fbpx

DOWNLOAD JE GRATIS E-BOOK!

18 must do's voor meer klantgroei 

Streef je naar meer fun, consistentie en maandelijks (meer) klanten?

Je plaats content; post, stories - ook al vind je dat doodeng, wellicht reels en carrousels. Je probeert van alles, maar het levert je nu zo weinig bereik, nieuwe volgers en laat staan die broodnodige klanten op. Super frustrerend. Tja waar start je om dit aan te pakken?

EBOOK-18-Must-Dos-voor-meer-klantgroei

Hoe zorg je voor een bruisende online uitstraling die echt magnetisch werkt en in één oogopslag jouw visie laat zien?

Hoe BEN je op een leuke, authentieke manier zichtbaar? En deel je content waar jouw volgers écht op zitten te wachten? Zodat je échte verbinding maakt waardoor verkopen een stuk leuker wordt.

De sleutel zit hem in het hebben van een stevige basis fundering van je bedrijf. Zonder stevigheid, zak je continu in drijfzand weg en loop je achter de losse flodders aan. 

Daarom heb ik 18 ingrediënten gebundeld die je nodig hebt voor meer focus in je bedrijf, zodat je vol zelfvertrouwen online schittert en wordt (t)opgemerkt door meer leuke klanten.

De energie spat er altijd af bij Mariska, ook in haar nieuwe e-boek. Top geschreven en leest heerlijk weg! Ik krijg meteen weer zin om aan de slag te gaan. Dat is wat zij doet: je een liefdevolle schop onder je kont geven, waarin ze je een boost van zelfvertrouwen geeft om het nu (toch echt een keer) te gaan doen. En je merkt dat Mariska weet waar ze over praat. Ze weet waar je tegenaan loopt, omdat ze het zelf ook heeft ervaren. En ze kan zo heerlijk simpel uitleggen hoe het beter kan. Love it!

Eline Faber

BEGELEIDER vAN VERANDERING

Eline Faber - Begeleider van Verandering _ TopGemerkt

Dank je voor je e-book! Deze is niet alleen fijn voor het oog om te bekijken, maar ook echt een eye-opener! De tips in het e-book zijn super praktisch en makkelijk uit te voeren. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn en dat laat jouw e-book mij duidelijk zien. Ik ga in ieder geval als eerste aan de slag met zowel mijn mindset als het hoofdstuk "Hou het simpel" om focus te creëren.

Alice van der Zalm

Open Up with Alice

Alice van der Zalm - Open Up With Alice _ TopGemerkt

©2017-2024 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer |  mariska@topgemerkt.nl

>