fbpx

CONSULTANCY-CALL

Voor al je prangende vraagstukken waar je zelf niet uitkomt en toch snel een verlossend antwoord op wilt..

→ Voor mega gedreven vrouwelijke ondernemers die meer uit hun business & marketing willen halen dan dat er NU inzit!

Loopt je business nu nog niet zo ‘smooth’ als je voor ogen had? Levert het je nu maar weinig betalende klanten op? 


Verlang jij naar een business die moeiteloos vóór je werkt. Zodat je makkelijk nieuwe klanten aantrekken, zonder constant te leuren of teveel tijd te verliezen?

Haal dan meer uit je BOOMING BUSINESS en zorg voor méér grip op je marketing!

Wil jij weten waar je op dit moment kansen laat liggen en verbeterpunten zijn?

Doe jezelf een plezier: boek je strategische consultancy call met mij.

Waar kan het over gaan?

Je kan mijn intuïtieve, creatieve en strategisch brein huren voor antwoord op vragen als:

 • Wat moet er zoal in mijn e-book als weggever en hoe maak ik dit op in Canva?
 • Hoe zorg ik dat mijn e-book op mijn website komt en men het kan downloaden?
 • Hoe zet ik een goede geautomatiseerde mailreeks op na mijn weggever?
 • Kan mijn opt-in pagina beter?
 • Kan je eens meedenken over een funnel van mij?
 • Wil je eens meedenken over mijn productaanbod?
 • Hoe werkt MailBlue en kan je mij een persoonlijke rondleiding geven?
 • Ik loop vast op MailBlue automation struikelblokken, wat moet ik doen?
Mariska Huijnen TopGemerkt (43)

Wat ben ik blij met de hulp van Mariska! Ze heeft ons erg fijn en snel geholpen met de lastige instellingen en vraagstukken die wij hadden wat betreft de OVA funnel (Online VoedingsAcademie die ik samen run met andere partners). 

We waren zelf hier al wat uurtjes aan kwijt toen we besloten Mariska om hulp te vragen. Na een kort interview verzamelde ze de "problemen" of "uitdagingen" en bracht zo alles in kaart waardoor we tot een vlotte oplossing kwamen. Dit scheelde ons vele uurtjes puzzelen en tobben.

-- Bettine van der Heijden, de Hormoonkookcoach

Wat levert een consultancy call je op?Dat varieert natuurlijk. Net afhankelijk van je prangende vragen en waar je tegenaan of op vastloopt.

Maar, zoek je een sparringpartner, een klankbord en iemand als stok achter de deur die je richting geeft hoe je jouw business en marketing beter kan aanpakken, verbeteren en optimaliseren?

Dat je weet wat je kan ‘aanpassen’ (weggever, aanbod, salespagina, opvolgmails, etc) zodat je méér uit je marketing én je BOOMING BUSINESS haalt? Waarbij je niet onnodige klanten en omzet misloopt?

Laat me je hierbij helpen!

Dan is of zijn de consultancy calls iets voor jou.

Samen zetten we de puntjes op de ï en sturen we bij waar het nodig is. Kleine aanpassingen kunnen namelijk een enorm groot verschil zijn.

Vaak zit je zelf helemaal in laserfocus in je eigen business, waardoor je vaak niet meer bewust bent van je eigen blinde vlekken.

Hoe fijn is het dan als:

 • Iemand, een buitenstaander, met een frisse blik met je meekijkt?
 • Iemand die het vermogen heeft om met een helicopterview uit te zoomen en met heldere (nieuwe) ideeën aankomt?
 • Iemand die zéér praktisch, intuïtief en direct is?

Just saying: iemand als ik ;)

Laat mij jouw ‘intuïtieve, creatieve en strategische ideeënmachine’ zijn.

Ik maak graag een deep-dive in jouw bedrijf om je te helpen groeien naar een BOOMING BUSINESS! Ik voel direct waar jouw verbeterkansen liggen.

Hoe werkt het? Super Simpel:

 • Jij hebt een prangende vraag waar je snel antwoord op wilt: dat krijg je in een consultancy call van 1 uur
 • Na betaling plan je direct je consultancy call met mij in
 • We Zoomen op de afgesproken dag en tijd -- de mogelijkheid schermen te delen en on spot met je mee te kijken

Zo help ik je..

LOSSE CALL

Je hebt een prangende vraag waar je graag snel antwoord op wilt, zodat je kan doorpakken. Of je wilt graag sparren over iets waar je op vastloopt. Wat je vraag ook is, tijdens een losse consultancy sessie geef ik je advies en denk ik graag met je mee.

95 euro ex. BTW
per sessie

1:1 TRAJECT

Je bent klaar voor grotere stappen én sneller resultaat. Je wilt transformatie met alles erop en eraan. Zodat je alles in van A-Z opzet en in één keer goed doet. Bekijk dan of mijn 1:1 Plan de Campagne Traject van 6 maanden iets voor je is. Bekijk hier het traject.

3333 euro ex. BTW
6 maanden 1:1 coaching

Voor wie zijn deze consultancy calls (en wie niet)?


Van al dat marketing en technisch geneuzel heb je letterlijk geen kaas gegeten. Je hebt zelf al van alles geprobeerd, maar niks concreets lijkt te werken. De klanten en de vrijheid zijn ver te zoeken. Je weet dat marketing belangrijk is om klanten aan te trekken. Je zit daarom met diverse prangende business & marketing vragen waar je zelf maar niet uitkomt.

En..

 • Je voelt dat er méér in je bedrijf zit, alleen je bent er nog niet want je groeit zo traag als een slak.
 • Je hebt zelf lang genoeg aangerommeld en dat ben je spuugzat.
 • Je voelt je overweldigend in al dat woud van marketing en online lawaai.
 • Je mist focus en structuur in al je losse marketingflodders.

Je vind het maar lastig om hier grip op te krijgen en hebt geen idee hoe je het toepast in je bedrijf.

Je ziet door de bomen het bos niet meer en daar wil je NU verandering in: groeien naar een BOOMING BUSINESS vol met de allerleukste klanten, meer plezier in het ondernemerschap en meer vrijheid voor de fun staff!

Laat me je er dan bij helpen als je op zoek bent naar een sparringpartner. Iemand die met een frisse blik meekijkt in je bedrijf en snel een verlossend antwoord geeft op jouw prangende vragen.

De consultancy calls zijn voor ondernemers die snel een verlossend antwoord op hun brandende vragen willen. En, die een langdurig 1-op-1 traject nu nog iets te hoog gegrepen vinden.


Aantal enthousiaste reacties

Topmeid! Gedreven, enthousiast, professioneel to the point en geen blad voor haar mond. Ze kan er als geen ander voor zorgen dat jijzelf in actie komt en geeft advies waar je iets aan hebt! -- Ingrid van Ing's Bizz

Mariska is een hele fijne gesprekspartner en zet je een grote stap in de goede richting qua denkwijze en haar professionele en kundige tips. Ze stelt je vragen waardoor ze je echt laat nadenken over wie jij bent, wat je wil en wat jouw toegevoegde waarde is. Heel fijn! Ik beveel haar zeker weten aan! -- Melissa Rossien

Jij hebt mij veel nieuwe inzichten gegeven waar ik mee aan de slag kan en eigenlijk nog zoveel meer. Jij biedt handvaten aan waar ikzelf niet aan had gedacht. Ik heb hier zoveel aangehad -- Debbie Nijhoft

Mariska Huijnen van TopGemerkt (v)

Hi, ik ben Mariska!

Super direct, eerlijk, nuchtere dodo, zéér praktisch, strategische denker, echte funnel freak, HSP-er, intuïtief en hoge dosis energie.

Toen ik in 2017 mijn onderneming startte had ik totaal geen focus, plan of strategie. Ik had zelfs nog 0 mensen op mijn mailinglijst! Laat staan dat ik wist waar ik mijn eerste klanten vandaan moest halen.

Lang heb ik
zelf lopen aanrommelen én zonder resultaat: geen klanten en geen vrijheid.


Ik gaf duizenden euro's uit aan een businesscoach en funnel marketing traject. En het domme was, dat ik mij heb laten overhalen om dit traject te volgen wat eigenlijk totaal niet bij mij paste.


Conclusie: het voelde echt aan als een -one-size-fits-all- formule. De funnel werkte letterlijk voor geen ene meter en leverde mij geen enkele euro's of klanten op. Super frustrerend. Puur ook omdat mijn eigen energie er niet opzat.

Ik begon er ZELF meer in te verdiepen.

Ik creëerde als eerste weggever een e-book, die boven verwachting meer dan 500x gedownload werd. Vrij snel daarna lanceerde ik een 5 daagse Instagram Challenge. Er deden gewoon 120 deelnemers mee. Ik kreeg zoveel toffe reacties en veel nieuwe klanten erbij.

In de tussentijd heb ik nog meer e-books, challenges, masterclasses en online trainingen ontwikkeld. Waarmee ik zowel betaald als organisch veel mensen heb bereikt.
Binnen no time had ik meer dan 1000 mensen op mijn mailinglijst en maakte ik een vliegende start met mijn bedrijf..

En, door het creëren van deze funnel stuur ik wekelijks een e-mail en verkoop ik makkelijker mijn online training en coachtrajecten. Ook als ik weer een masterclass organiseer, hoe ik af en toe maar een mail te sturen of een paar post te wagen op Social Media en hoppa gemiddeld 50 man melden zich direct aan.
Zonder er te veel moeite voor te doen of (te)veel geld te investeren.

Dit is natuurlijk óók mogelijk voor jou...


©2017-2024 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer |  mariska@topgemerkt.nl

>