fbpx
  0  0
Days
:
 
  0  0
Hours
:
 
  5  9
Minutes
:
 
  5  9
Seconds

You missed out!


Hi topper!

Yes, je e-book ontvang je binnen 10 minuten in je inbox! Check ook je spambox. En, wat ga je nu doen? Je hebt toch niet voor niets het e-book aangevraagd?

Er is niemand écht succesvol geworden door een gratis e-book.

Hoe fijn is het als je de eerste stappen zet naar een winstgevende salesfunnel? 

Ik weet dat jij er klaar voor bent om een (funnel)systeem te bouwen dat vóór je MAG werken. Zodat je op een relaxte manier continue nieuwe leads en klanten aantrekt.

Daarvoor heb ik de aanvullende ‘Salesfunnel Secrets’ videotraining ontwikkeld. Waarbij je aan de slag gaat met de ins-en outs en geheimen over de online klantreis en salesfunnel. 

→ Hét systeem heeft mijn bedrijf explosief laten groeien in leads, klanten én omzet.

Mijn missie. jouw voordeel. - Mariska van TopGemerkt

Want, je wilt makkelijk nieuwe klanten aantrekken, zonder constant te leuren of te veel (vrije)tijd te verliezen...

Maar...

Je bent hier niet voor niets. Je bent toe aan het finetunen en opschalen van je droombusiness. Meer mensen helpen én meer vrijheid voor jezelf!

Als vrouwelijke coach of kennisondernemer loopt je bedrijf niet slecht. Je onderneemt al zo'n 2 a 3 jaar. Je hebt klanten die tevreden zijn en er komt geld binnen.

Maar je wilt...

 • Continue een doorlopende klantenstroom, zonder een te volle agenda;
 • Niet alleen afhankelijk zijn van uurtje-factuurtje;
 • Juist meer mensen helpen, door slimmer te werken in plaats van harder;
 • Geen geldstress om de rekeningen te betalen;
 • Een middag voor jezelf vrij plannen, zonder je schuldig te voelen.

→ Prachtige doelen die je kunt bereiken door je eigen systeem te bouwen dat vóór je werkt!

Alleen waar begin je nou? Op dit moment schiet je eerder met losse flodders. Het levert je wel wat op, maar het is hard werken.

Je weet dat het allemaal véél beter, eenvoudiger en makkelijker kan. Het kost je nu een hoop tijd, energie en je wordt er soms moe-de-loos van.

Het frustreert je.

Je wilt een business dat moeiteloos vóór je werkt.. 

Dus hopsakee, tijd om dit patroon te doorbreken en start vandaag nog met het opzetten van je eigen (funnel)systeem!

Stel je voor dat het ook zo kan..

 • Je trekt continue je ideale klant aan die je eenvoudig omzet naar betalende klant.
 • Je funnel zorgt ervoor dat je niet continue op zoek moet naar klanten. Maar, je kunt bouwen én vertrouwen op je eigen geautomatiseerde systeem, dat keer op keer zorgt voor klanten en omzet. 
 • Door slimmer te werken help je meer mensen, zonder continue zichtbaar te zijn op Social Media of meer en harder te werken.
 • Je komt eenvoudiger in contact met je ideale klant en bouwt een warme fanbase op die staat te trappelen om zaken met jou te doen.
 • Doordat jij je salesfunnel goed hebt opgezet, kan je het proces loslaten en je tijd en energie anders besteden: je klanten verder helpen! Je verkoopt zelfs als je ziek bent, op vakantie of zelfs slaapt.

In deze Salesfunnel Secrets videotraining ontdek je het complete stappenplan wat je nodig hebt om een winstgevende salesfunnel op te zetten dat zorgt voor een constante stroom aan klanten en omzet.


Gun jezelf dan een funnel-systeem dat vóór je werkt, je keer op keer nieuwe leads en klanten oplevert én waar je op kan bouwen en vertrouwen!

Kom in actie en ga aan de slag!

Ga direct aan de slag met de Salesfunnel Secrets videotraining. Je investering is nu geen €77,- maar slechts €17 exclusief BTW.

Hoe zit de training in elkaar?


Binnen 5 minuten na aanschaf van de training ontvang je de inloggegevens per mail. Hiermee krijg je direct toegang tot de online omgeving.

Hierin vind je:

 • Een video (+/- een uur) waarin ik je alle ins-en outs en geheimen over de online klantreis en een succesvolle salesfunnel met je deel. Zo deel ik o.a. het funnel proces waarmee jij een potentiële klant opleidt tot betalende klant. Verder hoe je jouw funnel als ‘selectiemiddel’ inzet, waarmee je als een magneet de leukste klanten aantrekt. Wat een salesfunnel voor mij heeft opgeleverd, inclusief praktische voorbeelden. En, hoe je een strategisch productaanbod maakt die verkoopt – in het werkboek ga je hier ook mee aan de slag.
 • Een bonusvideo (+/- een kwartier) waarin ik een super handige visuele funneltool laat zien, waarmee je zelf in een handomdraai je eigen klantreis en salesfunnel inzichtelijk maakt.
 • Een werkboek om direct in actie te komen. Je gaat aan de slag om je strategisch productaanbod overzichtelijk te krijgen in je productladder. Zodat je aanbod echt naadloos aansluit bij je ideale klant: opvolgend en oplopend in prijs en waarde van je producten.

Meld je nu aan en start binnen 5 minuten!

De komende 60 minuten ontvang je maar liefst €60,- korting. Jouw investering is niet €77,- maar slechts €17 exclusief BTW. Na aanschaf kun je direct beginnen. 

Let op! Dit is een eenmalige actie. Klik je de pagina weg, komt de actie niet meer terug!

Eenmalig aanbod Salesfunnel Secrets Videotraining

  0  0
Days
:
 
  0  0
Hours
:
 
  5  9
Minutes
:
 
  5  9
Seconds

You missed out!

Wat levert de Salesfunnel Secrets
videotraining je op:

Alle geheimen over de online klantreis en salesfunnel

Waarom de online klantreis en salesfunnel onmisbaar is voor je bedrijf en schieten met losse flodders niet werkt.

Stappenplan

Welke 7 onmisbare stappen zorgen voor een succesvolle salesfunnel.

Klanten als magneet aantrekken

Hoe je jouw funnel als ‘selectiemiddel’ inzet, zodat je als een magneet de leukste klanten aantrekt.

Het funnelproces

Het funnel proces waarmee jij een potentiële klant opleidt tot betalende klant.

Strategisch aanbod

Hoe je een strategisch productaanbod maakt die verkoopt – in het werkboek ga je hier ook mee aan de slag.

Visuele funneltool

Via de bonusvideo maak je met de handige funneltool je eigen salesfunnel visueel inzichtelijk.

BONUS:

Naast de training heb ik nog een aantal
toffe bonussen - die je verder helpen.

01
Training is inclusief werkboek

Het werkboek helpt je om jouw eigen klantreis uit te stippelen. Zodat je hiermee jouw ideale klant stap-voor-stap helpt in haar transformatieproces.

Werkboek - Online klantreis videotraining v- TopGemerkt
02
How-to bonusvideo: visuele tool

In deze bonusvideo (in het werkboek) laat ik je een hele handige visuele tool zien. Zodat je jouw klantreis meteen visueel inzichtelijk maakt.

How-to Bonusvideo - Online klantreis videotraining v- TopGemerkt

Aantal enthousiaste reacties:

Ik wist direct, intuïtief dat ik bij Mariska moest zijn. Mariska heeft me geholpen om nog meer te gaan staan voor mijn expertise en doelgroep. Ze heeft me daarnaast geholpen mijn diensten goed op elkaar aan te laten sluiten heb ik een bijpassende Social Media uitstraling. Ik weet zeker dat dit me nog veel op gaat leveren. 

Stephanie Osunwokeh- van Buitenen

Productivity coach

Voordat ik bij Mariska terecht kwam had ik 1001 lijstjes. Ik miste een duidelijk plan van A tot Z en een liefdevolle schop onder de kont. We hebben mijn Instagram pagina onder handen genomen, maar daarbij ook de strategie daarachter uitgewerkt. Wat een rust heeft mij dat gegeven! Ik zie nu resultaat in het aantal volgers op mijn pagina, wauw!

Talitha Oosterom

fotograaf

Ik heb met de video van Mariska een geweldige en heldere uitleg gekregen hoe ik een klantreis kon opzetten. Hiervoor had ik geen idee en deed ik maar wat zonder hier goed over na te denken. Er zat geen logische volgorde in en nul resultaat. Ik verkocht bijna niks. Met behulp van de video snap ik nu hoe het werkt en wat ik altijd fout heb gedaan. Dankjewel Mariska!

Susan Wind

copywriting coach

Even alle pluspunten op een rij:

DIRECT STARTEN

Na aanmelding ontvang je direct een mail in je inbox met de factuur en de gegevens voor de videotraining. De video is op eigen tijd en tempo te volgen.

GEWELDIG WERKBOEK

Het werkboek helpt je om jouw eigen klantreis en aantrekkelijk aanbod uit te stippelen. Zodat je hiermee jouw ideale klant stap-voor-stap en behapbaar helpt in haar transformatieproces.

How-to bonusvideo

In de bonusvideo laat ik je ene super handige visuele funneltool zien waarmee jij in een handomdraai je eigen klantreis en salesfunnel visueel inzichtelijk maakt.


faq

Kan ik direct starten nadat ik het heb aangeschaft?

Jazeker. Na aanschaf van de training ontvang je direct de inloggegevens in je mailbox voor de online leeromgeving. Je kan de video's op je eigen tijd en tempo bekijken.

Wat kost de training?

De komende 60 minuten ontvang je maar liefst €60,- korting. Jouw investering is niet €77,- maar slechts €17 exclusief BTW. Na aanschaf kun je direct beginnen. 

En ja ik weet het… €17,- voor deze videotraining is geen geld. En nee er zit géén addertje onder het gras. In het e-book leer ik je dat mijn videotraining mijn instap-product is voor jou. Het is bedoeld om elkaar beter te leren kennen en een persoonlijke relatie met elkaar op te bouwen.

Hoe kan ik betalen?

Je kan zeer eenvoudig, online en veilig via iDeal of Bancontact betalen. Zodra de betaling in orde is, wordt ook meteen je factuur toegestuurd die je weer kan gebruiken voor je eigen administratie.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is bedoeld voor zéer gemotiveerde, ambitieuze en gedreven vrouwelijke coaches en kennisondernemersdie een (funnel)systeem willen bouwen dat moeiteloos vóór hun werkt. Niet meer leuren om klanten, maar juist op een eenvoudige manier dat je keer op keer nieuwe leads en klanten oplevert.


Je bent toe aan het finetunen en opschalen van je droombusiness. Meer mensen helpen én meer vrijheid voor jezelf ;)


Maris, waarom ben jij dé persoon om mij verder te helpen?

Toen ik mijn bedrijf startte in 2017 ben ik meteen begonnen met het opzetten van een eigen klantreis voor mijn bedrijf. Want ik wilde een systeem dat voor mij werkte en mij focus, rust en vrijheid opleverde. Zo heb ik als HSP-er en multipassionate ondernemer altijd één rode draad gezien in wat ik opzette: salesfunnels! 


Ik gaf duizenden euro's uit aan een funnel marketing traject inclusief businesscoach om een funnel op te bouwen. Alleen was er één groot probleem: er werd niet gekeken naar wie ik was en wat ik wilde en welke strategie bij mij paste. Het voelde aan als een -one-size-fits-all- formule, maar ja niet iedereen past een yogapanty.


En het domme was, dat ik mij heb laten overhalen en daardoor een traject aanging wat totaal niet bij mij paste. Ik werd niet gezien en gehoord en de funnel werkte voor geen ene meter. Puur omdat mijn eigen energie er niet opzat.


Door mijn jarenlange ervaring met het werken met salesfunnels ben ik tot de conclusie gekomen dat elk bedrijf een andere klantreis en strategie nodig heeft wat vooral bij jou als ondernemer past.


Zo heb ik zelf verschillende e-books, challenges, masterclasses en trainingen gecreëerd. Waarmee ik zowel betaald als organisch veel mensen hebt bereikt. Hierdoor heb ik duizenden e-mailadressen op mijn mailinglijst verzameld.

Door het creëren van mijn eigen klantreis en deze te vertalen naar een winstgevende salesfunnel verkoop ik eenvoudig mijn online trainingen en coachingtrajecten. Ook al zit ik heerlijk zaterdagavond op de bank mijn favoriete Netflix serie te kijken. 


En dat gun ik jou ook!

  Nu aanmelden:  

De komende 60 minuten ontvang je maar liefst €60,- korting. Jouw investering is niet €77,- maar slechts €17 exclusief BTW. Na aanschaf kun je direct beginnen. 

  0  0
Days
:
 
  0  0
Hours
:
 
  5  9
Minutes
:
 
  5  9
Seconds

You missed out!

Let op! Dit is een eenmalige actie. Klik je de pagina weg, komt de actie niet meer terug!>