fbpx

Content Masterclass

In 3 stappen van contentfrustratie → contentcreatie

Ontdek hoe je meer klanten aantrekt door eenvoudig en consistent content te creëren, zonder teveel tijd & energie te verliezen.

  Dinsdag 27 augustus | 19-20 uur  

Is het voor jou elke dag, week of maand (ook) weer een uitdaging om content te bedenken?

Zit je hoofd vol met 1000 ideeën, maar komt het er soms niet uit? Voelt het als een blokkade, laten we zeggen “a pain in the ass”?

Je voelt weerstand. Je ziet er als een berg tegenop om posts te schrijven. En daardoor ben je nu steeds ad-hoc en ‘on-the-moment’ content aan het creëren. Dat kost je onnodig veel tijd. Waardoor het plezier afneemt in het maken van content.

Je schuift het graag voor je uit. Met het gevolg dat je minder zichtbaar bent en nog niet voldoende klanten aantrekt die je graag zou willen. 

Mensen moeten natuurlijk wel weten dát je er bent. Anders kunnen ze JOU nooit vinden en zaken met je doen. Laat me je erbij helpen.

Doe dan mee met de gratis masterclass “van Contentfrustatie naar Contentcreatie!” waar je ontdekt dat het creëren van content niet zo moeilijk hoeft te zijn!

Wat ontdek je tijdens deze online masterclass?

  • Compleet stappenplan om van contentfrustratie naar contentcreatie te gaan, met concrete voorbeelden.
  • De 7 meest gemaakte content fouten -- en wat je wél moet doen als je klanten wilt aantrekken.
  • De ultieme ‘hack’ die je wel tot 75% meer tijd bespaard met je content.

Stel je voor...

Zou het niet fantastisch zijn als je altijd content inspiratie hebt? 

Zodat je het creëren van content met gemak en plezier doet? Een helder contentplan hebt dat zorgt voor consistentie in jouw online zichtbaarheid?

Dat je vol zelfvertrouwen content deelt waarmee je puur en authentiek bij jezelf blijft en je ideale klant bereikt? Zodat je content daadwerkelijk ook meer geweldige klanten oplevert?

Dan is mijn gratis content masterclass precies wat jij nodig hebt!

De aanstekelijke energie van Mariska is zó motiverend! Organisatie, inspiratie en creatie, Mariska máákt het gewoon leuk! En heel belangrijk, zij maakt er niet háár ding van, maar laat jou helemaal jezelf zijn

Anette Hoogenboom 
 Zelfyoga en EindExamenYoga

Een leuke en leerzame masterclass contentcreatie gehad van Mariska. Ik heb nu de structuur en handvaten waarnaar ik op zoek was. Mariska is heel toegankelijk en heeft een aanstekelijk enthousiasme

Saskia van der Hilst 
  Simply Sas

Hi, ik ben Mariska!
ZICHTBAARHEIDSCOACH

Zichtbaar zijn was voor mij niet zo vanzelfsprekend. Vroeger werd ik gepest. Hierdoor voelde ik mij niet gezien of gehoord. Mezelf kwetsbaar opstellen durfde ik niet en laat ik het maar niet hebben over een flinke dosis zelfvertrouwen.

Door persoonlijke zichtbaarheid nu op een eigen, leuke en haalbare manier toe te passen, heeft dit niet alleen mijn bedrijf explosief laten groeien.

Het heeft óók mijn klanten geholpen om hun zichtbaarheid te vergroten, meer impact te maken en te groeien met hun bedrijf waarmee ze als magneet de leukste klanten en opdrachten aan.

En dat gun ik jou ook! Tijd om online te schitteren vol zelfvertrouwen!

✨ It’s time to shine ✨

Het is tijd om je niet langer online te verstoppen! Laat jezelf ZIEN en van je HOREN door je verhaal te delen online. Ik ben er 100% van overtuigd dat jij veel meer in je hebt en meer te bieden hebt, dan je NU laat zien.

In deze Content Masterclass leer je hoe!

Paar enthousiaste reacties..

Mariska is een leuke spontane meid die heel goed weet hoe ze je moet prikkelen om stappen te zetten.

Miranda Keppel VA

Mariska geeft je inzichten in de mogelijkheden van Social Media. Ze laat je met een duidelijke visie door de bomen het bos zien in de vele mogelijkheden. Ze geeft structuur en helderheid om je merk en natuurlijk jezelf zichtbaar te maken. Geen content stress. Zichtbaarheid vanuit liefde en kracht in duidelijke vorm en structuur op de verschillende kanalen. Mariska is bruisend en heeft mooie ideeën zodat je top opgemerkt wordt door je doelgroep.

Mirna den Reijer  De Hooggevoelige Ondernemer


De allerleukste klanten kunnen niet voor je kiezen als ze je niet kunnen vinden én weten dat je bestaat.

Even Resumé

  • Dinsdag 27 augustus 2024
  • 19:00 - 20:00 uur
  • Live en online via Zoom
  • Replay opname beschikbaar

  Ben jij klaar met die contentstruggles?  

Schrijf je gratis in voor de masterclass:
van contentfrustratie naar contentcreatie!  

©2017-2024 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer |  mariska@topgemerkt.nl

>