fbpx

Boost je Content 1:1 Week

Nog 2 plekken beschikbaar voor juni!

 BOOST JE CONTENT 1:1 WEEK 

Boost jouw content in slechts 1 week en ontdek dat content leuker, sneller en makkelijker kan!

Content creatie is tegenwoordig ontzettend belangrijk voor elke ondernemer. Dat weet je! Maar toch ben je vaak niet consistent genoeg. 

Wil jij jouw content een flinke BOOST geven en je bedrijf laten groeien? Zonder dat het je onnodig veel tijd, energie en frustratie kost?

Dan is ‘Boost je Content 1:1 sessie’! perfect voor jou en meld je nu aan. 

Tijdens deze 1-op-1 week...

... zijn al mijn oogballen alleen op jou gericht.

Tijdens deze 1,5 uur durende sessie duiken we echt in jouw specifieke content vraagstukken en uitdagingen rondom content en strategie. 

Waar kan je z'n sessie voor inzetten, denk aan bijvoorbeeld:

  • Samen braindumpen voor nieuwe content ideeën.
  • Je content pilaren opstellen als handige houvast (kapstok).
  • Content Batchen: hoe je dit effectiever en slimmer aanpakt om content vooruit te plannen.
  • Hoe je met behulp van ChatGPT één maand content genereert door 3x per week te posten.
  • Hoe je visuele aantrekkelijke content maakt, die de aandacht van je doelgroep grijpt.

De aanstekelijke energie van Mariska is zó motiverend! Organisatie, inspiratie en creatie, Mariska máákt het gewoon leuk! En heel belangrijk, zij maakt er niet háár ding van, maar laat jou helemaal jezelf zijn

Anette Hoogenboom 
 Zelfyoga en EindExamenYoga

Ik heb nu de structuur en handvaten waarnaar ik op zoek was. Mariska is heel toegankelijk en heeft een aanstekelijk enthousiasme

Saskia van der Hilst 
  Simply Sas


Hoe werkt de Boost je Content Week?

Van tevoren vul je een vragenlijst in, zodat ik mezelf kan afstemmen op jou en je bedrijf.

Daarna heb je persoonlijke contentcoaching van 1,5 uur via Zoom. Waarbij je direct in actiemodus komt en daadwerkelijk implementeert. Zo geef je jouw content een flinke BOOST en wordt je een echte content-ninja 🥷.

En dat is niet alles! Je krijgt ook één week lang WhatsApp support om je te helpen bij de implementatie, zodat je blijft doorpakken. 

En als kers op de taart ontvang je na de week een extra 'check-in' sessie van 30 minuten als bonus cadeau. Hier kunnen we even bijpraten over hoe het gaat. En kijken naar wat je hebt toegepast in de praktijk. Zo haal je gegarandeerd alles uit deze sessie. 

Je krijgt dus niet alleen 1,5 uur, maar 2 uur content coaching!  Of beter: één hele week! 

Hi, ik ben Mariska!
ZICHTBAARHEIDSCOACH

Zichtbaar zijn was voor mij niet zo vanzelfsprekend. Vroeger werd ik gepest. Hierdoor voelde ik mij niet gezien of gehoord. Ik had altijd een masker op. Mezelf kwetsbaar opstellen durfde ik niet en laat ik het maar niet hebben over een flinke dosis zelfvertrouwen.

Na mijn burn-out veranderde alles. Het roer moest om. Ik ben met mezelf aan de slag gegaan, maskers afgedaan en mezelf weer in de spiegel durven aankijken. Ik mag er zijn en ik ben goed genoeg zoals ik ben!

Het was écht tijd om mijn ruimte in te nemen. Mijn podium te pakken, mezelf te laten zien en zichtbaar zijn. Iets wat ik vroeger nooit had gedacht dat ik dit nu zou doen. Het voelt voor mij niet als een drempel, maar ik doe het gewoon!

Door persoonlijke zichtbaarheid op een eigen, leuke en haalbare manier toe te passen, heeft dit niet alleen mijn bedrijf explosief laten groeien.

Het heeft óók mijn klanten geholpen om hun zichtbaarheid te vergroten, meer impact te maken, te groeien met hun bedrijf en meer naamsbekendheid te creëren. Doordat ze zich op hun eigen, persoonlijke en pure manier laten zien, trekken ze als magneet de leukste klanten en opdrachten aan.

En dat gun ik jou ook! Tijd om online te schitteren vol zelfvertrouwen!

Nu jij nog: ben jij bereid om je podium en online spotlights te claimen, zodat je (t)opgemerkt wordt door klanten waar JIJ blij van wordt én energie van krijgt?  Content is de taal van je merk. Het verbindt, raakt en zorgt voor online succes. 


Hoe ziet het er praktische uit?

Elke maand heb ik plek voor slechts 3 vrouwen die voelen "HELL-YESS dit wil ik"!

Nu nog slechts 3 plekken vrij voor €111 ex. btw. Boek één van die plekken in mei en plan je sessie in mei of juni. In juni gaat de prijs omhoog naar €147 ex. btw.

Je krijgt:

  • Na aankoop kies jij via Calendly een tijdstip en vul je een vragenformulier in, zodat ik me kan afstemmen op jouw behoeften.
  • Ik voer een Instagram en content scan uit om je zichtbaarheid- en contentstrategie kritisch te bekijken.
  • We trappen af met een 1,5 uur durende sessie op maat via Zoom, gericht op jouw content vraagstuk.
  • Extra: 1 week lang WhatsApp support om het geleerde direct in de praktijk te brengen
  • Bonus: extra check-in sessie van 30 minuten na afloop van de week


 Jouw investering voor deze week is: 

€147 ex. btw

Mariska is een leuke spontane meid die heel goed weet hoe ze je moet prikkelen om stappen te zetten.

Miranda Keppel VA

Mariska geeft je inzichten in de mogelijkheden van Social Media. Ze laat je met een duidelijke visie door de bomen het bos zien in de vele mogelijkheden. Ze geeft structuur en helderheid om je merk en natuurlijk jezelf zichtbaar te maken. Geen content stress. Zichtbaarheid vanuit liefde en kracht in duidelijke vorm en structuur op de verschillende kanalen. Mariska is bruisend en heeft mooie ideeën zodat je top opgemerkt wordt door je doelgroep.

Mirna den Reijer  De Hooggevoelige Ondernemer


Klaar om je content te BOOSTEN en meer geweldige klanten aan te trekken?


Aarzel niet langer en maak gebruik van deze unieke kans om jouw content een flinke BOOST te geven! Ontdek hoe je op je eigen, pure en authentieke manier content creëert die goed voor je voelt.

Claim jouw plek voor de Boost je Content 1:1 sessie! Dan gaan we
samen aan de slag om van jou een echte content-ninja te maken.


©2017-2023 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer | mariska@topgemerkt.nl

>