fbpx

Gratis e-book
13 onmisbare ingrediënten voor een BOOMING BUSINESS die de allerleukste klanten aantrektIn dit e-book ontdek je:

  • De 13 onmisbare ingrediënten voor een Booming Business die klanten oplevert
  • Hoe je door Grip op je Marketing meer focus en eenvoud in je bedrijf creëert
  • Hoe je droomklanten aantrekt door energetische en intuïtieve marketing
  • Welke elementen voor enorme vrijheid in je business zorgen
  • Dat je moet stoppen met losse flodder marketing
  • Dat als je meer FUN in je marketing stopt je makkelijker verkoopt
13 onmisbare ingredienten voor een Booming Business die droomklanten oplevert _ ebook mock-up TopGemerkt (2)
Eline Faber - Begeleider van Verandering _ TopGemerkt

Eline Faber

BEGELEIDER vAN VERANDERING

De energie spat er altijd af bij Mariska, ook in haar nieuwe e-boek. Top geschreven en leest heerlijk weg! Ik krijg meteen weer zin om aan de slag te gaan. Dat is wat zij doet: je een liefdevolle schop onder je kont geven, waarin ze je een boost van zelfvertrouwen geeft om het nu (toch echt een keer) te gaan doen. En je merkt dat Mariska weet waar ze over praat. Ze weet waar je tegenaan loopt, omdat ze het zelf ook heeft ervaren. En ze kan zo heerlijk simpel uitleggen hoe het beter kan. Love it!

Alice van der Zalm - Open Up With Alice _ TopGemerkt

Alice van der Zalm

Open Up with alice

Dank je voor je e-book! Deze is niet alleen fijn voor het oog om te bekijken, maar ook echt een eye-opener! De tips in het e-book zijn super praktisch en makkelijk uit te voeren. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn en dat laat jouw e-book mij duidelijk zien. Ik ga in ieder geval als eerste aan de slag met zowel mijn mindset als het hoofdstuk "Hou het simpel" om focus te creëren.

Mariska Huijnen van TopGemerkt (v)

Hi, ik ben Mariska!

Super direct, eerlijk, nuchtere dodo, zéér praktisch, strategische denker, echte funnel freak, HSP-er, intuïtief en hoge dosis energie.

Mijn gezonde dosis obsessie is onderneemsters helpen groeien naar een BOOMING BUSINESS vol met de allerleukste klanten. Dit dankzij structuur, strategie én intuïtieve marketing. Zodat je vrijheid ervaart voor de fun stuff!

Als multipassionate en gevoelige spruit, werd ik niet gelukkig in loondienst. Toen ik in een Burn-out belande, was ik er helemaal klaar mee!

Ik sprong in het diepe en ben eigenlijk gedwongen ondernemer geworden. Freaky spannend! Ik verlangde naar meer rust en vrijheid. Waar ik mijn tijd kon indelen en vooral mijn eigen creativiteit in kwijt kon. Waar ik in loondienst niet altijd de ruimte voor kreeg.

Ik zag veel ambitieuze en intuitieve ondernemers strugglen met hun marketing. 

Hier zag ik mijn uitdaging! Deze ondernemers helpen om Grip op hun Marketing te krijgen, zodat ze vanuit de juiste energie de allerleukste klanten naar zich toetrekken én ook meer (vrije)tijd hebben voor de fun stuff!

Download gratis je 13 onmisbare ingrediënten 

voor een BOOMING BUSINESS vol met de allerleukste klanten!


Vul je gegevens in & ontvang hem direct in je mailbox! Je schrijft je hiermee ook in voor mijn TopGemerkt Inspiratiemail. Uitschrijven kan op ieder gewenst moment.

©2017-2023 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer | mariska@topgemerkt.nl

>