fbpx

Content Booster Event

Tijdens het praktische Content Booster Event (CBE) ontdek je hoe je met handige tools één stuk content omtovert tot een ware contentexplosie! Waarmee je genoeg content hebt om online te delen en hiermee je doelgroep aanspreekt. Zodat je optimaal zichtbaar bent, je naamsbekendheid vergroot, je expertisestatus verhoogt én je droomklanten aantrekt. Zonder te veel tijd en energie kwijt te zijn.

  Eerstvolgende data: Maandag 5 juni 2023 | 09:30 -   14:30 uur  

Content Booster Event logo - TopGemerkt

Wil jij het liefst op een eenvoudige manier content maken, zonder dat het afdoet van de kwaliteit of teveel tijd en energie kost?

Je post regelmaat content, maar dit levert je nauwelijks volgers, bereik of meer klanten op. Dat frustreert je enorm. In alle trainingen of coaching sessies, hoor ik vaak:


 • Wat moet ik nu weer op Social Media posten en hoe vaak?
 • Wat zullen andere wel niet van mij denken, ik ben toch bang voor afwijzing.
 • De effort die ik er in steek, is niet evenredig met de omzet en dus zonde van mijn tijd!
 • Ik heb zoveel kennis, maar ik weet gewoon niet waar ik moet starten.
 • Ik vind het lastig content te bedenken waarmee ik mijn doelgroep aanspreek.
 • Wat ik ook maak, ik vind het nooit goed genoeg!
 • Ik krijg maar weinig reacties op mijn content.


Enzovoorts…


Geloof me, je bent absoluut niet de enige! Ik begrijp dit als geen ander…


Hoe zou het voor jou zijn als je via praktische tips & handige tools leert hoe je meer waarde haalt uit één stuk content en deze omtovert tot een ware contentexplosie! Zodat je jouw ideale klant aanspreekt, je bereik vergroot en meer geweldige klanten aantrekt?

Stel dat je...

 • in een mum van tijd content maakt, zodat je nooit meer zonder zit en tijd overhoudt.
 • meer vanuit persoonlijke verbinding connectie maakt met je doelgroep. Zodat je fans staan te trappelen om met JOU zaken te doen.
 • vertrouwen opbouwt door het verspreiden van jouw passie én kennis, waarmee je de juiste klant aantrekt.
 • eenvoudig je fans omtovert tot betalende klanten, omdat je met gemak je aanbod verkoopt.
 • weet hoe je Social Media inzet, vooral zonder gedoe, stress of je anders voordoen dan je zelf bent.

De vraag is.. ben je er klaar voor? 

Content Booster Event - TopGemerkt
Floor 

Floor van der Steen

Dik compliment.

Ik vond jouw enthousiasme en je kennis erg fijn. Je bekijkt echt wat IK nodig heb. Je bent flexibel en toch heb je een mooie duidelijke lijn. Ik wil meer van je leren en weten, dus voor jou een DIK compliment.

Karin Bor

Studio Cooliejoolie

Vol energie ondergedompeld worden in je eigen bedrijf.

Dit is mijn beleving van de training: Vol ideeën, kennis, inspiratie en concrete handvatten ga ik naar huis. Wat een geweldig training!

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Mariska! Als zichtbaarheidscoach is het mijn missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om op een leuke manier te groeien in zichtbaarheid.


Dit door de inzet van o.a. (visuele) content, marketingstrategieën en een onweerstaanbare online uitstraling waar je U tegen zegt. 


Zodat je (t)opgemerkt en magnetisch wordt voor klanten waar je BLIJ van wordt en ENERGIE van krijgt door puur en authentiek jezelf te zijn.


Liefs,

Mariska

Je bent uitgenodigd voor het exclusieve online event:

  Maandag 5 juni 2023 | 09:30 - 14:30 uur  

Content Booster Event logo - TopGemerktSilvia Klink

HR Advies & Support

Een inspirerende groep met gelijkgestemden.

Het aanbrengen van de structuur in mijn bedrijf en hiermee aan de slag gaan was zeker een fijn onderwerp. Het gaf me meer inzicht in mijn mogelijkheden en kwaliteiten en hoe ik mijn merk kan neerzetten. Erg fijn, inspirerend en motiverend

Ingrid Seraarens

Ing's Bizz

Ik pluk nog steeds iedere dag de vruchten van jouw Mastermind.

Topmeid! Gedreven, enthousiast, professioneel, to the point en geen blad voor haar mond. Ze kan er als geen ander voor zorgen dat jijzelf in actie komt en geeft advies waar je iets aan hebt! Door Mariska's enthousiasme en know-how, liefde voor haar vak, haar manier van trainen, de feedback die ze geeft is goud waard. Ik kan haar trainingen en seminars aan iedere ondernemer aanraden. TOP.

Yvonne

Yvonne Verhulsdonk Fotografie

Social Media een raadsel voor mij..

Voordat ik bij TopGemerkt van Mariska de training marketing had gevolgd was marketing via Social Media een raadsel voor mij. Een inspirerende training waar ik veel nieuwe inzichten heb opgedaan. Als jij iets wil leren over Social Media en marketing, dan is Mariska de juiste keuze!


Wat ga je ontdekken tijdens dit event?

EERST...

 • Een helikopteroverzicht van alle belangrijke elementen voor een onweerstaanbare en succesvolle content strategie.

DAN...

 • Een concreet A-Z stappenplan hoe je met gemak één stuk content omtovert tot een ware contentexplosie, zodat je nóóit meer zonder content zit. 
 • De hulp van ChatGPT inzetten hoe je binnen no-time kwalitatieve content genereert -- Je gaat met een berg content de deur uit waar je U tegen zegt!

KORTOM...

 • Ontdek hoe je via praktische en handige handvatten razendsnel kwalitatieve content maakt. Zodat je de verbinding aan kan gaan met je ideale klant, zodat ze staan te trappelen om zaken met JOU te doen!

JE GAAT NAAR HUIS MET...

 • Een dosis inspiratie, motivatie, creativiteit en mega veel inzichten.
 • Een CONCREET Content Booster stappenplan, inclusief checklist, die je KEER OP KEER kan gebruiken.

 BOEK JE CONTENT  
  BOOSTER EVENT TICKET 

 • 09:30 - 14:30 uur --genoeg pauzes, don't worry!
 • Online & Live per Zoom
 • Mega veel inzichten
 • Concreet stappenplan, checklist en werkboek
 • Praktische en handige handvatten
 • Ticket EUR 47,- (ex. btw)

Een reden om mee te doen, niet waar? Waar wacht je nog op!

Veelgestelde vragen...

VOOR WIE IS DIT CONTENT BOOSTER EVENT?

Dit exclusieve event is voor alle ondernemers die met meer gemak en plezier content willen maken en op zoek zijn naar meer klanten. Voor ondernemers die begrijpen dat zichtbaar zijn belangrijk is om meer klanten aan te trekken, maar die richtlijnen nodig hebben om dit te realiseren.

WANNEER IS HET CONTENT BOOSTER EVENT?

Ik organiseer dit event op maandag 5 juni 2023 van 09:30 - 14:30 uur. Direct na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail en de factuur voor je administratie.


WAT IS DE INVESTERING VAN DIT EVENT?

Een Content Booster Event ticket kost je slechts een paar tientjes, namelijk €47,- excl. btw.


HET IS EEN ONLINE EVENT, IK VIND DIT BEST LANG!

Ik snap dat je schrik hebt bij het horen dat het event een HELE dag duurt. En dan nog wel ONLINE ook! Maar, wees niet bang! Ik zorg voor genoeg pauzes, lange lunchpauze en genoeg momenten voor interactie. Zodat het geen enorme lange zit wordt. Maar juist een zeer toffe, gezellige dag vol met enthousiasme en hoge energie!


Als je vragen hebt, stuur mij gerust een mailtje!

-> mariska@topgemerkt.nl


©2017-2024 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer |  mariska@topgemerkt.nl

>