fbpx


Je bent erbij, super leuk!


Check de bevestigingsmail die naar je onderweg is met
meer informatie. Geen mail ontvangen? Check je spambox!


Tot snel online bij de training..


Liefs, Mariska

Mariska Huijnen van TopGemerkt

Instagram stories

Online LIVE training:

Zichtbaar met Instagram Stories

LEER:

 • Alle ins- en outs van Instagram Stories en hoe te gebruiken.
 • Hoe je een story plaatst en opmaakt met de eenvoudige mogelijkheden.
 • Diverse gave Instagram als Stories tips & coole hacks.
 • Concrete en praktische Story ideeën om direct te starten.
 • Hoe je jouw Stories origineel maakt, die de aandacht trekt van je volgers.
 • Bonus: hoe Instagram Reels werkt en hoe te gebruiken.

Profiteer direct van de Early-Bird korting

De Early-Bird korting is t/m dinsdag 17 november geldig. Daarna kan je het ticket tegen 57 euro aanschaffen.

23
Dagen
21
Uur
37
Minuten
31
Seconden

Een zeer praktische online live training waar je letterlijk met mijn scherm meekijkt!

~ Zichtbaar met Instagram Stories

Ben je een grote fan van Instagram? Ben je nu op het punt gekomen dat je echt meer met Instagram Stories wilt gaan doen? Alleen zie je door de bomen het bos niet meer?


Je hebt geen idee waar je alle Instagram story knoppen, buttons en de juiste instellingen zitten. Je ziet veel leuke Stories van andere voorbij komen. Maar jij, hebt werkelijk geen idee hoe ze dit doen en waar jij óók kan starten.

Herkenbaar voor jou?


Instagram Stories zijn HOT AS FIRE! Via deze manier kan jij jezelf op een leuke, speelse en laagdrempelige manier laten zien. Waarmee je echt in contact komt met je volgers.


Het geeft je meer zichtbaarheid, naamsbekendheid en je vergroot je expertisestatus. Door jezelf regelmatig te laten zien via Stories en Reels, zorg je voor meer betrokkenheid, bereik en het aantrekken van de juiste volgers én uiteindelijk klanten.


Bovendien, wist je dat Instagram Stories 20% meer bekeken worden dan normale reguliere berichten op je tijdlijn? Is dat ook geen reden om meer met Instagram Stories te gaan doen?


Na deze online live training wil jij direct starten met het inzetten van Instagram Stories en Reels. Je weet nu de juiste knoppen te vinden. Je bruist van de ideeën én creativiteit om je Stories nu zelf origineel op te maken. Je bent zichtbaarder, je bereik is groter en je groeit in het aantal volgers.


En, na afloop van de training heb jij jouw (eerste) toffe Instagram Story online gezet! Daar zorg ik wel voor 😉


Dus, waar wacht je nog op?

Voor wie is deze training bedoelD?
De ‘Zichtbaar met Instagram Stories’ training is perfect voor ambitieuze en leergierige topvrouwen die NU willen starten om meer uit Instagram Stories én Reels te halen. Die het tijd vinden om hun zichtbaarheid en bereik te vergroten.


WIE & HOE?
De online training geef ik live en persoonlijk via Zoom. De training is 100% Transparant, Open & Persoonlijk. Ik hou geen geheimen voor je achter. Zo deel ik mijn eigen mobiele Instagram scherm met jou. Zodat ik je persoonlijk alle ins- en outs, functieknoppen, hacks en toffe Instagram tips direct kan laten zien. En dat allemaal vanuit jouw luie stoel achter je PC. 😉

De training is super concreet én praktisch. Je hoeft zelf niks uit te zoeken! Because, I Will Show You How It Works! #nietlullenmaarpoetsen #gewoondoenEXTRA BONUS!
En als kers op de taart: ik laat je óók zien hoe Instagram Reels werkt! PEACE OF CAKE 😉


Ben jij klaar voor deze concrete én zeer praktische Instagram Stories LIVE training?
Koop dan meteen je Zichtbaarheidsticket!


Wat krijg je en wanneer is het?

 • Dinsdag 24 november
 • Van 10:00 – 12:00 uur
 • Online en LIVE per Zoom
 • Mega veel inzichten
 • Early Bird ticket 45 euro (t/m dinsdag 17 november)
 • Vanaf woensdag 18 november 57 euro

Wat andere over een eerdere instagram
story challenge te zeggen hebben...

Mariska de Roo

Zielsportret

Door deze challenge heb ik nog meer geleerd over insta stories. Je wordt uitgedaagd er elke dag mee bezig te zijn en er op een andere manier naar te kijken plus dat het enthousiasme en de motivatie van Mariska super aanstekelijk zijn. Echt een aanrader.

Saskia Denkers

VA Saskia Denkers

Ik vond het erg leuk om mee te doen aan de Instagram story Challenge. Mijn creativiteit werd enorm gestimuleerd en het heeft me veel meer inzicht gegeven hoe als bedrijf met Instagram stories om te gaan. Het enthousiasme van Mariska werkte extra motiverend. 


Marian Janssen

Samenbrengen

Ik vond je Challenge heel erg stimulerend. Het heeft me de aarzeling om iets te posten doen vergeten. Je hebt het "gewoon doen" in me aangewakkerd. Je opbouw is ook heel helder van structuur en de opdrachten behapbaar per dag! Je enthousiasme is aanstekelijk! Dank je wel!

Mariska Huijnen van TopGemerkt9

WIE BEN IK?

Hi, mijn naam is Mariska! Graag help ik ambitieuze, leergierige en intuïtieve topvrouwen online zichtbaar te zijn op een leuke en haalbare manier voor meer groei, bereik, impact en het aantrekken van de leukste klanten via Instagram.

©2019-2020 - TopGemerkt  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer

>