fbpx

1 OP 1 COACHING

Hi ik ben Mariska!


In 6 maanden jouw persoonlijke klantreis van A tot Z opzetten die écht 150% bij jou past!

Start met het verzamelen van jouw (eerste) 1000 kwalitatieve e-mailadressen op jouw mailingslijst dat zorgt voor een doorlopende klantenstroom en omzet. Zonder 1 euro uit te geven. Met gemak, moeiteloos en vanuit persoonlijke verbinding.

→ Voor echte aanpakkers en nuchtere vrouwelijke coaches & online ondernemers die staan te trappelen om hun bereik te vergroten.

Je wilt makkelijk nieuwe klanten aantrekken, zonder constant te leuren of teveel tijd te verliezen, maar..

als vrouwelijke coach of online ondernemer ervaar je vaak deze problemen:

 • Je bent al een tijdje bezig, alleen loopt het nog niet zoals je voor ogen had bij de start van je bedrijf. Je rommelt maar wat aan en hierdoor groei je voor geen ene meter!
 • Je bent regelmatig op de Socials te vinden. Je post genoeg waardevolle content, alleen slaat dit niet aan! Je haalt er nauwelijks meer volgers, klanten en omzet uit. Je begint te twijfelen en denkt “Ben ik wel goed genoeg”?
 • Je beschikt over zoveel kennis in jouw vakgebied, maar het lijkt erop dat je ideale klant niet geïnteresseerd is in wat je doet. Je snapt er niks van.  
Mariska Huijnen TopGemerkt (15)(1)
 • Het bepalen én aanspreken van je ideale klant vind je moeilijk. Je hebt geen passend productaanbod die naadloos aansluit bij de behoefte van je doelgroep en baalt dat je het niet verkocht krijgt.
 • Je hebt geen waanzinnige weggever die jouw helpt je mailinglijst te groeien, omdat je geen idee hebt wat je zoal kan delen.
 • Je schiet meteen in de weerstand bij het horen van het woord ‘funnel’. Want weer zo’n gratis e-book of masterclass.. werkt dat nog wel?

Je hebt het gevoel dat je maar blijft aanrommelen en je ziet door de bomen het bos niet meer. Je wilt niets liever dan zoveel mogelijk mensen helpen met waar jij retegoed in bent. Maar zoals het nu gaat lijkt het wel alsof je vastgezogen zit in de modder en je komt geen stap verder.

Stel je voor...


 • Dat je vol zelfvertrouwen laat zien wie je bent en wat je doet. Door jouw persoonlijke vibe en energie trek je als magneet de juiste klanten aan die écht bij je passen. Je ziet je mailinglijst en je socials hierdoor dagelijks groeien.

 • Je ontdekt hoe op een eenvoudige manier je doelgroep bereikt, zodat je een fanbase opbouwt die staat te trappelen om zaken met jou te doen.

 • Zodra je jouw eigen klantreis hebt ingesteld, kan je het proces volledig loslaten. Je kan je tijd en energie nu anders besteden: je klanten verder helpen! Je verkoopt zelfs als je ziek bent, op vakantie of zelfs slaapt.

 • Wekelijks krijg je mailtjes van toekomstige klanten met: “Voor mij spring jij er tussenuit door je puurheid en enthousiasme. Wat een waarde deel jij! Bovendien ben jij zo ongeveer de enige waarvan ik het idee heb dat klanten zichzelf mogen blijven, en niet 'overgenomen' worden door de coach. Ik voel intuïtief dat ik bij jou moet zijn! Kun je me even bellen over je traject?

Mariska Huijnen van TopGemerkt (v)

Ik was er ziek van...

Hi, mijn naam is Mariska. Als HSP-er omschrijf ik mezelf als een heerlijke intuïtieve, directe, energieke en nuchtere dodo!

Bij de start van mijn onderneming in 2017 startte ik meteen met het opzetten van een klantreis voor mijn bedrijf. Ik bouwde een super systeem die mij rust, overzicht, focus en vrijheid kon bieden.

Ik gaf duizenden euro's uit aan een funnel marketing traject inclusief businesscoach om een funnel op te bouwen. Er was één groot probleem: er werd niet gekeken naar wie ik was en wat ik wilde en welke strategie bij mij paste. Het voelde aan als een -one-size-fits-all- formule, maar ja niet iedereen past een yogapanty.

En het domme was, dat ik mij heb laten overhalen en daardoor een traject aanging wat totaal niet bij mij paste. Ik werd niet gezien en gehoord en de funnel werkte voor geen ene meter. Puur omdat mijn eigen energie er niet opzat.

Door mijn jarenlange ervaring met het werken met salesfunnels ben ik tot de conclusie gekomen dat elk bedrijf een andere klantreis en strategie nodig heeft wat vooral bij jou als ondernemer past.

Ik begon er meer in te verdiepen. Waarbij ik in de tussentijd verschillende e-books, challenges, masterclasses en trainingen heb gecreëerd. Waarmee ik zowel betaald als organisch veel mensen hebt bereikt. Hierdoor heb ik duizenden e-mailadressen op mijn mailinglijst verzameld.

En, door het creëren van deze funnel stuur ik wekelijks een e-mail en verkoop ik mijn online trainingen en coachingstrajecten. Ook als ik weer een masterclass organiseer hoef ik af en toe maar een mail te sturen en hoppa 70 man melden zich direct aan. Zonder er te veel moeite voor te doen of (te)veel geld te investeren.

Om die reden heb ik met mijn kennis een stappenplan bedacht die flexibel aan te passen is op wat bij jouw bedrijf past op een eigen, leuke en haalbare manier. Zodat marketing en al dat creatieve of technische geneuzel (weer) een feestje wordt.

Zodat je met jouw vibe en energie écht de tofste klanten aantrekt, meer omzet genereert én vanuit passie en plezier optimaal geniet van de vrijheid die het ondernemerschap je te bieden heeft.

Liefs Mariska van TopGemerkt

Don't deliver a product. Deliver an experience!

Laten we SAMEN in 
maanden jouw persoonlijke & verbindende klantreis opzettenSamen zorgen we ervoor dat jij in 6 maanden een winstgevende klantreis van A-Z opzet. Geen one-size-fits-all aanpak, maar écht één die 150% bij jou past.


Zodat je start met het verzamelen van je eerste) 1000 kwalitatieve e-mailadressen op jouw mailingslijst. Wat jou een doorlopende klantenstroom oplevert. Met gemak, moeiteloos en vanuit persoonlijke verbinding.


We werken een concreet en praktisch stappenplan uit die intuïtief bij jouw doelen en wensen past. Ik help je zowel met jouw creatieve en technische reis ;)


Zodat jij met een grote glimlach en vol zelfvertrouwen je door niets en niemand laat tegenhouden. Je vind het gewoon leuk én hebt genoeg vertrouwen om er zelf mee aan de slag gaan.


Tijdens dit 1-1 persoonlijke coachingtraject zijn mijn oogballen alleen op jou gericht.

Als ervaren klantreis reisleider zetten we samen jouw online klantreis op en ik begeleid je in het hele -creatieve en technische- reisproces. Absoluut géén one-size-fits-all aanpak, maar écht 150% wat bij JOU past.

Zodat je precies weet wat je moet doen en het je heel veel tijd bespaart, omdat je het niet meer zelf hoeft uit te zoeken.Een vraag voor jou: hoe voel je je nu? 


Wat heb jij deze week gedaan om je bereik te vergroten? Had je er grip op of vloog deze week weer als een malle voorbij?

Veel mensen vragen me: wanneer is het slim om mij aan te melden voor het Winstgevende Klantreis coachingtraject?  

Mijn (eerlijke) antwoord?

Als je met jouw passie waar je retegoed in bent, op een leuke en haalbare manier je poen wilt verdienen en écht het verschil wilt maken in de wereld! Zodat je jouw kennis en ervaring op een speelse, laagdrempelige en persoonlijke manier deelt met je potentiële klant, waardoor ze écht jouw energie voelen en graag met je willen samenwerken.

Om een succesvol bedrijf te runnen, laat je het niet aan het toeval over. Je neemt de leiding en verantwoordelijkheid voor je eigen succes en groei.

Ben je er klaar voor om persoonlijke verbinding te maken, je bereik te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken? 


Dan heb je nu twee keuzes:

❌ Blijf je liever zelf aanmodderen? Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!

✔️ Of ga je voor verandering zodat je zorgt voor meer klanten, omzet en vrijheid? 


Lees hier wat voor transformatie Talitha heeft doorgemaakt

Mariska is een topper! Ze denkt met je mee, maar laat je zelf ook nadenken. Na elke sessie had ik weer zoveel handvaten om mee verder te gaan.

Talitha Oosterom - referentie - TopGemerkt

Talitha Oosterom

Talitha Oosterom Fotografie

Voor de eerste sessie: 
Ohhh, ik ben zó blij met deze stap! :) Dank je wel! Ik heb er zoveel zin in, ik ben echt klaar om stappen te gaan zetten en te gaan shinen! Je nummer staat in mijn telefoon en we spreken elkaar snel!

Na de eerste sessie:
Er is wel van alles aan het stromen na onze eerste sessie. Dat voelt goed! Er zijn dingen op gang gekomen, in mezelf. Ik ben erg aan het voelen op dit moment wat ik nu graag wil wegzetten. Ik ben ook echt dankbaar dat dit op gang komt in mezelf. Daar ben ik jou ook gewoon dankbaar voor!

Aan het einde van het traject:
Voordat ik bij Mariska terecht kwam had ik 1001 lijstjes en elke keer dacht ik dat vandaag het moment was om het aan te pakken, maar uiteindelijk verslofte het weer en ging ik weer over in de waan van de dag. Ik miste een duidelijk plan, van A tot Z.

Mariska is de persoon die mij die liefdevolle schop onder de kont heeft gegeven. Ze houdt je accountable met opdrachten en neemt geen blad voor de mond, waardoor je gewoon weet waar je aan toe bent. Door het traject heb ik een duidelijk plan staan die uitvoerbaar is en weet ik wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen. Wil je écht stappen gaan zetten in je bedrijf? Neem dan de sprong en doe het traject! Daar ga je echt geen spijt van krijgen!


en wat Monique heeft ervaren:

Mariska heeft mij zelfvertrouwen gegeven om meer in mezelf te geloven en om dingen écht te gaan doen. Zo ervaar ik het gevoel dat ik ZELF verder kan: ik ga het gewoon doen!

- Monique Balk | Voeding & Hormooncoach -


Dit is wat het Winstgevende
Klantreis Traject
 je oplevert:

 • Je weet waar je voor staat en hebt focus. Je business fundament staat (weer) zo stevig als een huis en zakt niet als drijfzand in elkaar.
 • Je hebt een passend productaanbod die naadloos bij je ideale klant aansluit, zodat je nieuwe potentiële klanten eenvoudig omtovert tot betalende klanten.
 • Je hebt jouw waanzinnige weggever staan, waarmee jij persoonlijke verbinding aangaat met je doelgroep en die je mailinglijst dagelijks laat groeien.
 • Je krijgt een kant-en-klaar e-book template die je direct in jouw Canva account kan gebruiken wat jou een hoop creatief uitzoekwerk scheelt.
 • Je hebt je mails na je weggever geschreven, waarmee jij je doelgroep in het hart raakt, zodat het je betrokken klanten oplevert.
 • Je hebt de tools om beeldende teksten te schrijven die jou meer nieuwe downloads en verkopen opleveren.
 • MailBlue (e-mailsoftware systeem) heeft geen geheimen meer voor jou!
 • Je krijgt een kant-en-klare weggever funnel die jij direct in jouw eigen MailBlue kan implementeren wat jou heel veel frustratie scheelt en tijd oplevert.
 • Je ontdekt hoe je jouw website zo kunt aanpassen, zodat jouw bezoeker binnen enkele seconden laat zien wat zij op je site kan ‘halen’. Het is overzichtelijk en werkt als een klantmagneet.
 • Je hebt zelfvertrouwen dat je dingen nu zelf kan! Nooit gedacht dat je zou zeggen: ‘Ik wist niet dat ik dit kon en het nog leuk zou vinden óók!’


Het Winstgevende 
Klantreis Coachingtraject 

is geschikt voor jou 
als...


 • je de beslissing hebt genomen in actie te komen
 • je inziet dat het opbouwen van een persoonlijke relatie belangrijk is voor vertrouwen en meer verkopen
 • je het spuugzat bent om maar online aan te rommelen en losse flodders te schieten, zonder écht resultaat
 • je jouw bereik wilt vergroten, je fanbase wilt laten groeien en meer klanten wilt
 • je echt staat te trappelen om impact te maken en je kennis met zoveel mogelijk mensen te delen
 • je weet dat als je een succesvol bedrijf wilt runnen, je de leiding en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen groei en succes

Even alle pluspunten op een rij:

 • 24/5 WhatsApp support voor al je vragen en feedback  -- je eigen ervaren reisleider aan je zijde.
 • Tussendoor 24/5 onbeperkt feedback support voor al je ideeën en uitwerkingen
 • Accountiblity: ik ben je stok achter de deur!
 • Praktische, handige en kant-en-klare formules, templates en lay-outs die je groei versnelt en tijd oplevert.
 • BONUS 1: Toegang tot de TopGemerkt Academy (t.w.v. €697,-)
 • BONUS 2: Online training: van ZERO naar COPY HERO van Susan Wind (t.w.v. €97,-)

Bonus

Even de toffe bonussen aan je voorstellen..

Bonus 1
Toegang tot de online
TopGemerkt Academy
(t.w.v. €697,-) 

Je krijgt toegang tot mijn Online TopGemerkt Academy. In deze uitgebreide online leeromgeving heb ik alles wat ik heb gemaakt en heb gegeven de afgelopen jaren verzameld op één plek.


Denk aan:

 • Diverse online trainingen:
  Zo krijg je toegang tot de meest populaire Canva Training – van Beginner naar Canva Master. Je hebt beschikking over zichtbaarheid en Social Media trainingen en handige/praktische tools en bronnen die handig zijn om te gebruiken in je bedrijf.
 • Video-opnames van interviews & FB-lives, diverse masterclasses en challenges
 • Video-opname van het Content-Booster-Event
 • OTAB (Online TopGemerkt Academy Bibliotheek) met alle Topgemerkt checklisten, templates en e-books voor jou als naslagwerk.Bonus 2
Online training: van ZERO naar
COPY HERO van Susan Wind.
(t.w.v. €97,-)

Ik ben graag eerlijk met je…


Als je een persoonlijke klantreis opzet die je vertaalt naar een winstgevende salesfunnel heb je naar mijn mening één zeer belangrijke tool nodig!


Salesfunnels werken alleen als je rete goede teksten hebt. Het is echt belangrijk dat je leert hoe je sprankelende en beeldende teksten schrijft waarmee je lezers als een blok voor je vallen.


→ Zelf vind ik het enorm belangrijk om mijn copywritingskills te verbeteren en de verbinding aan te gaan met mijn ideale klant.


→ Zo krijg je van Susan Wind, één van de beste copywriters van Nederland die óók werkt voor Eelco de Boer, haar online training: van ZERO naar COPY HERO erbij! Om jou óók op dit vlak te helpen ;)


Je krijgt de tools hoe je hippe en pittige teksten schrijft, die moeiteloos uit je pen stromen en van je beeldscherm afspatten voor meer klanten en verkopen. Zonder uren aan je laptop geplakt te zitten.

Aantal enthousiaste reacties:

Zo kwam ik Mariska via Instagram tegen en het voelde meteen goed om het 1 op 1 traject te volgen. Na één van de eerste sessies hebben we mijn Instagram biografie aangepast en nog geen week later had ik al mijn eerste opdracht binnen! Mariska geeft je inzicht in jezelf en in je bedrijf. Na elke sessie loop je over van nieuwe en verrassende ideeën, zodat je meteen weer kan doorpakken. Mariska is echt top! Ik kan het iedereen aanraden als je stappen wilt zetten met je bedrijf.

Tessa Huissteden

Huissteden FOTografie

Paar woorden van Miranda over het Onbeperkt Support:

 • Veel dank voor je hulp, ik waardeer het!
 • Blij dat ik bij jou terecht ben gekomen, het voelt heel vertrouwd zo.
 • Thnx, jouw berichtjes helpen me echt om met beide benen op de grond te blijven.
 • Ik heb gewoon al een klant via insta binnengehaald. En dat met zo weinig posts
Miranda Molenaar - referentie - TopGemerkt

Miranda Molenaar

Miranda molenaar va

Al tijden had ik meer dan genoeg ideeën in mijn hoofd. Die ideeën omzetten naar concreet materiaal voor mijn business; daar zocht ik iemand voor. Toen ik Mariska haar traject zag wist ik dat dit datgene was wat ik nodig had. Super om vervolgens met Mariska te werken en exacte begeleiding te krijgen op die punten waar ik het nog niet helder kreeg of een stok achter de deur nodig had. Dankzij Mariska staat er nu een bijpassend aanbod en een top e-book. De hele technische kant die daarbij komt kijken heb ik nu ook op de rit. Ik kan het echt aanraden om met Mariska in zee te gaan. Ze luistert goed, neemt de tijd en geeft je de tools die nodig zijn in jouw speciefieke situatie.

Josien Westveer - referentie - vTopGemerkt

Josien Westveer

Oliemama

Transformerende ervaringen

Wat vind je fijn aan het traject?


Hoe je me hebt geholpen om meer dingen concreet te maken. Niet alleen in je hoofd, maar het echt uitwerken. Je 1 op 1 persoonlijke aandacht vond ik juist héél fijn. Het meedenken en concrete ideeën geven. Echt mij bewust maken om in Jip en Janneke taal te blijven denken en niet in mijn eigen vakjargon te blijven praten.

- Anne-Marie Mooij // Energetisch Coach -

Wat vind je fijn aan het traject?


Je betrokkenheid, flexibiliteit, de schop onder de kont en je niet lullen maar poetsen mentaliteit. Je bent prettig in de omgang en je denkt écht met mij mee. Je geeft en komt met (nieuwe) ideeën. Daarmee laat je het niet alleen van mij als persoon afhangen, maar je stuurt juist in bepaalde richtingen! Heel fijn!

- Mandy Peters Rit // Virtual Assistant

Ready to Travel?


Hoe ziet het Winstgevende Klantreis
traject er praktisch uit?

 • Strategische Kick-Off Call
  In deze online Zoom kick-off call (90 min) schetsen wij een duidelijk beeld van jou, je bedrijf en jouw bedrijfsdoelen. Zodat we vanuit hier een passend stappenplan kunnen samenstellen.
 • 6 maanden persoonlijke begeleiding & coaching
  Na de Kick-Off call hebben wij 6 extra vervolg sessies om de 2/3 weken (60 min). Waardoor je absoluut ruimte en tijd heb voor tussentijdse implementatie. Ik zorg dat je de juiste focus hebt, bespreken we de genomen stappen en geef ik je opdrachten mee voor de komende weken.
 • Accountable & Opdrachten
  Intuïtief ‘check‘ ik (elke week) met je in om te zien hoe het met je gaat. Je krijgt diverse praktische en concrete opdrachten. Ik zet je aan het werk en hou je accountable --in beweging!. De opdrachten bespreken we tijdens de volgende sessie.
 • Onbeperkt Feedback
  Theorie en kennis is pas waardevol als je ook TOEPAST. Door te DOEN. Dan is het ook zo fijn als je daar meteen feedback op ontvangt, niet waar? Dus stuur me je ideeën en uitwerkingen op en ik geef je mijn eerlijke, opbouwende feedback. Zodat je meteen doorpakt en groei ervaart.
 • WhatsApp Support
  Tussen de coaching sessies door ben ik 24/5 per week bereikbaar voor al je vragen en feedback via Whatsapp. Ik ben jou stok achter de deur! Dit wordt als zéér waardevol ervaren door eerdere deelnemers van dit traject. 
 • After Support
  Je krijgt één maand na de laatste coachingsessie de mogelijkheid om al je vragen te stellen, feedback te ontvangen over de implementaties waar je aan werkt. Ik laat je namelijk niet direct vallen na het einde van het traject. We sluiten het traject af met een feedback-call.
 • De sessies zijn
  ★ Transparant, Open & Persoonlijk (TOPgemerkt)
  100% intuïtief
  ★ Praktisch, concreet en online
  ★ Geheel op jouw tempo en op maat voor jou
  ★ Gefocust op oplossingen en groei
  ★ Antwoord op al je vragen
  ★ 1-op-1 aandacht voor jou en je bedrijf

 • BONUS 1 - Toegang tot de TopGemerkt Academy (t.w.v. €697,-).
  Uitgebreide online leeromgeving met diverse online trainingen, videomateriaal, masterclasses, challenges, checklists & templates die ik de afgelopen tijd heb gemaakt of heb gegeven, verzameld op één plek.

 • BONUS 2 - Online training: van ZERO naar COPY HERO (t.w.v. 97,-)
  Dit is een online training van Susan Wind, copywritingcoach, en werkzaam bij Eelco de Boer. Je leert hoe je hippe en pittige teksten schrijft, die moeiteloos uit je pen stromen en van je beeldscherm afspatten voor meer klanten en verkopen. Zonder uren aan je laptop geplakt te zitten.


TOP MARIS, wat is de investering?

Wil jij met mij samenwerken? Dan plannen we eerst een vrijblijvend Zoom-matchcall in.

Het doel van dit gesprek is om jou verder te helpen naar de volgende stap in je bedrijf, soms komt hier een samenwerking uit als het klikt aan beide kanten. Het kan best zijn dat ik niet de juiste persoon ben om jou verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan.

Bij een positief gesprek en wederzijdse klik zeg ik: waag de sprong en let's travel! Prijzen zijn exclusief BTW.


👉 € 3.247 ex. btw (of 6 x € 574,50)


De investering is 6 termijnen van € 574,50, excl BTW. Je kunt ook in één keer betalen; dan krijg je €200 korting en betaal je € 3247.

Heb je interesse? Plan dan direct je matchcall met mij in.

The 3 C's of life: Choices, Chances, Changes. You must make a Choice to take a Chance or your business will never Change.

Toffe enthousiaste reacties & transformaties:

Mandy Peters Rit - referentie - TopGemerkt

Onlangs het traject gevolgd van Mariska. Als startende virtual assistant had ik moeite met het online zichtbaar zijn. Ik wist niet hoe ik het beste kon starten. Uiteindelijk samen even gebeld. Het was een fijn en open gesprek en heb ik de keuze gemaakt om in mijzelf te investeren en met haar het traject aan te gaan.

Mariska is een heel fijn persoon. Ze denkt goed met je mee, neemt initiatief om ook met ideeën te komen en laat je vooral niet in de steek. Ze checkt met regelmaat hoe het met je gaat en of ze je nog ergens bij kan helpen.

Met dit traject heb ik meer zelfvertrouwen gekregen om online zichtbaar te willen en kunnen zijn. Daarnaast heb ik samen met haar de ‘vijver’ kleiner kunnen maken. Hierdoor heb ik met mijn bedrijf een specifieke kant gekozen.

Het is zeker een aanrader om met haar samen te werken. Zoals eerder benoemd denkt ze goed mee, draagt ideeën aan en haalt je uit je comfort zone. Ze geeft net dat zetje zodat je weer verder kunt met je bedrijf. In één woord: TOP(gemerkt)!

- Mandy Peters Rit // Virtual Assistant -

Monique Balk - Monivita - referentie - TopGemerkt

Achter de schermen ben ik altijd druk bezig in mijn praktijk MoniVita om vrouwen te begeleiden om weer vitaal, gezond en energiek door het leven te gaan. Maar VOOR de schermen… op sociale media… dat is niet echt mijn ding.

De begeleiding van Mariska was precies wat mij aanzette tot actie! Samen hebben wij een plan gemaakt wat bij mij paste. Met als eindresultaat een leuke 3 daagse mini-training Grip op je Suikerdip met landingspagina en opvolgmails.

Ook hebben we een flyer samengesteld, die alweer nieuwe klanten heeft opgeleverd. Met haar hulp heb ik een bio op Instagram gemaakt en heb ik een schema om content te gaan plaatsen. Nu is het aan mij om daarmee verder te gaan. En wat in mijn hoofd zit ook naar buiten te laten komen!

Persoonlijk maatwerk ipv "One size fits all". Dat is mijn motto. Is dat ook waar jij behoefte aan hebt? Dan is Mariska voor jou de ideale coach!

- Monique Balk // Hormoon en Voedingcoach

Referentie Coaching Traject - Stephanie Osunwokeh-van Buitenen
Referentie Coaching Traject - Tessa van Huissteden
referenties - v TopGemerkt

faq

Voor wie is dit traject?

Dit traject is bedoeld voor jou als nuchtere, echte aanpakker en intuitieve vrouwelijke kennisondernemer (coach, trainer of dienstverlenende online ondernemer) als je staat te trappelen om je bereik te vergroten. Je verkoopt een dienst en bent op zoek naar een doorlopende stroom aan klanten. 


Het is zeer geschikt voor jou als het het spuugzat bent om maar online aan te rommelen en losse flodders te schieten! Je weet dat als je een succesvol bedrijf wilt runnen, je het niet aan het toeval overlaat. Je neemt de leiding en verantwoordelijkheid voor je eigen succes en groei.


Je bent er namelijk klaar voor om met jouw kennis meer mensen te bereiken, je impact te vergroten en hiermee zoveel mogelijk mensen verder helpen!


Wat gaan we doen tijdens het 6 maanden traject?

Samen zorgen we ervoor dat jij in 6 maanden een winstgevende klantreis van A-Z opzet. Geen one-size-fits-all aanpak, maar écht één die 150% bij jou past. Zodat jij start met het verzamelen van je eerste) 1000 kwalitatieve e-mailadressen op jouw mailingslijst. Wat jou een doorlopende klantenstroom oplevert. Met gemak, moeiteloos en vanuit persoonlijke verbinding.


We werken een concreet en praktisch stappenplan uit die intuïtief bij jouw doelen en wensen past. Ik neem je graag mee op reis door het creatieve en technische gedeelte. Zodat jij met een grote glimlach en vol zelfvertrouwen je door niets en niemand laat tegenhouden. Je vind het gewoon leuk én hebt genoeg vertrouwen om er zelf mee aan de slag gaan.Waarom is het traject 6 maanden?

Waarom 6 maanden? 
Goede dingen opzetten kost tijd! Niet alleen het opzetten, maar ook testen of het werkt. Bijsturen waar het nodig is. Ik raffel niet graag zaken af. Ik neem liever de tijd om met jouw business mee te kijken en te zorgen voor de beste resultaten.


Zo geef ik je persoonlijke aandacht en begeleiding. Want ik vind het mega belangrijk dat jij jezelf BENT en bij mij dit ook kan ZIJN. Zodat je echt aanvoelt wat JIJ nodig hebt -- voor jezelf áls voor je bedrijf! Ik help je hier graag bij. Daarnaast geef ik je praktische inspiratie, concrete ideeën waarmee je zelf kunt implementeren.


We gaan 100% intuitief aan de slag met een -niet lullen maar poetsen mentaliteit-! Zonder poespas en bla bla, maar meteen praktisch to the point. 

Wat is de investering?

De investering is 6 termijnen van € 574,50. Je kunt ook in één keer betalen; dan krijg je €200 korting en betaal je €3247,-.


*Prijzen zijn exclusief BTW.

Hoe kan ik me aanmelden en hoe werkt het?

Wil jij met mij samenwerken? Hoe gaat het dan te werk?


#1 - ZOOM-CALL

We plannen eerst een vrijblijvend matchcall per Zoom. Het doel van dit gesprek is om jou verder te helpen naar de volgende stap in je bedrijf, soms komt hier een samenwerking uit als het klikt aan beide kanten. Het kan best zijn dat ik niet de juiste persoon ben om jou verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan. Bij een positief gesprek en wederzijdse klik zeg ik: waag de sprong en let's travel to YOUR destination!


#2 - EEN MATCH! EN NU?

Bij een positieve indruk en klik zijn we een match! Dan kunnen we gemotiveerd aan de slag, zonder gedoe en met de juiste dosis energie. Ik geef jou per e-mail de mogelijkheid om de betaling van het traject in orde te maken. Keuze voor eenmalige betaling of in termijnen mogelijk. Daarnaast krijg je ook meteen de factuur voor je eigen administratie.


#3 -  PLAN KICK-OFF CALL

Yes, ready to TRAVEL! Via e-mail ontvang je de bevestiging van je aanmelding. In deze e-mail vind je ook de Calendly-link om meteen met mij je eerste kick-off call in te plannen van 90 min. KIJK, KIES en KICK-OFF! ;)


Maris, waarom ben jij dé persoon om mij verder te helpen?

Toen ik mijn bedrijf startte in 2017 ben ik meteen begonnen met het opzetten van een eigen klantreis voor mijn bedrijf. Want ik wilde een systeem dat voor mij werkte en mij focus, rust en vrijheid opleverde. Zo heb ik als HSP-er en multipassionate ondernemer altijd één rode draad gezien in wat ik opzette: salesfunnels!

Ik gaf duizenden euro's uit aan een funnel marketing traject inclusief businesscoach om een funnel op te bouwen. Alleen was er één groot probleem: er werd niet gekeken naar wie ik was en wat ik wilde en welke strategie bij mij paste. Het voelde aan als een -one-size-fits-all- formule, maar ja niet iedereen past een yogapanty.

En het domme was, dat ik mij heb laten overhalen en daardoor een traject aanging wat totaal niet bij mij paste. Ik werd niet gezien en gehoord en de funnel werkte voor geen ene meter. Puur omdat mijn eigen energie er niet opzat.

Door mijn jarenlange ervaring met het werken met salesfunnels ben ik tot de conclusie gekomen dat elk bedrijf een andere klantreis en strategie nodig heeft wat vooral bij jou als ondernemer past.

Zo heb ik zelf verschillende e-books, challenges, masterclasses en trainingen gecreëerd. Waarmee ik zowel betaald als organisch veel mensen hebt bereikt. Hierdoor heb ik duizenden e-mailadressen op mijn mailinglijst verzameld.

Door het creëren van mijn eigen klantreis en deze te vertalen naar een winstgevende salesfunnel verkoop ik eenvoudig mijn online trainingen en coachingtrajecten. Ook al zit ik heerlijk zaterdagavond op de bank mijn favoriete Netflix serie te kijken. 

En dat gun ik jou ook!

Kan ik gelijk starten?

Als je hebt besloten, om samen met mij, jouw mooie reis te maken en als het klinkt aan beide kanten dan kan je direct starten. Uiteraard zolang ik beschikbare plekken heb. Dit hoor je van mij tijdens de matchcall. 
Na de aanmelding kan je meteen je kick-off sessie in mijn agenda inplannen. Jij bepaald hoe, waar en wanneer je je koffers pakt om naar jouw favoriete bestemming te vliegen ;)

Ik heb nu geen geld om te investeren..

Dat je het spannend en wellicht een tikkeltje eng vind om z’n bedrag te investeren? I know! Been there, done that!

Mijn ervaring is dat ik iedere investering die ik deed absoluut terugverdiende. En weet je.. hoe groter de investering ik maakte, hoe groter de groei.

Hoe zou het voor je zijn als je eenmalig een systeem opzet dat jou meer rust, focus én een doorlopende klantenstroom zou opleveren?

>> Heb je dit nu al of wat is het je waard om zo te blijven aanmodderen?

Ik twijfel of het wat voor mij is?

In dit geval zeg ik als je nog twijfelt: doen! 

Je bent nog steeds op deze pagina en helemaal onderaan de FAQ beland. Dat is niet zonder reden. Als je jezelf nog moet overtuigen of je het waard bent of dat je het allemaal wel kan? YES JE BENT HET WAARD (OM IN JEZELF EN BEDRIJF TE INVESTEREN) EN HOPSAKEE GO FOR IT!

LET'S TRAVEL!

Investeren in jezelf betekent ook een commitment aangaan. Een commitment om je doel te gaan behalen. En soms hebben we als mens nu net even dat zetje nodig. 

Heb je vragen mail (mariska@topgemerkt.nl) mij gerust of plan je matchcall in!

Ik twijfel nog steeds...

Dat kan! Want eerlijk is eerlijk. Het traject is niét voor iedereen geschikt.

Heb je onbeantwoorde vragen? Laat het mij weten. Blijf in ieder geval niet met je vragen zitten. Ik help je ze graag te beantwoorden. Zo kunnen we samen beslissen of dit traject wel of niet iets voor je is.

Bij vragen: mail mij via mariska@topgemerkt.nl of plan je matchcall in!

Lady, it's boarding time!

Are you READY TO TRAVEL?

Voor een groeiende mailinglijst, een persoonlijke relatie met je ideale klant en meer verkopen? Zonder constant te leuren of teveel tijd te verliezen?

>