fbpx

→ Speciaal voor ambitieuze en gedreven vrouwelijke coaches & kennisondernemers met een groeiambitie.

Eenvoudig meer klanten, zonder te leuren of teveel (vrije)tijd te verliezen!

Laat mij je helpen om doorlopend jouw droomklanten aan te trekken via salesfunnels. Zonder tijd op te offeren voor jezelf of je gezin.


Schrijf je in voor de TopGemerkt Inspiratiemail en ontvang als bedankje mijn e-book "In 7 stappen meer leads & klanten met je salesfunnel" cadeau. In het e-book ontdek je hoe je de juiste klanten aantrekt met een fantastische klantreis en winstgevende salesfunnel. 

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Lees de privacyverklaring. Je schrijft je in voor de TopGemerkt Inspiratiemail en als bedankje krijg je het e-book cadeau. Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven.

Herkenbaar?

Als vrouwelijke coach of kennisondernemer loopt je bedrijf niet slecht. Je onderneemt al zo'n 2 a 3 jaar. Je hebt klanten die tevreden zijn en er komt geld binnen. 


Je bent klaar voor méér. Tijd om te groeien met je bedrijf. Je weet dat het allemaal gewoon véél beter, eenvoudiger en makkelijker kan. In plaatst van continue te leuren om klanten. Het kost je een hoop tijd, energie en je wordt er soms moe-de-loos van.


Je hebt een missie! Meer mensen helpen, die het hard nodig hebben, zonder te veel (vrije)tijd te verliezen. Slimmer werken in plaats van harder! Alleen je vindt het nog lastig om hier handen en voeten aan te geven op een manier die écht bij jou past.


Je wilt niet alleen afhankelijk zijn van uurtje factuurtje. Geen stress om de rekeningen te betalen. Gerust eens een lekkere middag voor jezelf vrij plannen, zonder je schuldig te voelen. Werken met écht de allerleukste (droom)klanten, die met liefde hun portemonnee voor je trekken.


Je bent toe aan een geautomatiseerd systeem dat vóór je werkt en je keer op keer nieuwe leads en klanten oplevert. Een salesfunnel helpt je hierbij. Kwestie van één keer goed opzetten en daarna werkt het (automatisch) vóór je.


In dit e-book ontdek je de 7 stappen om ZELF je eigen salesfunnel op te zetten. Waarmee je een fanbase opbouwt die maar al te graag met JOU wil samenwerken. Je komt makkelijk in contact met je ideale klant. Je werkt aan het opbouwen van een bijzondere persoonlijke relatie, zodat verkopen makkelijker wordt.  


De stappen uit het e-book heb ik zelf toegepast. Binnen no time had ik meer dan 1000 mensen op mijn mailinglijst en maakte ik een vliegende start met mijn bedrijf. Mijn eigen funnel (systeem) levert mij nu doorlopend nieuwe leads en klanten op.


Dat gun ik jou ook, download daarom het e-book!

E-book In 7 stappen meer leads en klanten met je salesfunnel _ MU3 _ TopGemerkt

Download het gratis e-book en ontdek hoe je meer leads & klanten aantrekt met je salesfunnel.

In dit e-book:

  • Hoe je een systeem bouwt dat keer op keer vóór je werkt en je doorlopend nieuwe leads en klanten oplevert;
  • 7 onmisbare stappen voor een succesvolle salesfunnel;
  • Hoe je de leukste klanten aantrekt via je salesfunnel, zonder te spammen.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Lees de privacyverklaring. Je schrijft je in voor de TopGemerkt Inspiratiemail en als bedankje krijg je het e-book cadeau. Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven.

Mariska Huijnen van TopGemerkt (v)

Hi, ik ben Mariska!

Super direct, eerlijk, nuchtere dodo, zéér praktisch, strategische denker, echte funnel freak, HSP-er, intuïtief en hoge dosis energie.


Toen ik in 2017 mijn onderneming startte had ik totaal geen focus, plan of strategie. Ik had zelfs nog 0 mensen op mijn mailinglijst! Laat staan dat ik wist waar ik mijn eerste klanten vandaan moest halen.

Lang heb ik
zelf lopen aanrommelen én zonder resultaat: geen klanten en geen vrijheid.


Ik gaf duizenden euro's uit aan een businesscoach en funnel marketing traject. En het domme was, dat ik mij heb laten overhalen om dit traject te volgen wat eigenlijk totaal niet bij mij paste.


Conclusie: het voelde echt aan als een -one-size-fits-all- formule. De funnel werkte letterlijk voor geen ene meter en leverde mij geen enkele euro's of klanten op. Super frustrerend. Puur ook omdat mijn eigen energie er niet opzat.

Ik begon er ZELF meer in te verdiepen.

Ik creëerde als eerste weggever een e-book, die boven verwachting meer dan 500x gedownload werd. Vrij snel daarna lanceerde ik een 5 daagse Instagram Challenge. Er deden gewoon 120 deelnemers mee. Ik kreeg zoveel toffe reacties en veel nieuwe klanten erbij.

In de tussentijd heb ik nog meer e-books, challenges, masterclasses en online trainingen ontwikkeld. Waarmee ik zowel betaald als organisch veel mensen heb bereikt.
Binnen no time had ik meer dan 1000 mensen op mijn mailinglijst en maakte ik een vliegende start met mijn bedrijf..

En, door het creëren van deze funnel stuur ik wekelijks een e-mail en verkoop ik makkelijker mijn online training en coachtrajecten. Ook als ik weer een masterclass organiseer, hoe ik af en toe maar een mail te sturen of een paar post te wagen op Social Media en hoppa gemiddeld 50 man melden zich direct aan.
Zonder er te veel moeite voor te doen of (te)veel geld te investeren.

Dit is natuurlijk óók mogelijk voor jou...


©2017-2021 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer | mariska@topgemerkt.nl

>