fbpx


6 maanden 1-op-1 traject

Plan de Campagne:
Jouw weg naar een Sterke Online Uitstraling

Tijdens dit traject begeleid ik je van losse flodders & all-over-the-place naar een bruisende online uitstraling en bouwen we samen aan een stevige bedrijfsfundering van A tot Z. Niet alleen (t)opgemerkt, maar ook meer klanten!

Herken je dit?

 • Je weet dat je aan de slag moet met online zichtbaarheid maar je weet niet zo goed hoe;
 • Je voelt je onzeker door al die belemmerende overtuigingen die je tegenhouden;
 • Je hebt zelf van alles geprobeerd maar bent nog niet waar je graag wilt zijn;
 • Je zichtbaarheid kost je nu veel tijd en frustratie, helaas levert het je nog niet de hoeveelheid klanten op die je graag zou willen;
 • Je wilt zo authentiek mogelijk zijn en niet afwijken van wat er écht bij je past en goed voelt;

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw bedrijf? De fase waarin je met gemak en plezier zichtbaar bent en nog meer leuke klanten aantrekt.

Dan is dit het moment om actie te ondernemen.

Heb je alleen geen idee waar te beginnen? Laat me je erbij helpen. Dan is dit 1-op-1 traject iets voor jou.

of neem hier contact met me op

Mariska Huijnen van TopGemerkt
Mariska Huijnen van TopGemerkt

Stel je voor..
Hoe zou het voor je zijn als je:

 • zelfverzekerd zichtbaar bent op je eigen, unieke en pure manier
 • consistent zichtbaar bent, wat je ook leuk vindt én volhoudt;
 • dat je met jouw vibe & energie meer klanten aantrekt waar jij van 'aangaat';
 • dat zichtbaar zijn moeiteloos voelt en daadwerkelijk klanten oplevert;
 • vertrouwen opbouwt naar je potentiële klanten, zodat ze JOU weten te vinden in plaats van andersom;
Eline Faber - Begeleider van Verandering _ TopGemerkt

Eline Faber De energie spat er altijd af bij Mariska. Je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan. Dat is wat zij doet: je een liefdevolle schop onder je kont geven, waarin ze je een boost van zelfvertrouwen geeft om het nu (toch echt een keer) te gaan doen. En je merkt dat Mariska weet waar ze over praat. Ze weet waar je tegenaan loopt, omdat ze het zelf ook heeft ervaren. En ze kan zo heerlijk simpel uitleggen hoe het beter kan. Love it!

5

Like  Reply  10h

VISIBILITY. 

You’ve got to find a way to
make people know you are there.

Tijdens dit 1-op-1 traject...

... zijn al mijn oogballen alleen op jou gericht.


We maken een deep-dive in alle facetten die er nodig zijn om jou te helpen groeien naar meer klanten. Door zelfverzekerd zichtbaar te zijn op jouw eigen, unieke én authentieke manier. Zodat je met plezier consistent zichtbaar bent én dit ook makkelijk volhoudt.

Hierdoor wordt je magnetisch voor klanten die je blij maken én energie geven. Het is tijd om je ruimte in te nemen. Je verhaal te delen en je online spotlight te claimen!

Ik ga intuitief, toch praktisch en super transparant te werk. Alles wat je voelt of wilt zeggen is helemaal oké en mag er zijn. Graag zelfs. Absoluut géén one-size-fits-all aanpak maar eentje die volledig bij JOU past en goed voelt.

Ik sta naast je om je te helpen groeien en stappen te zetten naar een goedlopende business. Gerund vanuit intuïtie én de juiste energiemanagement.

Plan de Campagne 1-op-1 traject is voor jou als:

 • Je tackelt de remmetjes en stemmetjes die je nu klein houden
 • Je versterkt je bedrijfsfundering, zodat je wordt (t)opgemerkt
 • Je hebt plezier in zichtbaar zijn en durft je intuïtie te volgen
 • Je bent zelfverzekerder online en verkoopt hierdoor makkelijker je aanbod
 • Je claimt je online spotlight
 • Je online zichtbaarheid levert je meer klanten op

Hi, ik ben Mariska!
Online Zichtbaarheid & Business Strateeg

Ik omschrijf mezelf als: super direct, eerlijk, nuchtere dodo, zéér praktisch, strategische denker, communicatie-freak, HSP-er, intuïtief en hoge dosis energie.

Naast mijn onderneming heb ik een parttime job voor financiële zekerheid en gezondheidsredenen. In 2017 startte ik mijn onderneming zonder focus, plan of strategie, Zonder mailinglijst en geen idee waar ik klanten kon vinden.

Ik verdwaalde in de online jungle van e-books, trainingen en webinars. Op zoek naar de gouden formule voor meer klanten. Als gevoelige en multipassionate ondernemer had ik behoefte aan rust en focus.

Ik begon zelf te ontdekken en te begrijpen wat ik deed, en bouwde een solide bedrijfsfundering op. Met succesvolle e-books, challenges en trainingen bereikte ik snel meer dan 1000 mensen op mijn mailinglijst en maakte ik een vliegende start.

Uit ervaring weet ik ook hoe het voelt als je bedrijf geen stevige basis heeft en geen klanten of omzet oplevert.

Laten we samen jouw bruisende online uitstraling en bedrijfsfundering van A tot Z opzetten. Zodat je groeit, klanten aantrekt en impact maakt op jouw eigen authentieke manier.


Miranda over het onbeperkt support:


Veel dank voor je hulp, ik waardeer het! Blij dat ik bij jou terecht ben gekomen, het voelt heel vertrouwd zo. Thnx, jouw berichtjes helpen me echt om met beide benen op de grond te blijven. Ik heb gewoon al een klant via insta binnengehaald. En dat met zo weinig posts.

Miranda Molenaar

Virtual Assistant

Al tijden had ik meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Die ideeën omzetten naar concreet materiaal voor mijn business; daar zocht ik iemand voor. Toen ik Mariska haar traject zag wist ik dat dit datgene was wat ik nodig had. Super om vervolgens met Mariska te werken en exacte begeleiding te krijgen op die punten waar ik het nog niet helder kreeg of een stok achter de deur nodig had. Dankzij Mariska staat er nu een bijpassend aanbod en een top e-book. De hele technische kant die daarbij komt kijken heb ik nu ook op de rit. Ik kan het echt aanraden om met Mariska in zee te gaan. Ze luistert goed, neemt de tijd en geeft je de tools die nodig zijn in jouw speciefieke situatie.

Josien Westveer

Oliemama

Wat vind je fijn aan het traject?


Je betrokkenheid, flexibiliteit, de schop onder de kont en je niet lullen maar poetsen mentaliteit. Je bent prettig in de omgang en je denkt écht met mij mee. Je geeft en komt met (nieuwe) ideeën. Daarmee laat je het niet alleen van mij als persoon afhangen, maar je stuurt juist in bepaalde richtingen! Heel fijn!

Mandy Peters Rit

Virtual Assistent

BE YOURSELF because an original
is worth more than a copy!

1:1 Coaching - 6 maanden traject
  Plan de Campagne  

In 6 maanden een onweerstaanbaar merk die online schittert..

Heb je een stevige
(basis)fundering staan

Heb je een sterke online uitstraling die opvalt & (t)opgemerkt wordt

Ben je een magneet voor
meer geweldige klanten

Hebben we samen jouw
strategie geïmplementeerd

Het 6 maanden traject bestaat uit:

 • Een online kick-off sessie van 90 minuten
 • 12 online sessies (60 minuten tweewekelijks) 
 • Accountibility & Opdrachten
 • In between WhatsApp & Mailsupport
 • Intensieve persoonlijke begeleiding
 • Hulp bij de implementatie (we doen het samen!)
 • 1x VIP-dag op locatie incl. lekkere lunch (6 uur)
 • We sluiten het traject af met een 'Elevate-Celebrate' sessie.
 • Bonus: een Business Card Reading (60 min) van Martha Pelkman die je inzichten, twijfels en kansen laat zien voor jezelf én bedrijf (t.w.v. €97)


Investering:

€2997 ex. btw (of 6 termijnen van €499,50)

Aantal enthousiaste reacties..

Zo kwam ik Mariska via Instagram tegen en het voelde meteen goed om het 1 op 1 traject te volgen. Na één van de eerste sessies hebben we mijn Instagram biografie aangepast en nog geen week later had ik al mijn eerste opdracht binnen! Mariska geeft je inzicht in jezelf en in je bedrijf. Na elke sessie loop je over van nieuwe en verrassende ideeën, zodat je meteen weer kan doorpakken. Mariska is echt top! Ik kan het iedereen aanraden als je stappen wilt zetten met je bedrijf.

Tessa Huissteden

Fotograaf

Achter de schermen ben ik altijd druk bezig in mijn praktijk MoniVita om vrouwen te begeleiden om weer vitaal, gezond en energiek door het leven te gaan. Maar VOOR de schermen… op sociale media… dat is niet echt mijn ding. De begeleiding van Mariska was precies wat mij aanzette tot actie! Samen hebben wij een plan gemaakt wat bij mij paste. Met als eindresultaat een leuke 3 daagse mini-training Grip op je Suikerdip met landingspagina en opvolgmails. Ook hebben we een flyer samengesteld, die alweer nieuwe klanten heeft opgeleverd. Met haar hulp heb ik een bio op Instagram gemaakt en heb ik een schema om content te gaan plaatsen. Nu is het aan mij om daarmee verder te gaan. En wat in mijn hoofd zit ook naar buiten te laten komen! Persoonlijk maatwerk ipv "One size fits all". Dat is mijn motto. Is dat ook waar jij behoefte aan hebt? Dan is Mariska voor jou de ideale coach!

Monique Balk

Hormoon & Voedingcoach

Wat vind je fijn aan het traject?


Hoe je me hebt geholpen om meer dingen concreet te maken. Niet alleen in je hoofd, maar het echt uitwerken. Je 1 op 1 persoonlijke aandacht vond ik juist héél fijn. Het meedenken en concrete ideeën geven. Echt mij bewust maken om in Jip en Janneke taal te blijven denken en niet in mijn eigen vakjargon te blijven praten.

Anne-Marie Mooij

Energetisch Coach

The 3 C's of life: Choices, Chances, Changes. You must make a Choice to take a Chance or your business will never Change.

Vind je het lastig een keuze te maken?

Stuur me gerust een DM op Instagram. Op deze informele manier kunnen we even babbelen en een call plannen. Tijdens onze call bespreken we de opties en krijg je persoonlijk advies wat op dit moment het beste bij jou past.


Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Welke keuze dat ook is.

Ik ga je niks aansmeren, overhalen of pushen. Het is jouw bedrijf en jouw keuzes. Wellicht ben ik niet de juiste persoon om je verder te helpen, dat kan ook. Dan verwijs ik je graag naar iemand anders.

of neem hier contact met me op

Referentie Coaching Traject - Stephanie Osunwokeh-van Buitenen
Referentie Coaching Traject - Tessa van Huissteden
referenties - v TopGemerkt

FAQ

Ik ben er nog niet klaar voor

Ik zal je zeggen dat er nooit een moment komt dat jij je 100% klaar voelt om spannende stappen te zetten. Je kunt blijven wachten op het juiste moment, maar deze zal niet komen.

Want, waar wacht je op?

Liever zelf nog even aanrommelen en er na een tijdje alsnog achter komen dat je geen stap bent verder gekomen? Liever starten over een paar maanden tot je je wel 100% ready voelt om te groeien?

Alleen JIJ kan besluiten om hier verandering in te brengen. Kom in actie en neem jezelf én bedrijf echt serieus! Besluit dat je all-in gaat.

Ik heb er nu geen tijd voor

Ook hier. Je zal nooit een geschikt moment vinden om te starten. Weet dat je niet klaar of voorbereid hoeft te zijn om in te stappen.

Er zijn namelijk altijd wel andere prioriteiten die belangrijker zijn. Maar, besluit dat jij je jezelf en bedrijf prioriteit maakt. Ga voor die groei! Want als jij nu geen tijd vrij kan maken om aan je bedrijf te werken, dan sta je over 3 of 6 maanden nog steeds waar je nu ook staat: geen stap verder.

Dus wat is groter? Je enthousiasme om te starten of de angst die je tegenhoudt? Vraag jezelf af of dit echt niet het juiste moment is, of eerder omdat je het vreselijk spannend vindt?

Plan daarom die matchcall. Zeker als je twijfels hebt. Dan bespreken we samen de opties. Geef ik je persoonlijk advies welk traject op dit moment bij je past en wanneer je zou willen starten. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Welke keuze dat ook mag zijn.

Ik ga je niks aansmeren, overhalen of pushen. Het is jouw bedrijf en jouw keuzes. Wellicht ben ik niet de juiste persoon om je verder te helpen, dat kan ook. Dan verwijs ik je graag naar iemand anders.

Ik kan de investering nu niet maken

Dat je het spannend en wellicht een tikkeltje eng vind om z’n bedrag te investeren? I know! Been there, done that!

Mijn ervaring is dat ik iedere investering die ik deed absoluut terugverdiende. En weet je.. hoe groter de investering ik maakte, hoe groter de groei.

Neem jij nu genoegen met hoe het nu gaat met je bedrijf? Blijf je liever zelf aanmodderen? Of ga je all-in en groei je naar jouw next-level?

Mijn doel is dat jij op een leuke en haalbare manier groeit in zichtbaarheid, zodat je (t)opgemerkt en magnetisch wordt voor klanten waar jij blij van wordt. Zodat je een consistente klantenstroom opbouwt en meer vrijheid hebt voor de fun stuff.

Natuurlijk valt of staat je resultaat met de energie die je in het traject én je eigen bedrijf stop.

Maar ik leer je in ieder geval de skills én tools om naar jouw next-level te groeien.

>> Heb je dit nu al of wat is het je waard om zo te blijven aanmodderen?

Is het 1-op- traject iets voor mij?

Het Plan de Campagne traject is voor jou als:

⚡️ Je al wel klanten hebt, maar dit er overduidelijk meer mogen zijn
⚡️ Je jezelf véél te bescheiden opstelt en continu klein houdt
⚡️ Je hebt zelf van alles geprobeerd maar bent nog niet waar je graag wilt zijn
⚡️ Je met meer plezier en zelfvertrouwen je online spotlight wilt claimen
⚡️ Je branding is oké, maar zou nog een stuk professioneler mogen
⚡️ Je met jouw expertise zo veel mogelijk mensen wilt helpen
⚡️ Je content en online zichtbaarheid meer klanten zou mogen opleveren
⚡️ Je bereid bent om all-in te groeien en om daarvoor stappen te zetten


Voor wie is dit traject NIET bedoeld?
Wanneer weet je dat dit traject niet voor jou is? Nou, als:

🚩 Je niet de de leiding en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen succes en groei.
🚩 Je liever naar andere blijft kijken in de hoop dat hun manieren en strategieën óók bij jouw passen.
🚩 Je zelf liever blijft proberen en met losse flodders schieten in de hoop dat je zo groeit.
🚩 Je niet je eigen ruimte of podium wilt claimen en liever onzichtbaar wilt blijven.

Ben jij bereid om ALL IN te gaan? En echt RUIMTE vrij te maken om jouw dromen en doelen waar te maken?


Ik twijfel of het wat voor mij is?

Dat kan! Want eerlijk is eerlijk. Het traject is niét voor iedereen geschikt. Heb je onbeantwoorde vragen? Laat het mij weten. Blijf in ieder geval niet met je vragen zitten. Ik help je ze graag te beantwoorden. Zo kunnen we samen beslissen of dit traject wel of niet iets voor je is.

In dit geval zeg ik als je nog twijfelt: doen!

Je bent nog steeds op deze pagina en helemaal onderaan de FAQ beland. Dat is niet zonder reden. Als je jezelf nog moet overtuigen of je het waard bent of dat je het allemaal wel kan? YES JE BENT HET WAARD (OM IN JEZELF EN BEDRIJF TE INVESTEREN) EN HOPSAKEE GO FOR IT!

Investeren in jezelf betekent ook een commitment aangaan. Een commitment om je doel te gaan behalen. En soms hebben we als mens nu net even dat zetje nodig.

Heb je vragen mail (mariska@topgemerkt.nl) mij gerust of plan je matchcall in!

©2017-2024 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer |  mariska@topgemerkt.nl

>