fbpx

Maak kans op een GRATIS strategiesessie 
van 45 minuten (t.w.v. €147)

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een gratis strategiesessie van 45 minuten!

Het is mijn missie om ondernemers te helpen hoe ze op een leuke manier groeien in zichtbaarheid. Zonder dat het ingewikkeld of geforceerd voelt. Zodat je (t)opgemerkt en magnetisch wordt voor klanten waar je blij van wordt én energie van krijgt. Daarom deze gratis strategiesessie!

Loop jij op dit moment vast in je bedrijf? Vind je het fijn om met iemand te sparren? Zodat je weer die boost krijgt om door te pakken? Maak dan kans op een gratis online strategiesessie.

Elke maand selecteer ik 2 ondernemers waarvan ik voel dat ik je het beste kan verder helpen. Dit doe ik aan het begin van iedere maand. Als je geselecteerd bent, stuur ik je een persoonlijk mailtje om een afspraak te maken.

In deze strategiesessie (45 min) bespreken we waar je op dit moment tegenaan loopt en waar kansen en verbeterpunten voor je liggen. Ik hou van praktisch, dus ik geef je direct een aantal concrete tips om mee aan de slag te gaan. Zodat je na de sessie weer bruist van ideeën, genoeg motivatie en vertrouwen hebt om door te pakken.

Het doel van dit gesprek is om jou verder te helpen naar de volgende stap in je bedrijf, soms komt hier een samenwerking uit als het klikt aan beide kanten. Het kan best zijn dat ik niet de juiste persoon ben om jou verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan.

Om alles uit onze strategiesessie te halen wil ik je vragen om onderstaande vragenlijst in te vullen, zodat ik meer over jou en je bedrijf te weten kom. Daarom vraag ik je om onderstaande vragenlijst zo goed mogelijk in te vullen.

Wie weet tot snel! 


Hieronder kun je de vragenlijst invullen.

Bedankt voor het invullen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Liefs,
- Mariska

©2017-2024 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer |  mariska@topgemerkt.nl

>