet kunt, je deze kan inhalen. Dit kan verschoven worden, indien er extra offline groepen zijn, naar een andere dag in die maand. Anders pas een paar maanden later als het maandthema weer zal plaatsvinden.  

IK WIL GRAAG MEEDOEN, MAAR IK KAN NIET AANKOMENDE JULI STARTEN?

Geeft niks! Meld je dan alsnog aan tegen de prijs die je nu ziet (of actieprijs). In september/oktober 2020 start ik een tweede editie. (Meer informatie volgt hierover snel) Ik durf niet met 100% garantie te zeggen dat de prijs voor de tweede editie hetzelfde zal zijn als nu. 


Vergeet dan niet aan te geven in de notitie van je aanmelding dat je graag in september wilt deelnemen.


Heb je vragen? Je kan mij altijd mailen: mariska@topgemerkt.nl


Ik ben Mariska Huijnen -

Marketing & Social Branding Expert. 

Ben jij klaar om met plezier te ondernemen en je droombedrijf te realiseren? Dan zit je op de juiste plek!

© 2019-2020 - TopGemerkt

>