fbpx

Gratis klantreis e-book:

Mijn 7 stappenplan voor een winstgevende klantreis

In dit e-book ontdek je hoe je in 7 stappen een fanbase opbouwt die staat te trappelen om met JOU samen te werken. Het is jouw startpunt als je makkelijker(er) in contact wilt komen met je ideale klant. Zodat je echt werkt aan het opbouwen van die bijzondere persoonlijke relatie met je ideale klant, zodat verkopen een stuk makkelijker wordt.

→ Voor echte aanpakkers en nuchtere vrouwelijke coaches & online ondernemers 
die staan te trappelen om hun bereik te vergroten.


Je hebt een missie in je leven. Je bent rete ambitieus en wilt niets liever dan zoveel mogelijk mensen helpen die het heel hard nodig hebben. Je vindt het alleen nog lastig om hier handen en voeten aan te geven en op een manier die écht bij jou past. Zodat je niet gedrukt wordt in een standaard systeem wat niet bij jou past.


Je bent al wel lekker bezig, maar je wilt nog veel meer mensen bereiken met wat jij te bieden hebt. Hoe zou het voor je zijn als je een methode hebt die staat en waarmee jij je klanten op een eenvoudige manier aantrekt? Wat is jouw klantreis?

In dit e-book:

  • Waarom een klantreis onmisbaar is voor je bedrijf en het schieten met losse flodders niet werkt.
  • Waarom de klant tijd nodig heeft om jouw vertrouwen te winnen en te beseffen dat jij de expert bent.
  • Je klantreis is een tool om jouw kennis te delen met je potentiële klant. Zodat ze echt jouw high vibes voelen en niets anders dan graag met je willen samenwerken.  
  • Als ervaren reisleidster leg ik je stap voor stap uit hoe je een klantreis opzet.
  • Alleen al met dit e-book ben je in staat om zelfstandig je eigen klantreis te fixen.
E-book - Mijn 7 stappenplan voor een winstgevende klantreis - v-TopGemerkt

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot mijn gratis e-book!

Mariska Huijnen van TopGemerkt (v)

Ik was er ziek van...

Hi, mijn naam is Mariska. Als HSP-er omschrijf ik mezelf als een heerlijke intuïtieve, directe, energieke en nuchtere dodo!


Bij de start van mijn onderneming in 2017 startte ik meteen met het opzetten van een klantreis voor mijn bedrijf. Ik bouwde een systeem die mij rust, overzicht, focus en vrijheid kon bieden.


Ik investeerde in een funnel marketing traject en businesscoach. Een traject waarbij ze mij hielpen om mijn funnel vóór mij in te richten, maar ook hoe ik zelf mijn funnel kon opzetten/verder inrichten.


Alleen het voelde aan als een - one size fits all - formule, maar ja niet iedereen past een yogapanty. En het domme was, dat ik mij heb laten overhalen en daardoor een traject aanging wat totaal niet bij mij paste. Ik werd niet gezien en gehoord en de funnel werkte voor geen ene meter. Puur omdat mijn eigen energie er niet opzat.


Door mijn jarenlange ervaring met het werken met salesfunnels ben ik tot de conclusie gekomen dat elk bedrijf een andere klantreis en strategie nodig heeft wat vooral bij jou als ondernemer past.

Ik begon er meer in te verdiepen. Waarbij ik in de tussentijd verschillende e-books, challenges, masterclasses en trainingen heb gecreëerd. Waarmee ik zowel betaald als organisch veel mensen hebt bereikt. Hierdoor heb ik duizenden e-mailadressen op mijn mailinglijst verzameld.


En, door het creëren van deze funnel stuur ik wekelijks een e-mail en verkoop ik mijn online trainingen en coachingstrajecten. Ook als ik weer een masterclass organiseer hoef ik af en toe maar een mail te sturen en hoppa 70 man melden zich direct aan. Zonder er te veel moeite voor te doen of (te)veel geld te investeren.


Om die reden heb ik met mijn kennis een stappenplan bedacht die flexibel aan te passen is op wat bij jouw bedrijf past op een eigen, leuke en haalbare manier. Zodat marketing en al dat creatieve of technische geneuzel (weer) een feestje wordt.


Zodat je met jouw vibe en energie écht de tofste klanten aantrekt, meer omzet genereert én vanuit passie en plezier optimaal geniet van de vrijheid die het ondernemerschap je te bieden heeft.

Liefs Mariska van TopGemerkt

Dus, waar wacht je nog op? Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot mijn gratis e-book!

©2017-2021 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer | mariska@topgemerkt.nl

>