fbpx

Content Booster Quickscan
incl. weeksupport

  BOOST JE CONTENT, GROEI IN ZICHTBAARHEID & TREK KLANTEN AAN  

 Content Booster Quickscan 1:1 Week 

Wil je weten hoe je content er op dit moment voor staat?

Boek dan de 'Content Booster Quickscan'. Tijdens de 1,5 durende sessie via Zoom scannen we samen jouw huidige Instagram Content. Ik geef je direct feedback en toepasbare tips om je content skills te verbeteren. 

Mis je op dit moment content inspiratie? En kan kan je wel een brainstormsessie gebruiken? Dan is de 'Content Booster Quickscan' perfect voor jou!

Want als ondernemer is het creëren van content tegenwoordig essentieel, dat weet je. Maar vaak ontbreekt het aan consistentie.

Laten we dan in slechts één week je content een flinke BOOST geven. Boek dan je sessie en ontdek dat content leuker, slimmer en makkelijker kan.

Tijdens deze 1-op-1 week...

... zijn al mijn oogballen alleen op jou gericht.

Hoe werkt het?

Tijdens deze 1,5 uur durende sessie duiken we echt in jouw specifieke content vraagstukken en uitdagingen rondom dit vlak. En gaan we als volgt te werk:

#1 - SCAN

We doorlopen en scannen je huidige content op Instagram

Samen kijken we naar de kwaliteit en consistentie van je postsZodat je een duidelijk beeld krijgt van waar je staat, wat goed werkt en welke stappen je kunt nemen. Je krijgt feedback en tips om je contentskills te verbeteren.

#2 - BOOST

Inspirerende content brainstormsessie

Tijdens de 1,5 uur durende sessie duiken we in jouw specifieke content vraagstuk en uitdagingen. Daarnaast hebben we een inspirerende content brainstormsessie om op nieuwe ideeën te komen en je creativiteit aan te wakkeren.

#3 - IMPLEMENTATIE

Tijdens de weeksupport breng je jouw contentplan tot leven

Tijdens de WhatsApp supportweek schrijf je minimaal 3 post uit om in de actiemodus te blijven. Je brengt jouw contentplan tot leven en zet de ideeën om in concrete actie. Je krijgt mij een week lang als creatieve content sparringpartner aan je zijde.

De Content Booster Quickscan (incl. weeksupport) is voor jou als je:

 • authentieke content wilt creëren die je doelgroep aanspreekt;
 • jouw online zichtbaarheid wilt vergroten;
 • jouw content skills wilt verbeteren; 
 • een warme connectie met je doelgroep wilt opbouwen;
 • ondersteuning wilt bij consistente content creatie.

 Jouw investering voor deze week is: 

€111 ex. btw

De aanstekelijke energie van Mariska is zó motiverend! Organisatie, inspiratie en creatie, Mariska máákt het gewoon leuk! En heel belangrijk, zij maakt er niet háár ding van, maar laat jou helemaal jezelf zijn

Anette Hoogenboom 
 Zelfyoga en EindExamenYoga

Ik heb nu de structuur en handvaten waarnaar ik op zoek was. Mariska is heel toegankelijk en heeft een aanstekelijk enthousiasme

Saskia van der Hilst 
  Simply Sas

Hi, ik ben Mariska!
Online Zichtbaarheid & Business Strateeg

Ik omschrijf mezelf als: super direct, eerlijk, nuchtere dodo, zéér praktisch, strategische denker, communicatie-freak, HSP-er, intuïtief en hoge dosis energie.

Naast mijn onderneming heb ik een 16-urige baan voor financiële zekerheid en gezondheidsredenen. In 2017 startte ik mijn onderneming zonder focus, plan of strategie, Zonder mailinglijst en geen idee waar ik klanten kon vinden.

Ik verdwaalde in de online jungle van e-books, trainingen en webinars. Op zoek naar de gouden formule voor meer klanten. Als gevoelige en multipassionate ondernemer had ik behoefte aan rust en focus.

Ik begon zelf te ontdekken en te begrijpen wat ik deed, en bouwde een solide bedrijfsfundering op. Met succesvolle e-books, challenges en trainingen bereikte ik snel meer dan 1000 mensen op mijn mailinglijst en maakte ik een vliegende start.

Uit ervaring weet ik ook hoe het voelt als je bedrijf geen stevige basis heeft en geen klanten of omzet oplevert.

Laten we samen binnen 180 dagen jouw solide bedrijfsfundering van A tot Z opzetten. Zodat je groeit, klanten aantrekt en impact maakt op jouw eigen authentieke manier. En mogelijk met sprankelende ogen afscheid kunt nemen van je 9-5 baan.


Hoe ziet de Content Booster Quickscan er praktische uit?

What's in it?

 • Na aankoop kies jij via TidyCal een geschikte datum en tijdstip.
 • Je vult een vragenformulier in, zodat ik me kan afstemmen op jouw behoeften.
 • Ik voer van te voren een kritische Instagram contentscan uit om alvast je contentstrategie te bekijken.
 • Daarna krijg je persoonlijke contentcoaching op maat van 1,5 uur via Zoom en gericht op jouw content vraagstuk.
 • Dat is niet alles! Je krijgt één week lang WhatsApp support om je te helpen bij de implementatie, zodat je blijft doorpakken.
 • Extra: Als kers op de taart krijg je een extra check-in sessie van 30 minuten na afloop van de week. We kijken hoe het is gegaan en blikken terug op wat je in de praktijk hebt toegepast.

Je krijgt dus niet alleen 1,5 uur, maar 2 uur content coaching!
 Of beter: één hele week!  

Met de Content Booster Quickscan zet je in slechts één week tijd een grote stap vooruit in je contentcreatie. Laat je inspireren, krijg waardevolle feedback en zet je ideeën om in actie om jouw content een flinke BOOST te geven en je bedrijf te laten groeien!

 Jouw investering voor deze week is: 

€111 ex. btw


Content is de taal van je merk. Het verbindt, raakt en zorgt voor online succes. 


Aantal enthousiaste reacties..

Mariska is een leuke spontane meid die heel goed weet hoe ze je moet prikkelen om stappen te zetten.

Miranda Keppel VA

Geen content stress. Zichtbaarheid vanuit liefde en kracht in duidelijke vorm en structuur op de verschillende kanalen. Mariska is bruisend en heeft mooie ideeën zodat je top opgemerkt wordt door je doelgroep.

Mirna den Reijer  De Hooggevoelige Ondernemer


Klaar om je content te BOOSTEN en meer geweldige klanten aan te trekken?


Aarzel niet langer en maak gebruik van deze unieke kans om jouw content een flinke BOOST te geven! Ontdek hoe je op je eigen, pure en authentieke manier content creëert die goed voor je voelt.

Claim jouw plek voor de Content Booster Quickscan inclusief weeksupport!

©2017-2024 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer |  mariska@topgemerkt.nl

>